Black Demis Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου εμενα καποιος μου το εκανε καθε μερα για 1 μηνα με σουβλακια το μονο καλο ηταν οτι τα ειχε πλυρωσει..... το μονο κακο ηταν οτι τα εφαγα και εβαλα ενα σορο κιλα 1
filip123go Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Κανένα φίλο δεν έχεις, να κάνει ένα ψυχικό.; 1 minute ago, Black Demis said: εμενα καποιος μου το εκανε καθε μερα για 1 μηνα με σουβλακια το μονο καλο ηταν οτι τα ειχε πλυρωσει..... το μονο κακο ηταν οτι τα εφαγα και εβαλα ενα σορο κιλα Κακό που σε βρήκε...!!
mariosnik_ Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Neptu είπε καλά ρε σεις. Υπάρχει περίπτωση να κάνει κάποιος φάρσα σε κάποιον στέλνοντας του σουβλάκια και πίτσες και να τα έχει πληρωμένα; Από ότι κατάλαβα, ο ts πρέπει να αναφέρεται σε παραγγελίες από eshops. Δεν ειναι πολυ απίθανο και κουφό το να έχει ξεχάσει η πρώην αποθηκευμένη την παλιά διεύθυνση στην σελίδα του eshop, αν έκανε συχνές παραγγελίες από κάπου, με αποτέλεσμα να έρχονται στον ts. Για φαγητα και σουβλάκια δεν παίζει εκτός πάλι αν έχει ξεχάσει λάθος διεύθυνση σε κανένα app, αλλά θα το είχε καταλάβει σχεδόν άμεσα αυτό και θα το είχε διορθώσει. Σε τηλεφωνικές παραγγελίες σχεδόν όλοι έχουν αναγνώριση αριθμού πλεον. 1 ώρα πριν, Black Demis είπε εμενα καποιος μου το εκανε καθε μερα για 1 μηνα με σουβλακια το μονο καλο ηταν οτι τα ειχε πλυρωσει..... το μονο κακο ηταν οτι τα εφαγα και εβαλα ενα σορο κιλα Ξέρεις τι μυρίζομαι. Απλά κάποιος έκανε hack κάποιο app για έτοιμο φαγητό, και χρεωνε παραγγελίες σε εσένα με καρτα από λογαριασμό αλλου, οπότε σου ερχόντουσαν τζάμπα. Έχει συμβεί. 1 ώρα πριν, Neptu είπε Φίλε μου αυτό σημαίνει πόλεμο. Προτείνω να βγεις στην αντεπίθεση και να παίξεις βρώμικα. Κι όταν λέω βρώμικα, το εννοώ Μμμ, τι νόστιμο παγωτό σοκολάτα είναι αυτή που βλέπω. Καλή τιμή. Επεξ/σία 12 Μαϊου από mariosnik_
Προτεινόμενες αναρτήσεις