Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, πρόσφατα απέκτησα ένα ps5 και σκεφτόμουν με έναν πολύ καλό μου φίλο να μοιραζόμασταν την συνδρομή του και τα παιχνίδια του καθότι εμένα είναι κενό το account μου από παιχνίδια. Βλέποντας βίντεο στο YouTube πιο πολύ μπερδεύτηκα.Πως θα γίνει διαμοιρασμός των παιχνιδιών του και στις δύο κονσόλες μας; Σημείωση: έχει δύο υιούς με αντίστοιχα users μέσα στην κονσόλα του για να έχει ο κάθε ένας τη δική του πρόοδο στα παιχνίδια. Αυτό προφανώς θέλουμε να παραμείνει σαν λειτουργία γιατί σε κάποιο βίντεο υποπτεύθηκα ότι ίσως πρέπει να καταργηθεί αυτή η λειτουργία για να μοιράζεται κάποιος τα παιχνίδια του/συνδρομή του με άλλη κονσόλα εκτός σπιτιού. Τα φώτα σας... Ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από mastixas
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, mastixas είπε

Καλησπέρα, πρόσφατα απέκτησα ένα ps5 και σκεφτόμουν με έναν πολύ καλό μου φίλο να μοιραζόμασταν την συνδρομή του και τα παιχνίδια του καθότι εμένα είναι κενό το account μου από παιχνίδια. Βλέποντας βίντεο στο YouTube πιο πολύ μπερδεύτηκα.Πως θα γίνει διαμοιρασμός των παιχνιδιών του και στις δύο κονσόλες μας; Σημείωση: έχει δύο υιούς με αντίστοιχα users μέσα στην κονσόλα του για να έχει ο κάθε ένας τη δική του πρόοδο στα παιχνίδια. Αυτό προφανώς θέλουμε να παραμείνει σαν λειτουργία γιατί σε κάποιο βίντεο υποπτεύθηκα ότι ίσως πρέπει να καταργηθεί αυτή η λειτουργία για να μοιράζεται κάποιος τα παιχνίδια του/συνδρομή του με άλλη κονσόλα εκτός σπιτιού. Τα φώτα σας... Ευχαριστώ πολύ!

Απο την στιγμή που ήδη υπάρχουν 2 αλλοι λογαριασμοι και μοιράζονται τα games απο τον λογαρισμό του φίλου σου δεν υπαρχει περίπτωση να μπορέσεις στο δικό σου PS5. Φυσικά αυτό ισχύει αν ο φίλος σου εχει PS5. Αν έχει PS4 δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Απο την στιγμή που ήδη υπάρχουν 2 αλλοι λογαριασμοι και μοιράζονται τα games απο τον λογαρισμό του φίλου σου δεν υπαρχει περίπτωση να μπορέσεις στο δικό σου PS5. Φυσικά αυτό ισχύει αν ο φίλος σου εχει PS5. Αν έχει PS4 δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αν δεν εχει αλλαξει κατι, μπορεις να εχεις μεχρι 4 κονσολες στο λογαριασμο σου και ολοι οι λογαριασμοι στις κονσολες αυτες μπορουν να μοιραζονται τη συνδρομη. Αρα απλα πρεπει να καταχωρηθει η κονσολα στο λογαριασμο του φιλου του και να παιζει με το δικο του λογαριασμο σαν δευτερο προφιλ.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Έχει ps5. Έχουν user profiles οι υιοί του, όχι άλλα μέιλ/accounts για να αποθηκεύεται η πρόοδος τους. Έχω μπερδευτεί. 

Δημοσ.

Το κοιταξα στο playstation.com και οντως ο μοιρασμος της συνδρομης μπορει να γινει σε ενα ps5 και ενα ps4.

Μονο αν παιζεις με το δικο του προφιλ στο δικο σου ps5 γινεται.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimitris234 είπε

Αν δεν εχει αλλαξει κατι, μπορεις να εχεις μεχρι 4 κονσολες στο λογαριασμο σου και ολοι οι λογαριασμοι στις κονσολες αυτες μπορουν να μοιραζονται τη συνδρομη. Αρα απλα πρεπει να καταχωρηθει η κονσολα στο λογαριασμο του φιλου του και να παιζει με το δικο του λογαριασμο σαν δευτερο προφιλ.

Λαθος. Για να μοιράσεις εναν λογαριασμό σε ίδιου τύπου κονσόλας γίνεται μόνο με 2 κονσόλες και 2 λογαρισμούς. Τίποτε αλλο. Το κάνω 12 χρόνια αυτο με PS4 και PS5. Απο την στιγμή που στο primary PS5 υπάρχουν οι λογαριασμοί των παιδιών σταματάει κάθε συζήτηση για να μπει ο λογαριαμός με τα games σε αλλο PS5 και να παίζει άλλος με διαφορετικο account

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...