gorge18 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 4 λεπτά πριν, manolis940 είπε Η αλήθεια είναι ότι αν υπάρχει η δυνατότητα είναι η καλύτερη λύση γιατί ξέρεις με ακρίβεια ότι έχεις δηλώσει ορθά τα όρια. Αν δεν το κάνεις έτσι κι αλλιώς θα πληρώσεις αρκετά αργότερα. Μόλις το κτηματολόγιο φτάσει στην φάση που μπορείς να κάνεις γεωμετρικές μεταβολές και μπορείς να διορθώσεις τα λάθη σου, θα κάνεις αναγκαστικά τοπογραφικό και η όλη διαδικασία στον μηχανικό θα πάει κάνα χιλιάρικο. Τώρα στο δεύτερο κομμάτι σχετικά με το να κάνουν ότι θέλουν, όταν θα μπεις στην πλατφόρμα θα αλλάξεις γνώμη αν στηθεί όλο αυτό στο minagric.gr . Εγώ για να κάνω την δουλειά μου όσον αφορά τα αμπέλια της πειράζω HTML-CSS 😂 . Πέραν όμως αυτού θα πρέπει να μπεις και σε μία διαδικασία που να κρατάς τεφτέρι για τα πάντα. Το τάδε χωράφι που έχει τον τάδε αριθμό με τόσες ελιές, που έβγαλε τόσο ελαιόκαρπο που απέδωσε τόσο. Στις δηλώσεις βέβαια Αμπελοκαλιέργειας γράφουμε ότι ναι. Φαντάζομαι και εδώ το ίδιο θα γίνει αφού δεν υπάρχει πρόγραμμα εισροών εκροών. Ότι λέει για πρόστιμα κτλ δεν υπάρχει τρόπος να τα επιβεβαιώσουν. Πχ αν εγώ γράψω ότι από ένα χωράφι με 5 ελιές κατέληξα να βγάλω πέντε τόνους λάδι ποιος θα μπορέσει με αποδείξεις να το αμφισβητήσει αν έχω τα απαραίτητα παραστατικά. Μόνο εισπρακτικό θεωρώ ότι θα είναι το μέσο για εκείνον που δεν θα έχει κάνει σωστά τα μαθηματικά του. Να είμαι ειλικρινής για μία χώρα που είναι πολύ δυνατό χαρτί της το λάδι θα έπρεπε να έχει ακριβή στατιστικά για το πως πάει η παραγωγή της. Αλλά αυτό δεν γίνεται στην πλατφόρμα που ο καθένας μπορεί να γράψει ότι αληθοφανές του κατέβει, γίνεται στην ζυγαριά του εργοστασίου και στην σφραγισμένη δεξαμενή του. Όπως επίσης το αν είναι παραγωγικές οι ελιές μου γίνεται με επιτόπιο έλεγχο. Κάτι εφαρμογές agrimap που έχουν βγάλει τις κοροϊδεύει και ένα πεντάχρονο παιδί. Και στην ουσία κοροϊδευόμαστε όλοι μεταξύ μας. Μικρα βηματα κανουν. 1
GREGORYMO Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 6 λεπτά πριν, manolis940 είπε Η αλήθεια είναι ότι αν υπάρχει η δυνατότητα είναι η καλύτερη λύση γιατί ξέρεις με ακρίβεια ότι έχεις δηλώσει ορθά τα όρια. Αν δεν το κάνεις έτσι κι αλλιώς θα πληρώσεις αρκετά αργότερα. Μόλις το κτηματολόγιο φτάσει στην φάση που μπορείς να κάνεις γεωμετρικές μεταβολές και μπορείς να διορθώσεις τα λάθη σου, θα κάνεις αναγκαστικά τοπογραφικό και η όλη διαδικασία στον μηχανικό θα πάει κάνα χιλιάρικο. Τώρα στο δεύτερο κομμάτι σχετικά με το να κάνουν ότι θέλουν, όταν θα μπεις στην πλατφόρμα θα αλλάξεις γνώμη αν στηθεί όλο αυτό στο minagric.gr . Εγώ για να κάνω την δουλειά μου όσον αφορά τα αμπέλια της πειράζω HTML-CSS 😂 . Πέραν όμως αυτού θα πρέπει να μπεις και σε μία διαδικασία που να κρατάς τεφτέρι για τα πάντα. Το τάδε χωράφι που έχει τον τάδε αριθμό με τόσες ελιές, που έβγαλε τόσο ελαιόκαρπο που απέδωσε τόσο. Στις δηλώσεις βέβαια Αμπελοκαλιέργειας γράφουμε ότι ναι. Φαντάζομαι και εδώ το ίδιο θα γίνει αφού δεν υπάρχει πρόγραμμα εισροών εκροών. Ότι λέει για πρόστιμα κτλ δεν υπάρχει τρόπος να τα επιβεβαιώσουν. Πχ αν εγώ γράψω ότι από ένα χωράφι με 5 ελιές κατέληξα να βγάλω πέντε τόνους λάδι ποιος θα μπορέσει με αποδείξεις να το αμφισβητήσει αν έχω τα απαραίτητα παραστατικά. Μόνο εισπρακτικό θεωρώ ότι θα είναι το μέσο για εκείνον που δεν θα έχει κάνει σωστά τα μαθηματικά του. Να είμαι ειλικρινής για μία χώρα που είναι πολύ δυνατό χαρτί της το λάδι θα έπρεπε να έχει ακριβή στατιστικά για το πως πάει η παραγωγή της. Αλλά αυτό δεν γίνεται στην πλατφόρμα που ο καθένας μπορεί να γράψει ότι αληθοφανές του κατέβει, γίνεται στην ζυγαριά του εργοστασίου και στην σφραγισμένη δεξαμενή του. Όπως επίσης το αν είναι παραγωγικές οι ελιές μου γίνεται με επιτόπιο έλεγχο. Κάτι εφαρμογές agrimap που έχουν βγάλει τις κοροϊδεύει και ένα πεντάχρονο παιδί. Και στην ουσία κοροϊδευόμαστε όλοι μεταξύ μας. Το ελαιοκομικο μητρώο με το καλό θα πάει ανά χωράφι η δήλωση? Μια ημέρα μπορεί να μαζευτούν ελιές από 2 χωράφια πχ 1
manolis940 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Το ελαιοκομικο μητρώο με το καλό θα πάει ανά χωράφι η δήλωση? Μια ημέρα μπορεί να μαζευτούν ελιές από 2 χωράφια πχ Στο αμπελουργικό είναι ανά χωράφι. Τυπικά θα πρέπει να ζυγίζεις κάθε φορά το αυτοκίνητο που κάνει την μεταφορά. Επίσης οι ελεγκτές μας έχουν ζητήσει και δελτία αποστολής 😂
jimakos00 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 12 ώρες πριν, mountains1 είπε Τα σουβλακια, τα τροχοσπιτα, τα ακαθαριστα, οι κοτες....κλπ κλπ κλπ Τωρα τους πειραξαν οι ελιες του κοσμακη, που εχει ενα χωραφι για να βγαζει το λαδι του... Ρε ενα κρατος που βλεπει παντου παρανομους πολιτες... Καθε μηνα νομοι για κατι αλλο, καινουργιο συνηθως (νεα φρουτα), που αν δεν το κανεις, σε περιμενει προστιμο. Ξέχασες τις επιδοτήσεις στους σουρωμένους για να παίρνουν ταξί. Είναι για γέλια οι άνθρωποι. Έχουν αρχίσει και τα χάνουν και γίνονται επικίνδυνοι. Καιρός να μας αδειάσουν τη γωνιά... 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα