Brashida Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Μου ήρθε ο λογαριασμός για τον Απρίλιο και γράφει ότι έχω ανεξοφλητο του Μαρτίου.. ενώ εγώ του Μαρτίου το έχω πληρώσει στα ΕΛΤΑ(με χρεωστική κάρτα) ηλεκτρονικά αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βρω την απόδειξη από τα ΕΛΤΑ(ψάχνω συνέχεια να την βρω.. επίσης ο λογαριασμος που ανήκει η χρεωστική που πλήρωσα δεν έχει e-banking..Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση? 1
SabotazNic Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 9 λεπτά πριν, Brashida είπε Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση? Πας σε καταστημα να δεις κινησεις (αν μπορεσεις), αλλιως ανοιγεις ebanking
Brashida Δημοσ. 12 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 12 Μαϊου (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, SabotazNic said: Πας σε καταστημα να δεις κινησεις (αν μπορεσεις), αλλιως ανοιγεις ebanking Στα ΕΛΤΑ αν πάω εκεί που το πλήρωσα ηλεκτρονικά? Επίσης για να ξεκαθαρίσω μου ήρθαν δύο χαρτιά το ενα που είναι το τωρινό και το άλλο το ανεξοφλητο αλλά μου ήρθε παραπάνω λόγικα γιατί έβαλαν τοκο Επεξ/σία 12 Μαϊου από Brashida
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 18 λεπτά πριν, Brashida είπε Μου ήρθε ο λογαριασμός για τον Απρίλιο και γράφει ότι έχω ανεξοφλητο του Μαρτίου.. ενώ εγώ του Μαρτίου το έχω πληρώσει στα ΕΛΤΑ(με χρεωστική κάρτα) ηλεκτρονικά αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βρω την απόδειξη από τα ΕΛΤΑ(ψάχνω συνέχεια να την βρω.. επίσης ο λογαριασμος που ανήκει η χρεωστική που πλήρωσα δεν έχει e-banking..Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση? Θα πας στο ΑΤΜ και θα βγάλεις τις κινήσεις του λογαριασμού.Αν είσαι τυχερός και δεν έχει κάνει πολλές κινήσεις θα είναι και η πληρωμή μέσα. Αφού εχεις καρτα γιατί δεν πληρώνεις τον λογαριασμό απο το https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/ilektroniki-pliromi-logariasmou/ να ξεμπερδευεις και να εκτυπώνεις/κρατας και την απόδειξη; 1
Brashida Δημοσ. 12 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 12 Μαϊου Just now, Ukforthemoment said: Θα πας στο ΑΤΜ και θα βγάλεις τις κινήσεις του λογαριασμού.Αν είσαι τυχερός και δεν έχει κάνει πολλές κινήσεις θα είναι και η πληρωμή μέσα. Αφού εχεις καρτα γιατί δεν πληρώνεις τον λογαριασμό απο το https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/ilektroniki-pliromi-logariasmou/ να ξεμπερδευεις και να εκτυπώνεις/κρατας και την απόδειξη; Το ξέρω αλλά έγινε τώρα και δεν είναι δικός μου ο λογαριασμός... Επίσης στο ΑΤΜ δεν φαίνεται το έχω ελέγξει πρίν λίγο..Τι μπορώ να κάνω πραγματικά για να βγάλω άκρη? Που να απευθυνθώ?
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου ανοίγεις ebanking ή πας στην τράπεζα σου να σου βγάλουν τις κινήσεις.
Brashida Δημοσ. 12 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 12 Μαϊου (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, Ukforthemoment said: ανοίγεις ebanking ή πας στην τράπεζα σου να σου βγάλουν τις κινήσεις. Να ρωτήσω επειδή ο λογαριασμός δεν είναι δικός μου και δεν είμαι συνδικαιούχος έχω όμως ταυτότητα και λοιπά χαρτιά από τον άνθρωπο (δεν μπορεί λόγω υγείας).. Μπορώ να πάω στην θέση του ? Επίσης στα ΕΛΤΑ αν πάω εκεί που πλήρωσα ηλεκτρονικά δηλαδή δεν μπορούν μέσω αριθμού ΔΕΗ ή κάτι να το βρούν ότι έχω πληρώσει ηλεκτρονικά γιατί από αυτούς ξεκίνησε αυτό? Επεξ/σία 12 Μαϊου από Brashida
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Brashida είπε Να ρωτήσω επειδή ο λογαριασμός δεν είναι δικός μου και δεν είμαι συνδικαιούχος έχω όμως ταυτότητα και λοιπά χαρτιά από τον άνθρωπο (δεν μπορεί λόγω υγείας).. Μπορώ να πάω στην θέση του ? Ξέχνα το.Μονο ο δικαιούχος.Απο το τηλέφωνο αν κάνετε κάτι. Αφου υπάρχουν όλα αυτά τα μπερδέματα ένας ακόμα λόγος να είσαι πιο προσεκτικός με τις αποδείξεις. 18 λεπτά πριν, Brashida είπε Στα ΕΛΤΑ αν πάω εκεί που το πλήρωσα ηλεκτρονικά? Επίσης για να ξεκαθαρίσω μου ήρθαν δύο χαρτιά το ενα που είναι το τωρινό και το άλλο το ανεξοφλητο αλλά μου ήρθε παραπάνω λόγικα γιατί έβαλαν τοκο Τι εννοείς ήρθαν δύο χαρτιά;Ενα στέλνουν και ο ανεξόφλητος είναι ένα ποσο που υπάρχει στον λογαριασμό ως ........ανεξόφλητο και να το αγνοήσεις αν το έχεις πληρώσει στο ενδιάμεσο.
Brashida Δημοσ. 12 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 12 Μαϊου 1 minute ago, Ukforthemoment said: Ξέχνα το.Μονο ο δικαιούχος.Απο το τηλέφωνο αν κάνετε κάτι. Αφου υπάρχουν όλα αυτά τα μπερδέματα ένας ακόμα λόγος να είσαι πιο προσεκτικός με τις αποδείξεις. Τι εννοείς ήρθαν δύο χαρτιά;Ενα στέλνουν και ο ανεξόφλητος είναι ένα ποσο που υπάρχει στον λογαριασμό ως ........ανεξόφλητο και να το αγνοήσεις αν το έχεις πληρώσει στο ενδιάμεσο. Ναι μου ήρθα δύο χαρτιά χωριστά..Το ένα γράφει πχ 428(ενώ το ανεξοφλητο είναι 361 ) και γράφει εξόφληση μέχρι τέλη Απριλίου(το έχω πληρώσει όπως είπα ) και τώρα μου ήρθε το μαϊου (δεν το έχω πληρώσει αυτό λογικό) το οποίο είναι 138..
lector Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Μόλις τώρα, Brashida είπε Ναι μου ήρθα δύο χαρτιά χωριστά..Το ένα γράφει πχ 428(ενώ το ανεξοφλητο είναι 361 ) και γράφει εξόφληση μέχρι τέλη Απριλίου(το έχω πληρώσει όπως είπα ) και τώρα μου ήρθε το μαϊου (δεν το έχω πληρώσει αυτό λογικό) το οποίο είναι 138.. Αν οντως εγινε η πληρωμη που ψαχνεις, μπορει να εγινε η εκκαθαριση μετα την εκδοση του λογαριασμου και γι'αυτο φαινεται δηθεν ανεξοφλητη. Απο τη στιγμη που, απ'οτι καταλαβαινω, ο ιδιοκτητης της παροχης και της καρτας σου εχει εμπιστοσυνη, παρε ολα τα στοιχεια του και το κινητο του και ανοιξε του ενα email και ενα ebanking ωστε να βρεις απο κει ολες τις κινησεις.
Brashida Δημοσ. 12 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 12 Μαϊου Just now, lector said: Αν οντως εγινε η πληρωμη που ψαχνεις, μπορει να εγινε η εκκαθαριση μετα την εκδοση του λογαριασμου και γι'αυτο φαινεται δηθεν ανεξοφλητη. Απο τη στιγμη που, απ'οτι καταλαβαινω, ο ιδιοκτητης της παροχης και της καρτας σου εχει εμπιστοσυνη, παρε ολα τα στοιχεια του και το κινητο του και ανοιξε του ενα email και ενα ebanking ωστε να βρεις απο κει ολες τις κινησεις. Ναι αλλά γιατί ηρθαν δύο χαρτιά όπως είπα (γράφω και συγκεκριμένα τα ποσά)..Και επιστολή από την δεη για εξόφληση λογαριασμού στον παλιό τον οποίο έχω πληρώσει και ενώ ηρθε και παραπάνω από αυτό που πλήρωσα
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 2 λεπτά πριν, Brashida είπε Ναι αλλά γιατί ηρθαν δύο χαρτιά όπως είπα (γράφω και συγκεκριμένα τα ποσά)..Και επιστολή από την δεη για εξόφληση λογαριασμού στον παλιό τον οποίο έχω πληρώσει και ενώ ηρθε και παραπάνω από αυτό που πλήρωσα Πάρε την ΔΕΗ ,κάνε ότι είσαι ο κάτοχος,και ρώτα τους. 1
lector Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 2 λεπτά πριν, Brashida είπε Ναι αλλά γιατί ηρθαν δύο χαρτιά όπως είπα (γράφω και συγκεκριμένα τα ποσά)..Και επιστολή από την δεη για εξόφληση λογαριασμού στον παλιό τον οποίο έχω πληρώσει και ενώ ηρθε και παραπάνω από αυτό που πλήρωσα Δε μπορουμε να μαντεψουμε τι αφορα το καθε χαρτι... κατσε διαβασε προσεκτικα τα νουμερα και τις χρεωσεις, και αν εχεις και προηγουμενους λογαριασμους βαλτους στη σειρα. Ή εναλλακτικα βγαλτους φωτο ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ και ανεβασε τους εδω να σε βοηθησει καποιος απο το φορουμ. 1
ekrepali Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Πότε έληγε ο λογαριασμός; Πότε τον πλήρωσες; Πότε εκδόθηκε ο καινούργιος; θα κάνω μια μαντεψια ότι άρχισε να λογιστικοποηθει η πληρωμή λόγω 25 Μαρτίου και πρόλαβε να εκδοθεί νέος λογαριασμός
Brashida Δημοσ. 12 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 12 Μαϊου (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, lector said: Δε μπορουμε να μαντεψουμε τι αφορα το καθε χαρτι... κατσε διαβασε προσεκτικα τα νουμερα και τις χρεωσεις, και αν εχεις και προηγουμενους λογαριασμους βαλτους στη σειρα. Ή εναλλακτικα βγαλτους φωτο ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ και ανεβασε τους εδω να σε βοηθησει καποιος απο το φορουμ. Να το εξηγήσω ξανά..Τον λογαριασμό του Απριλίου τον πλήρωσα ηλεκτρονικά στα ΕΛΤΑ με χρεωστική κάρτα 361€ και τώρα μου ήρθε ξανά συνολικό 428(λογικά φαίνεται απλήρωτο και έβαλαν τόκο)..Και μου ήρθε επίσης και το τωρινό το οποίο οκ θα πληρωθεί αλλά πώς θα βγάλω άκρη με το προηγούμενο ( γράφει κάτω αριστερά στο ανεξοφλητο αν έχει πληρωθεί να αγνοηθεί αλλά το σύνολικο πάνω γράφει 428..Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται 4 minutes ago, ekrepali said: Πότε έληγε ο λογαριασμός; Πότε τον πλήρωσες; Πότε εκδόθηκε ο καινούργιος; θα κάνω μια μαντεψια ότι άρχισε να λογιστικοποηθει η πληρωμή λόγω 25 Μαρτίου και πρόλαβε να εκδοθεί νέος λογαριασμός 17/4 έληγε ο προηγούμενος αλλά όπως είπα τον έχω πληρώσει..Δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί δεν έχω την απόδειξη..27/3 ο παλιός εκδόθηκε και ο τωρινός 29/4...Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα στον καινούργιο αλλά στον παλιό Επεξ/σία 12 Μαϊου από Brashida
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα