Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από Samsung S7 edge πέρασα σχεδόν από όλες τις ναυαρχίδες της εταρείας. Όταν βγήκε το fold, έκραζα τέρμα τα fold. Τώρα πήρα το fold, σταμάτησα να κράζω τα fold....

Είνια μια φρέσκια ιδεά, που την βρίσκω χρηστική, και πολύ βολική

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτοχος εδώ και λίγους μήνες ενός Google fold 9. Χρήστης όμως εδώ και δύο εβδομάδες, από το κουτί του το είχα βγάλει μόνο για να το δω.

Δεν είναι όλα τέλεια, οι μεγαλύτερες δυσκολίες που έχω εντοπίσει είναι η δυσκολία να το κρατάς όταν είναι ανοιχτό(αν και έχω βρει μία λύση)  και η δυσκολία στην ανεύρεση καλής θήκης που να το προστατεύει καλά χωρίς να είναι γκουμούτσα. Επίσης οι θήκες του είναι ακριβές, φθάνουν και τα 80 €(η Spigen, η original της Google κάνει κανένα 65άρι). Επίσης ειδικά το συγκεκριμένο έχει ένα θέμα με την θέση του πηνίου της ασύρματης φόρτισης.

Δηλώνω ήδη εντυπωσιασμένος(σχεδόν ερωτευμένος) με το συγκεκριμένο concept, αύριο να χαλάσει θα πάρω κατευθείαν άλλο foldable, σε κανονικό δεν με βλέπω να ξαναγυρίζω ποτέ.

Υπόψιν ότι το έχω με την τεχνολογία γενικώς αλλά με τα κινητά δεν πολυσκοτιζόμουν ούτε έδωσα ποτέ μου χρήμα για ναυαρχίδες, μέχρι 250 € έδινα και τα κράταγα μέχρι είτε να χαλάσουν είτε να λιώσουν, το προηγούμενο κινητό μου ήταν ένα Redmi note 9 pro.

Επεξ/σία από SV1EOD
  • Like 1
Δημοσ.

Ο κανόνας λέει ότι αν κάποιος πάρει Fold (και ξέρει γιατί το παίρνει) δεν ξαναγυρίζει σε "συμβατικό" τηλέφωνο.

Νομίζω το σημαντικό που πρέπει να δουλέψει η Samsung είναι η εξωτερική οθόνη. Κάτοχος Fold4 και Fold5. Δεν πήγα στο 6 και είπα να δοκιμάσω άλλη εταιρεία με πιο "φυσιολογική" διάσταση εξωτερικής οθόνης γιατί -κακά τα ψέματα- το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας το περνάει κάποιος με αυτήν την οθόνη. Ε, είναι game changer η σωστή αναλογία της εξωτερικής οθόνης. Δεν νομίζω ότι θα ξαναγυρίσω σε Sammy (αν και επί χρόνια πιστός πελάτης της εταιρείας) αν δεν το δουλέψει λίγο αυτό. Συν τις κάμερες. Όταν ο Κινέζος έχει φτιάξει σωστή αναλογία οθόνης μέσα και έξω, τρομερές κάμερες εφάμιλλες ναυαρχίδων και μπαταρία που βγάζει άνετα 2 ημέρες, τότε σίγουρα μπορεί και η Samsung.

Κάτοχος vivo XFold 3 Pro.

• Like 3
Δημοσ.
1 hour ago, -WISE- said:

Ο κανόνας λέει ότι αν κάποιος πάρει Fold (και ξέρει γιατί το παίρνει) δεν ξαναγυρίζει σε "συμβατικό" τηλέφωνο.

Νομίζω το σημαντικό που πρέπει να δουλέψει η Samsung είναι η εξωτερική οθόνη. Κάτοχος Fold4 και Fold5. Δεν πήγα στο 6 και είπα να δοκιμάσω άλλη εταιρεία με πιο "φυσιολογική" διάσταση εξωτερικής οθόνης γιατί -κακά τα ψέματα- το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας το περνάει κάποιος με αυτήν την οθόνη. Ε, είναι game changer η σωστή αναλογία της εξωτερικής οθόνης. Δεν νομίζω ότι θα ξαναγυρίσω σε Sammy (αν και επί χρόνια πιστός πελάτης της εταιρείας) αν δεν το δουλέψει λίγο αυτό. Συν τις κάμερες. Όταν ο Κινέζος έχει φτιάξει σωστή αναλογία οθόνης μέσα και έξω, τρομερές κάμερες εφάμιλλες ναυαρχίδων και μπαταρία που βγάζει άνετα 2 ημέρες, τότε σίγουρα μπορεί και η Samsung.

Κάτοχος vivo XFold 3 Pro.

Ακριβως ετσι είναι τα πράγματα. Δεν είναι τυχαίο οτι οποίος ηδη έχει fold, τα γράφει όπως είναι. 

Μια 2πλασια οθονη (σε σχέση με νορμάλ κινητο) που κλείνει ωστε στη μεταφορά να είναι νορμάλ και να μπαίνει σε τσέπη χωρίς να είσαι υποχρεωμένος να κουβαλάς ταμπλετα, αλλα και να έχεις ΚΑΙ νορμάλ μικρότερη οθονη οπότε θες για χρήση με ενα χέρι, δε θέλει πολύ μυαλό να καταλάβει ο οποιοσδήποτε ποσο μεγάλο πλεονέκτημα είναι. 

Ναι υπάρχουν προβλήματα, ναι θα γίνουν καλύτερα. Οποίος δε βιάζεται περιμένει και θα παρει σίγουρα κατι καλύτερο.. Ισχύει για τα πάντα, για τα fold ισχύει περισσότερο γιατί είναι προϊόν σε εξέλιξη. Αλλά και με τα μειονέκτηματα που έχουν σήμερα, είναι πολύ καλύτερα στην εμπειρία χρήσης απο καθε ναυαρχίδα. Με εξαίρεση όσους έχουν ν1 προτεραιότητα την καμερα. 

• Like 2
Δημοσ.

Μου φαίνεται αδιανόητο στο ακριβότερο κινητό της εταιρείας να μην βάζουν ότι καλύτερο υπάρχει.

Πάντα τα fold ήταν πίσω σε θέμα καμερας απο την σειρά S.

Πάλι 4400 μπαταρία; Οσο είχε δηλαδή στο fold 3.

Και αντί να αυξησουν την χωρητικότητα της μπαταρίας....μειώνουν το πάχος!

Κάτοχος fold 3.

Δημοσ.
4 hours ago, -WISE- said:

Δεν πήγα στο 6 και είπα να δοκιμάσω άλλη εταιρεία με πιο "φυσιολογική" διάσταση εξωτερικής οθόνης γιατί -κακά τα ψέματα- το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας το περνάει κάποιος με αυτήν την οθόνη.

Εγώ πάντως περνάω το 90% με την εσωτερική οθόνη. Δεν το έχω βάλει σε πλήρη λειτουργεία ακόμα, του έχω βάλει το δεύτερο νούμερο που έχω στο οποίο οι κλήσεις που δέχομαι είναι απειροελάχιστες, πιο πολύ για να έχει internet όταν είμαι εκτός σπιτιού/δουλειάς χωρίς να κάνω το κανονικό νούμερο access point, ότι και να κάνω το ξεδιπλώνω και το διπλώνω, σε "κανονικού" μεγέθους οθόνη δεν ξαναγυρνάω πέραν του να δω ποιός με καλεί και να απαντήσω. Αν από τα πολλά διπλώματα χαλάσει πιο γρήγορα η οθόνη, δεν βαριέσαι, θα το έχω ευχαριστηθεί.

4 hours ago, -WISE- said:

Όταν ο Κινέζος έχει φτιάξει σωστή αναλογία οθόνης μέσα και έξω, τρομερές κάμερες εφάμιλλες ναυαρχίδων και μπαταρία που βγάζει άνετα 2 ημέρες, τότε σίγουρα μπορεί και η Samsung.

Κινέζικα ζαχάρωνα και ήθελα να πάρω, είναι θεωρώ καλύτερα από Sammy/Google, όλα τα χαρακτηριστικά κορυφαία(μπαταρίες, ταχύτητες φόρτισης, αυτονομίες, πάχη συν τα στάνταρ κάμερες και επεξεργαστές) αλλά το φοβήθηκα για την περίπτωση βλάβης και φοβήθηκα μήπως κάτι δεν δουλεύει σωστά(VOLTE, 5G κτλ) συν ότι το βρήκα το Google το Fold 9 σε πολύ καλή τιμή και έτσι το αποφάσισα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...