Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακομα και ανεξοφλητο να ειναι, για 1 μηνα να παρει τοκο 60 ευρω αποκλειεται. Κατι σου διαφευγει.

Κανε αυτο που ειπε ο φιλος παραπανω, πηγαινε στο σπιτι του κατοχου και παρτους τηλεφωνο προσποιουμενος εκεινον για να σου εξηγησουν.

Δημοσ.

Στο ebill πόσα γράφει ότι χρωστάς; Αν δεν έχεις ebill πάρε τηλ τη ΔΕΗ... νομίζω έχουν αυτοματοποιημένο σύστημα που πληκτρολογείς ΑΦΜ και παροχή.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Brashida είπε

Να το εξηγήσω ξανά..Τον λογαριασμό του Απριλίου τον πλήρωσα ηλεκτρονικά στα ΕΛΤΑ με χρεωστική κάρτα 361€ και τώρα μου ήρθε ξανά συνολικό 428(λογικά φαίνεται απλήρωτο και έβαλαν τόκο)..Και μου ήρθε επίσης και το τωρινό το οποίο οκ θα πληρωθεί αλλά πώς θα βγάλω άκρη με το προηγούμενο ( γράφει κάτω αριστερά στο ανεξοφλητο αν έχει πληρωθεί να αγνοηθεί αλλά το σύνολικο πάνω γράφει 428..Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται 

17/4 έληγε ο προηγούμενος αλλά όπως είπα τον έχω πληρώσει..Δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί δεν έχω την απόδειξη..27/3 ο παλιός εκδόθηκε και ο τωρινός 29/4

Δεν βάζουν τόκο 67€ για λίγες μέρες.Τα έχεις κάνει σαλάτα στο μυαλό σου,τα 67€ διαφοράς είναι για τον νέο λογαριασμό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Brashida είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται 

Ετσι οπως τα γραφεις, ουτε εμεις. Απλα ανεβασε τους λογαριασμους, χωρις στοιχεια.

2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Ξέχνα το.Μονο ο δικαιούχος.

Ισως αν ρωτησει, να μπορει μεσω εξουσιοδοτησης να βγαλει μονο κινησεις λογαριασμου.

• Like 2
Δημοσ.

Μου φαίνεται τζάμπα αγχώνεσαι. Αν το πλήρωσες στο ελτα αλλα με χρεωστική. Μάλλον άργησες να πληρώσεις και πρόλαβε και πέρασε η οφειλή στον επόμενο. Εκεί που ενδέχεται να έχεις πρόβλημα είναι άμα πλήρωσες με μετρητά. Πάντως άμα είχες ebill, πληρώνεις με καρτα από εκεί, κρατάς ηλεκτρονικά το pdf της απόδειξης και τελειώνει το θέμα εκεί. 

• Like 1
Δημοσ.

Η κάρτα σου χρεώθηκε???  Υπάρχει και η περίπτωση, όταν "πληρώθηκε" ο λογαριασμός να μπήκε λάθος rf. Σπάνιο, αλλά έχει συμβεί.

Οπότε σε αυτή την περίπτωση, πρακτικά δεν πληρώθηκε και βασικά πρέπει να μιλήσεις με τα ΕΛΤΑ.  Αυτό επίσης σημαίνει ότι στα ΕΛΤΑ θα χτυπούσε μια διαφορά και θα επικοινωνούσαν μαζί σου, αν είχαν τα στοιχεία σου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όλα καλά παιδιά βρέθηκε λύση ευτυχώς είχα πληρώσει ηλεκτρονικά και φαινοταν η απόδειξη εκεί 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...