GreekCharmed2 Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, πολύ παλιό μέλος του φορουμ εδώ (GreekCharmed), θα χρειαστώ την υπέροχη βοήθειά σας εάν είναι δυνατόν. Έχω TCL 43'' Smart TV αγορασμένη το 2023 μοντέλο 43P635, με premium insurance TV 5 έτη. Σήμερα αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα. Είχα ανοιχτό το spotify όσο καθάριζα το ατμοσίδερό μου όταν ξαφνικά έπεσε το ρελέ. Το σήκωσα, έκανα restart το router, έκανα restart και την smart tv. Όταν το internet στο router ήταν οκ, τσέκαρα την σύνδεση στο κινητό, μια χαρα. Άνοιξα την τηλεόραση, έλεγε δεν έχει ιντερνετ. Πάω στις ρυθμίσεις βρίσκω το δίκτυό μου, του κάνω σύνδεση και ενώ δείχνει οτι συνδέεται στο δίκτυο μου από κάτω λέει "περιορισμένη σύνδεση". Όταν πάω να κάνω ανίχνευση δικτύου, μου λέει επιτυχία σύνδεσης στο ιντρανετ, επιτυχία σύνδεσης στο διαδίκτυο, δίκτυο φυσιολογικό και ταυτόχρονα μου πετάει σκρινσοτ Δεν υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο. Συνδέομαι στο netflix, μια χαρά. Συνδέομαι στο Youtube, "Αυτη την στιγμή δεν είναι δυνατή η σύνδεση, Νέα δοκιμή ή Άνοιγμα ρυθμίσεων δικτύου". Με νέα δοκιμή, μου βγάζει το ίδιο. Με άνοιγμα ρυθμίσεων, με βγάζει στις ρυθμίσεις όπου πάλι λέει Περιορισμένη σύνδεση. Συνδέομαι στο Spotify, παγώνει η οθόνη. Έχω κάνει 2 φορές επανεκκίνηση την συσκευή. Έχω διαγράψει το ιντερνετ δίκτυό μου, το ξαναπέρασα, βγάζει το ίδιο. Έκλεισα πάλι το router, το ίδιο. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας και τις συμβουλές σας. edit 14:49 το έφτιαξα. Πήγα στις ρυθμίσεις, Σύστημα, Ημερομηνία και ώρα και είδα οτι η Αυτόματη ημερομηνία/ώρα ήταν απενεργοποιημένη. Το διάλεξα, έκανα ρισταρτ και όλα δουλεύουν κανονικά. Μάλλον δεν είχε καταφέρει να συγχρονιστεί εντελώς με το ρουτερ. Ευχαριστώ, εάν θέλόυν οι mods να κλειδώσουν το θέμα ή να το σβήσουν. Επεξ/σία 11 Μαϊου από GreekCharmed2
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Το νόημα είναι να βοηθηθεί και κάποιος άλλος που θα πάθει το ίδιο διαβάζοντάς το.. Αλλιώς να βρίσκουμε λύσεις και μέσω pm ώστε να μαστε στο κρυφό σχολειό!🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα