ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Καλησπερα. Εχω μια μητρικη asus strix x570 f gaming με 1000αρι corsair full modular τροφωδοτικο και 32 giga ram. Θα ηθελα να ρωτησω ποιος ειναι ο ιδανικος συνδιασμος με gpu για gaming στα 1080p Eπισης εαν μπορειτε να μου δωστε link για επιπλεον καλωδια εαν χρειαστω.
Sheogorath Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 54 λεπτά πριν, ΔημητρηςΜπιστιολης είπε Καλησπερα. Εχω μια μητρικη asus strix x570 f gaming με 1000αρι corsair full modular τροφωδοτικο και 32 giga ram. Θα ηθελα να ρωτησω ποιος ειναι ο ιδανικος συνδιασμος με gpu για gaming στα 1080p Eπισης εαν μπορειτε να μου δωστε link για επιπλεον καλωδια εαν χρειαστω. Καλησπέρα, όποια μπορεί να αντέξει η τσέπη σου. Δεν θα πήγαινα πάνω απο 5070ti και λόγω ανάλυσης και λόγω επεξεργαστή.
ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. πριν από 11 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 11 ώρες 48 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, όποια μπορεί να αντέξει η τσέπη σου. Δεν θα πήγαινα πάνω απο 5070ti και λόγω ανάλυσης και λόγω επεξεργαστή. H προταση σου ποια ειναι για μεγιστη αποδοση;
Sheogorath Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 16 λεπτά πριν, ΔημητρηςΜπιστιολης είπε H προταση σου ποια ειναι για μεγιστη αποδοση; Για καθαρά μέγιστη απόδοση πας σε 5090. Αν με ρωτάς αν έχει νόημα, φυσικά όχι,
dalain Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες καλο θα ηταν να ορισεις πρωτα ενα budget και μετα να ακουσεις τις προτασεις
ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. πριν από 13 λεπτά Μέλος Δημοσ. πριν από 13 λεπτά 4 ώρες πριν, dalain είπε καλο θα ηταν να ορισεις πρωτα ενα budget και μετα να ακουσεις τις προτασεις Μεχρι 700
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα