imr Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Ειχα εδω και 2 χρονια gigamax unlimited , σε συνδιασμο με τις εκπτωσεις απο το σταθερο εβγαινε στα ~19 ευρω. Τωρα που λήγει μου βγαζει online τιμη ανανεωσης στα ~18. Να το προχωρησω, η παιζει κατι καλυτερο αν κανω την ανανεωση σε καταστημα/ τηλεφωνικα?
imr Δημοσ. 15 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 15 Μαϊου Εντωμεταξυ μετα απο μερικες μερες ξαφνικα η προσφορα πηγε απο 18 στα 29!!
kavadias Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου μόνη περίπτωση να παίξει κάτι καλύτερο, κάνεις φορητότητα σε άλλη εταιρεία και θα σε πάρουν για αντιπροσφορά.
messinia3 Δημοσ. Σάββατο στις 12:06 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:06 πμ Στις 11/5/2025 στις 8:00 ΜΜ, imr είπε Ειχα εδω και 2 χρονια gigamax unlimited , σε συνδιασμο με τις εκπτωσεις απο το σταθερο εβγαινε στα ~19 ευρω. Τωρα που λήγει μου βγαζει online τιμη ανανεωσης στα ~18. Να το προχωρησω, η παιζει κατι καλυτερο αν κανω την ανανεωση σε καταστημα/ τηλεφωνικα? Γιατί δεν ανανέωσες στα 18?Εξαιρετική τιμή για cosmote.
imr Δημοσ. Σάββατο στις 09:37 πμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 09:37 πμ 9 hours ago, messinia3 said: Γιατί δεν ανανέωσες στα 18?Εξαιρετική τιμή για cosmote. Είχε κάνα 2μηνο ακόμα και σκεφτόμουν αν θα το παρω με επιδότηση η χωρίς. Τελικά για την ιστορία μετά από μερικά τηλέφωνα στο support μου το εανανεσαν στα 19.5 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα