Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν  δεν γίνει το κλασικό παρακάλι με ούρες και σειρά για αγορά μετά από 2 μήνες θα την μαζέψει την αύξηση με "προσφορές".
Αν  δεν πουλήσει δεν έχει άλλη επιλογή. Τόσα χρόνια το  κάνει η  Samsung και έπεφτε η τιμή. 

Όλως τυχαία όλοι πάνε σε αυξήσεις κοντά στο 15%. Α ρε Vanguard και blackrock πάρτε και τα σώβρακα…..

Επεξ/σία από Dimitris_1981
  • Like 1
Δημοσ.

τώρα αν δεν κάνω λάθος έχει 2.500 χιλιάρικα οπότε θα πάμε στα 3 και κάτι για ένα κινητό τηλέφωνο που στην ουσία τι κάνει ότι κάνουν όλα τα smartphones σε γενικές γραμμές με τα συν και πλην μάλιστα .ναι σωστά είναι και το δαγκωτό μήλο 🍎 που κάνει την διαφορά και η μόστρα  είσαι κοινός θνητος χωρίς iPhone ενώ αν έχεις iPhone είσαι το κάτι άλλο ξεχωρίζεις έχεις προσωπικότητα είσαι πλούσιος άσχετα αν έκανες το σκ@ σου παξιμάδι .

οι πλούσιοι ας το πάρουν έχουν κάθε δίκαιωμα ..

αλλά εσύ φουκαρά που κάνεις το σκ@ παξιμάδι που πας ρε κακομοίρη ?

θα έχεις iPhone και δεν θα έχεις ψωμί να φας .

• Like 2
Δημοσ.

Αφού κατέληξαν σε εμπορική συμφωνία και με πρόσχημα εξαρτήματα βρήκαν τροπο αυξάνοντας τις τιμές να αυξηθούν και τα κέρδη τους έτσι; Ωραίο κόλπο. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

Δεν νομιζω οτι κανενας που θα αποφασισει να αγορασει το 17 θα κολλησει στο πενηνταρικο της αυξησης(αν ειναι τοσο), αν απο την αλλη στα 2-3 χρονια που κραταει καποιος ενα κινητο δεν μπορει να εξοικονομησει το ποσο της αυξησης η πρεπει να αλλαξει δουλεια η να παει σε φτηνοκινεζικο...

Made in China , Designed in California αφου!

• Haha 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, crankshaft είπε

τώρα αν δεν κάνω λάθος έχει 2.500 χιλιάρικα οπότε θα πάμε στα 3 και κάτι για ένα κινητό τηλέφωνο που στην ουσία τι κάνει ότι κάνουν όλα τα smartphones σε γενικές γραμμές με τα συν και πλην μάλιστα .ναι σωστά είναι και το δαγκωτό μήλο 🍎 που κάνει την διαφορά και η μόστρα  είσαι κοινός θνητος χωρίς iPhone ενώ αν έχεις iPhone είσαι το κάτι άλλο ξεχωρίζεις έχεις προσωπικότητα είσαι πλούσιος άσχετα αν έκανες το σκ@ σου παξιμάδι .

οι πλούσιοι ας το πάρουν έχουν κάθε δίκαιωμα ..

αλλά εσύ φουκαρά που κάνεις το σκ@ παξιμάδι που πας ρε κακομοίρη ?

θα έχεις iPhone και δεν θα έχεις ψωμί να φας .

μή τα δραματοποιούμε πολύ τα πράματα , γίνεται χαμός στην αγορά απο ποιοτικά μεταχειρισμένα iphone σε καλές τιμές , ποιός θα πάρει καινούργιο pro max με 1 terabyte  αποθηκευτικό και να ταλαιπωρείται οικονομικά να το ξεχρεώσει ? μόνο ένας επαγγελματίας δημιουργός περιεχομένου που είναι γι'αυτόν εργαλείο , εγώ τουλάχιστον αυτό βλέπω γύρω μου

Δημοσ.
13 ώρες πριν, farcry33 είπε

Καιρός ήταν καταντήσαμε να έχει iPhone ο κάθε πληβείος 😂 να το πάει 3000 και λίγα λέω. 

IMG_5219.jpeg

Κανεένα πρόβλημα, απλά αντί για 48 δόσεις που έβαζαν, τώρα θα βάζουν 96. 🤣

Δημοσ.

Αναφέρει το άρθρο,

" Αν και τα ινδικά εργοστάσια είναι ικανά να παράγουν μοντέλα Pro, οι υποδομές και οι τεχνικές ικανότητες της Ινδίας δεν επαρκούν ακόμη για την υποστήριξη μαζικής παραγωγής στην κλίμακα που μπορεί να παραδώσει η Κίνα."

Και μιλάμε για την Ινδία όπου ήδη παράγεται το 1/6 των iphones.

Και κάποιοι νομίζουν πως θα κλ@σ3ι κάποιος και εργοστάσια, εφοδιαστικές αλυσίδες και προσωπικό θα εμφανιστούν στο Αμέρικα!

Πάντως, κάνουν μια προσπάθεια να φανεί ότι δεν φταίνε οι δασμοί...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

Δεν νομιζω οτι κανενας που θα αποφασισει να αγορασει το 17 θα κολλησει στο πενηνταρικο της αυξησης(αν ειναι τοσο), αν απο την αλλη στα 2-3 χρονια που κραταει καποιος ενα κινητο δεν μπορει να εξοικονομησει το ποσο της αυξησης η πρεπει να αλλαξει δουλεια η να παει σε φτηνοκινεζικο...

Αυτό λέμε όσο κόσμος είναι με το δε βαριέσαι για 50,00€ και δεν κρίνει αντικειμενικά τι είναι αυτό που πουλάνε και τι σου ζητάνε για να το αγοράσεις... αυτοί θα ανεβάζουν τις τιμές και θα πουλάνε αναβάθμιση με το σταγονόμετρο.

15 ώρες πριν, tommy^ είπε

Θα σταματήσει την πώληση της σειράς 16 , αν δει τίποτα περίεργο στις πωλήσεις με τη σειρά 17 😉

Μα τα 13,14,15,16 τα κρατάνε εσκεμένα για να ξεστοκάρουν το απόθεμα. Ότι τους περισσεύει από parts κάθε χρόνο το μεταφέρουν στο επόμενο iPhone.

Εδώ ο κόσμος αγόραζε το 14 που κυριολεκτικά ήταν ολόιδιο με το 13 (μέγεθος, οθόνη, επεξεργαστής, μπαταρία τα πάντα όλα).

Με το iPhone 16e το ίδιο δεν κάνανε; Αν είναι δυνατόν να πουλάει 719,00€ το συγεκκριμένο τηλέφωνο με αυτά που φοράει.

Δηλαδή ορισμένα πράγματα δεν δικαιολογούνται με τίποτα.

Επεξ/σία από d4mage
  • Like 2
Δημοσ.
12 hours ago, AlexandrosGnL said:

«Δασμοί» και θεωρία του τρελού, ένα ολόκληρο παιχνίδι στήνεται στις πλάτες μας! Οποίος ξέρει, ξέρει. Δεν χρειάζεται να γράψω για τις επιπτώσεις του καπιταλισμού 

Οι μ@λ@κίες του Τραμπ έγιναν "επιπτώσεις του καπιταλισμού"... Εξαιρετικό πλυντήριο στους 60°C...

• Like 5
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Οι μ@λ@κίες του Τραμπ έγιναν "επιπτώσεις του καπιταλισμού"... Εξαιρετικό πλυντήριο στους 60°C...

Σε ότι κι αν συμβαίνει ο τελικός αποδέκτης είναι ο καταναλωτής. Με δασμούς ή χωρίς οι πολύ μεγάλες εταιρείες έχουν παντού αποθήκες στον πλανήτη και δεν τους είναι σε τίποτα να αλλάξουν και σημείο παραγωγής ή μερικής παραγωγής (συγκεκριμένα parts) εάν δεν βρεθεί κάποια λύση.

Ο καταναλωτής εάν εφαρμοστούν τα μέτρα τον τρόπο που θέλουν θα έχει να αντιμετωπίσει και τους δασμούς άλλα και την κλεψιά των επιχειρήσεων με την δικαιολογία πως όλα αυξάνονται για τον παραπάνω λόγο.

Έτσι ακόμα κι αν βρεθεί λύση αν αυτό περάσει έστω και προσωρινά οι καταναλωτές θα βρεθούν αντιμέτωποι με τεράστιες υπερτιμολογήσεις.

Η Αμερική αν και βαθιά χρεωμένη μπορεί να το αλλάξει ως ένα σημείο στο εσωτερικό της κομμάτι άλλα δεν θα πλουτίσουν όλοι, θα πλουτίσουν αυτοί που πρέπει.

Δημοσ.

Εγώ βλέπω φρένο πάντως. Απο κοντινά μου άτομα με αρκετά παχουλούς μισθούς(5Κ....ναι απορώ γιατί με κάνουν παρέα εμένα το φτωχομπινέ) να έχουν χάσει την όρεξη να ασχολούνται. Είναι τόσο μικρές οι αλλαγές απο γενιά σε γενιά που αρκετά άτομα μου έχουν πει δεν κατάλαβαν καμία διαφορά ειδικά με τη θήκη.

Για πρώτη φορά ήταν φέτος που άκουσα άτομα με πολύ καλό εισόδημα να λένε δεν θα αλλάξω κινητό.

Η ίδια ιστορία και με πιο down to earth χαμηλόμισθους υπάλληλους που κάποτε έβαζαν δόσεις το iphone.Δεν ξανακάνουν κάτι τέτοιο.

Θα μου πει κανείς , οκ ξέρεις 4-5 άτομα στην μικρή Ελλαδίτσα μας και τι έγινε χέστηκε η κάθε εταιρία. Συμφωνώ δεν είναι κάποιο σοβαρό αντιπροσωπευτικό δείγμα αλλά είναι και αυτό κάτι, ένα σημάδι , κάτι μικρό αλλά υπαρκτό.

Νομίζω πως οι συσκευές έχουν γίνει πολύ καλές και αισθητικά και σαν δύναμη hardware και πλέον μπορείς άνετα να κρατήσεις μια συσκευή πολύ καιρό. Τώρα οι εταιρίες μάλλον με κάποιο τρόπο(βαριές εφαρμογές , τρικλοποδιές στο λογισμικό ποιος ξέρει) θα κάνουν τις παλιές συσκευές λιγότερο αποδοτικές ώστε να σε ωθήσουν να πας σε νέα.

Προσωπικά μου είχε δώσει η εταιρία που εργαζόμουν τότε ένα Iphone 13pro max και το τηλέφωνο είναι τέλειο δεν βλέπω να το αλλάζω για ακόμα 1-2 χρόνια σίγουρα.Πριν απο αυτό είχα ένα 11 το οποίο είναι πολύ καλό ακόμα,το έχω αφήσει στη μάνα μου.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Chocobo είπε

Νομίζω πως οι συσκευές έχουν γίνει πολύ καλές και αισθητικά και σαν δύναμη hardware και πλέον μπορείς άνετα να κρατήσεις μια συσκευή πολύ καιρό.

Νομίζεις?🤣 Εχω Realme GT2 από το 22 και το κινητό πετάει. Δεν έχω καμία ανάγκη να το αλλάξω. Αυτοί που αλλάζουν κάθε χρόνο είναι απλά υπερκαταναλωτικοί. Θέλουν να γεμίσουν την ζωή τους με μία ακόμα νέα αγορά. Πικρό αλλά αληθινό.

• Like 1
Δημοσ.
21 minutes ago, d4mage said:

Σε ότι κι αν συμβαίνει ο τελικός αποδέκτης είναι ο καταναλωτής. Με δασμούς ή χωρίς οι πολύ μεγάλες εταιρείες έχουν παντού αποθήκες στον πλανήτη και δεν τους είναι σε τίποτα να αλλάξουν και σημείο παραγωγής ή μερικής παραγωγής (συγκεκριμένα parts) εάν δεν βρεθεί κάποια λύση.

Ο καταναλωτής εάν εφαρμοστούν τα μέτρα τον τρόπο που θέλουν θα έχει να αντιμετωπίσει και τους δασμούς άλλα και την κλεψιά των επιχειρήσεων με την δικαιολογία πως όλα αυξάνονται για τον παραπάνω λόγο.

Έτσι ακόμα κι αν βρεθεί λύση αν αυτό περάσει έστω και προσωρινά οι καταναλωτές θα βρεθούν αντιμέτωποι με τεράστιες υπερτιμολογήσεις.

Η Αμερική αν και βαθιά χρεωμένη μπορεί να το αλλάξει ως ένα σημείο στο εσωτερικό της κομμάτι άλλα δεν θα πλουτίσουν όλοι, θα πλουτίσουν αυτοί που πρέπει.

Δεν αλλάζουν εφοδιαστικές αλυσίδες με μια εντολή από τον CEO. Άμα δεν γνωρίζετε καλύτερα να μη γράφετε μπούρδες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...