GHOUL3037 Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου (επεξεργασμένο) Τι παιχνίδια παίζετε στο κινητό? Πλέον με τόσα ports και emulators αλλά και native games υπάρχει ποικιλία Εγώ παίζω πιο πολύ cod mobile και ξεκίνησα το tmnt:shredders revenge και μπορώ να πω ότι είναι το καλύτερο beat em up που έχω παίξει σε mobile ever Έπαιζα και mighty doom που ήταν ωραίο archero clone με doom skin αλλά εκλεισε Ξέρω υπάρχει πολύ shovelware στο play store ομως υπάρχουν και κάποιοι αξιόλογοι τίτλοι Βάζω μερικά games εδώ άμα θέλετε να τσεκάρετε και σημειώνω με * αυτά που είναι portrait/vertical Slice and dice: turn based rpg * Afterplace: zeldalike * Papers,please: το γνωστό game * Hyper light drifter: το γνωστό game Mcpixel 3 : absurd condensed point and click Rush rally 3 : racing σε στυλ colin mcrae Dawncaster : turd based card battler* Carrion: reverse horror platformer Pocket league story 2: manager ποδοσφαίρου * Super meat boy: το γνωστό challenging platformer Επεξ/σία 11 Μαϊου από GHOUL3037
Therempant Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Brawl stars δεν σταματησα ποτε, και ανα καιρους pubg mobile και cod mobile, πιο πολυ γιατι ασχολιομουν και με την διαχειριση και το ελληνικο community.
GHOUL3037 Δημοσ. 11 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 11 Μαϊου 1 ώρα πριν, Therempant είπε Brawl stars δεν σταματησα ποτε, και ανα καιρους pubg mobile και cod mobile, πιο πολυ γιατι ασχολιομουν και με την διαχειριση και το ελληνικο community. Μου αρέσει το battle royale του codm αλλά έχει πολλά bots ακόμα και στο ranked...στο pubg mobile είναι το ίδιο?
Therempant Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 13 λεπτά πριν, GHOUL3037 είπε Μου αρέσει το battle royale του codm αλλά έχει πολλά bots ακόμα και στο ranked...στο pubg mobile είναι το ίδιο? Και στα δύο είναι μέχρι να ανέβεις ρανκ, σίγουρα θα πετυχαίνεις ναι, αλλά σε υψηλά ρανκ δεν επιβιώνεις εύκολα γιατί έχει καλούς αντιπάλους, αρκετές φορές και esports παίκτες η streamers. 1
GHOUL3037 Δημοσ. 11 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 11 Μαϊου Βάζω ένα trailer εδώ και play store link επειδή τα σπάει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playdigious.tmnt
RazielKvlt Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Αυτή την περίοδο μόνο Diablo Immortal και ξεκίνησα και το Black Dessert Mobile.Δοκίμασα και το once human αλλά ότι έχει σχέση με σεζόν στο στυλ του Diablo IV όσο καλό και να είναι το παιχνίδι δεν κάθομαι να ασχοληθώ.Στο παρελθόν έπαιζα για legendary rank κάθε νέα σεζόν CoD mobile αλλά το σταμάτησα εντελώς γιατί παίζει πολύ cheat και κάπου κούρασε.Το ίδιο και με New State Mobile που δυστυχώς το παιχνίδι το παράτησαν και έχουν φύγει όλοι.Τώρα περιμένω να βγει το Warframe στο andoid γιατί το παίζω και στον υπολογιστή και το FFXIV που είμαι πολύ περίεργος να δω πώς μπορεί να παίξει στο smartphone. 1
GHOUL3037 Δημοσ. 27 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 27 Μαϊου (επεξεργασμένο) Warframe περιμένω και εγώ,ελπίζω να μπορεί το samsung a15 μου γιατί warzone δεν μπορούσε να το τρέξει καλά! Επεξ/σία 27 Μαϊου από GHOUL3037
RazielKvlt Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 1 ώρα πριν, GHOUL3037 είπε Warframe περιμένω και εγώ,ελπίζω να μπορεί το samsung a15 μου γιατί warzone δεν μπορούσε να το τρέξει καλά! To warzone δε μπορούσε να τρέξει ούτε στα κινητά του χιλιάρικου για αυτό το έκλεισαν στο τέλος.Θέλανε μηχανή γραφικών για υπολογιστή σε smartphone οι έξυπνοι. 1
Candela Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου Καλημέρα, να κάνω μια ερώτηση: Στο παιχνίδι Football League 2025 για smartphone ( από το Google Play αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.football.soccer.league) μπορείς να αγοράσεις με δικά σου λεφτά coins για να πάρεις καινούργιους παίκτες στο Career? Ή ο μόνος τρόπος να αγοράσεις coins είναι μέσω διαφημίσεων εκεί που λέει 200 coins για 1 διαφήμιση που θα δεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα