Neptu Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Μπορούμε να έχουμε ελληνικό tts στην πλοήγηση; Νομίζω κάποια στιγμή το είχα πετύχει αλλά πολύ πιθανό να το είχα κάνει σε άλλο app και να μπερδέυτηκα. Στα αγγλικά έχω tts όταν βάζω ελληνικά όχι. Εννοείται οι ρυθμίσεις στο κινητό είναι οκ (νομίζω). Όλα τα άλλα προγράμματα που χρησιμοποιώ έχουν ελληνικό tts
koutsis Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 8 ώρες πριν, Neptu είπε Μπορούμε να έχουμε ελληνικό tts στην πλοήγηση; Νομίζω κάποια στιγμή το είχα πετύχει αλλά πολύ πιθανό να το είχα κάνει σε άλλο app και να μπερδέυτηκα. Στα αγγλικά έχω tts όταν βάζω ελληνικά όχι. Εννοείται οι ρυθμίσεις στο κινητό είναι οκ (νομίζω). Όλα τα άλλα προγράμματα που χρησιμοποιώ έχουν ελληνικό tts Τι είναι το tts?
Neptu Δημοσ. 11 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 11 Μαϊου 1 ώρα πριν, koutsis είπε Τι είναι το tts? Text To Speech. Δηλαδή όταν γίνεται εκφώνηση κάποιας πληροφορίας Πρακτικά αντί να σου λέει "σε 100 μέτρα στρίψτε δεξιά", θα σου λέει "σε 100 μέτρα στρίψτε δεξιά στην οδό .. Ερμού" Είναι πάρα πολύ βολικό και δε χρειάζεται να κοιτάς καθόλου την οθόνη. Το έχουν όλα τα προγράμματα πλοήγησης. Spoiler
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα