SageMarios Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Καλησπερα ,σκεφτομαι να προχωρησω σε αγορα τηλεορασης αυτες τις μερες ( εχω μια f and u εδω και 7 χρονια ,μαυρο χάλι ,κολλαει συνεχεια ,οποτε οτι και να διαλεξω σιγουρα θα δω διαφορά).Το budget μου ειναι μεχρι 500 ευρω ,αλλα η συγκεκριμενη tcl που θα βαλω στο λινκ πιο κατω ,μου φαινεται πολυ vfm σε σχεση με αλλες που ειναι +100 ευρω . Την θελω για απλη χρηση γενικα και λιγο χαλαρο gaming σε ps5 (πχ ειδα οτι εχει 2.1 hdmi ,ενω αντιστοιχα σε αλλες μαρκες με 2.1 πας στα 500 ευρω ) . Ο μονος μου προβληματισμος ειναι οτι δεν την εχω δουλεψει σαν μαρκα οποτε δεν εχω καθολου ιδεα .Υπαρχει καποια καλυτερη επιλογη κοντα σε αυτα τα λεφτα? https://www.skroutz.gr/s/52831862/TCL-Smart-Tileorasi-55-4K-UHD-QLED-55C655-HDR-2024.html
SageMarios Δημοσ. 12 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 12 Μαϊου 11 λεπτά πριν, CaptainChris είπε Εξαιρετική για τα χρήματα που ζητάει. Αυτο ειδα και εγω χθες που εψαχνα ολη τη μερα και την παρηγγειλα, ειδα βεβαια κατι αναφορες για κατι γραμμες που εβγαζε που εφευγαν μονο με restart αλλα σε γενικη αποψη μαλλον αξιζει
Christos_Tz Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου ..την εχω κοντα στον μηνα....παιζει ολη μερα...κσνενα θεμα με γραμμεs...απολυτα ικανοποιημενοs....ειναι καλη επιλογη..
johnkou77 Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου Επιβεβαιωνω και γω ως κατοχος 43c655 αριστη επιλογη ως τωρα που την εχω περιπου 2μηνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα