Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά χρειάζομαι άμεση βοήθεια! 

Έχω τη μητρική gigabyte z790 άλλαξα πάστα. Η θερμοκρασία έπεσε όλα μία χαρά αλλά δεν δουλεύει το πληκτρολόγιο όταν θέλω να μπω στα windows. Στο Bios δουλεύει μία χαρά.

Ενεργοποίησα το USB latency αλλά πάλι το πληκτρολόγιο δεν δουλεύει δουλεύει μόνο το ποντίκι. 

Ξέρει κάποιος ποια είναι η ρύθμιση όπου θα μπορέσει να δώσει ρεύμα στο πληκτρολόγιο για να κάνω είσοδος στα windows δηλαδή αφού κάνουν boot?

Ψάχνω τώρα δύο ώρες το bios και δεν έχω βγάλει άκρη.

Έκανα και bios reset...

Σας ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από Thomasaig
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thomasaig είπε

Παιδιά χρειάζομαι άμεση βοήθεια! 

Έχω τη μητρική gigabyte z790 άλλαξα πάστα. Η θερμοκρασία έπεσε όλα μία χαρά αλλά δεν δουλεύει το πληκτρολόγιο όταν θέλω να μπω στα windows. Στο Bios δουλεύει μία χαρά.

Ενεργοποίησα το USB latency αλλά πάλι το πληκτρολόγιο δεν δουλεύει δουλεύει μόνο το ποντίκι. 

Ξέρει κάποιος ποια είναι η ρύθμιση όπου θα μπορέσει να δώσει ρεύμα στο πληκτρολόγιο για να κάνω είσοδος στα windows δηλαδή αφού κάνουν boot?

Ψάχνω τώρα δύο ώρες το bios και δεν έχω βγάλει άκρη.

Έκανα και bios reset...

Σας ευχαριστώ πολύ!

Δοκίμασε να αλλάξεις βάλης το πληκτολόγιο σε άλλη θύρα usb.

• Λύση
Δημοσ.

Λοιπόν ακούστε τι έκανα.

Πήγα στην διαχείριση και έκανα διαγραφή το πληκτρολόγιο και μετά restart άνοιξε το pc συνδεσα το πληκτρολόγιο αλλά πάλι τα ίδια.

Μετά έκανα την ίδια διαδικασία αλλά... αφού διέγραψα τους drivers συνδεσα το πληκτρολόγιο και δούλεψε κανονικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...