raid_av Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, AlexandrosGnL said: Τόσο τεχνολογικό που η αναβάθμιση είναι “woke” απο κάποιους 🤡 οπότε μια χαρα τα λέω Το 5%; Φίλε σε τελευταίες έρευνες τουλάχιστον 20% προσδιορίζεται ως ΛΟΑΤΚΙ (και αυτοί είναι οι φανεροί, φαντάσου πόσοι άλλοι υπάρχουν) Το ότι τριγκάρεσαι με ένα ουράνιο τόξο που απλά δείχνει συμπερίληψη… Δεν σε ανάγκασε κανείς να το βάλεις ταπετσαρία Το post σου προηγηθηκε και φυσικο επακολουθο ηταν να υπαρχουν και αλλα αντιστοιχα post αντιθετων ιδεολογικων ιδεων. Οπου υπαρχει δραση παντα να περιμενεις και αντιδραση. Οπως ειπα και πριν υπαρχουν αλλα site για τετοιες συζητησεις. Επισης δεν χρειαζεται να κανεις repost με τοσο μεγαλη μεγεθυνση ολοι πιστευω εχουν ματια εδω μεσα και βλεπουν εκτος εαν θελεις ντε και καλα να επιβαλεις την αποψη σου "φωναζοντας" . Επισης η υπαρξη moderator σε ενα forum ειναι να κρατανε τις ισορροπιες και την σωστη λειτουργια αυτου και οχι να παιρνουν θεση εαν διαφωνουν με την αποψη καποιου αλλου οσο και "κουλη¨ να ειναι αυτη. Αλλα οκ να χαμε να λεγαμε καλη συνεχεια σε ολους. Επεξ/σία 13 Μαϊου από raid_av 2
SeaLion Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 2 ώρες πριν, tsol46 είπε Να μου το βάζει στο κινητό θέλω δεν θέλω με αναβάθμιση αγγίζει τα όρια του φασισμού, δεν συμφωνείς?Αυτός ο φασισμός να πρέπει να δέχομαι αμάσητη την woke προπαγάνδα της με το ζόρι μέσω αναβάθμισης, είναι λιγάκι κάπως. Οπότε γεια χαραντάν και δεν θα σου γράφω! Όχι απλά αμάσητη, και με το περιτύλιγμα... . Ντροπή για όσους όντως ήταν θύματα του φασισμού αυτού του τύπου η ρητορική. 54 λεπτά πριν, billdanos είπε Ναι στη σελίδα αυτή το κάνει και στο 16pro ο Safari. Εκτιμώ όμως πως το θέμα έχει να κάνει με την ίδια τη σελίδα και το περιεχόμενό της και όχι με το software του τηλεφώνου. Έβγαλα από το συρτάρι iPhone με A9 cpu και iOS 15 - αισθητά πιο αργό κινητό. Η ίδια σελίδα δεν σκάει ό,τι και να κάνω. Είναι ξεκάθαρα webkit issue, και δύσκολο στο debug μάλιστα! 1 ώρα πριν, Chocobo είπε Σημασία έχει να έχει νέα Emoji. Τα άλλα είναι δευτερεύοντα.......Προφανώς το ίδιο πιστεύει και η εταιρία καθώς στην τελευταία αναβάθμιση που έριξα μια ματιά ήταν η πρώτη πρόταση πως έχει νέα emoji...... Στο μεταξύ εδώ και τουλάχιστον 6 ΧΡΟΝΙΑ όταν πας να ανοίξεις σύνδεσμο απο παράδειγμα messneger faccebook προς άλλο app είναι Youtube , Instagram , Tiktok, whatever σε πάει στο APPSTORE......την ώρα που έχεις την εφαρμογή στο κινητό....Αφού σε πάει appstore σου λέει update την εφαρμογή που είναι ήδη στην τελευταία έκδοση και όσες φορές και αν κάνεις αυτή τη διαδικασία ΠΑΝΤΑ σου λέει update....Τυχαία δουλεύει και σε πάει στο app που έχει εγκατεστημένο. Cache ,data clear , install uninstall κλπ , login logout δεν δουλεύουν. To iOS έχει καταντήσει αρκετά δύσχρηστο. Ακόμα και τα settings έχουν αλλάξει προς το πολύ χειρότερο. Μην μιλήσω για την μπάρα όταν βλέπεις ένα βίντεο που έχεις τραβήξει........απορώ ποιος έδωσε το οκ..... Το πως ανοίγουν τα links το ρυθμίζουν οι developers και δυστυχώς μπορεί να είναι tricky... instagram://user?username=insomnia.gr ανοίγει το προφίλ στο app πάντα. ενώ π.χ. https://instagram.com/insomnia.gr όχι Δοκίμασα Tik Tok και το κουμπί ήταν link τύπου tiktok.com/download/.... που όντως έβγαζε στο app store. Νομίζω είναι απλά inconsistency ή αποφυγή καταστάσεων όπως π.χ. όταν δεν έχεις την εφαρμογή εγκατεστημένη στο κινητό. Στην περίπτωσή μου με το facebook βλέπω πάντα κάτι τέτοιο όταν μου στείλουν λινκ: (προσπαθεί να ανοίξει facebook:// url αλλά δεν μπορεί) Η μπάρα που λες έχει φύγει εδώ και 3 updates γιατί έπαιξε πολύ αρνητικό feedback. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Μαϊου Super Moderators Δημοσ. 13 Μαϊου 16 λεπτά πριν, SeaLion είπε Ντροπή για όσους όντως ήταν θύματα του φασισμού αυτού του τύπου η ρητορική. Έβγαλα από το συρτάρι iPhone με A9 cpu και iOS 15 - αισθητά πιο αργό κινητό. Η ίδια σελίδα δεν σκάει ό,τι και να κάνω. Είναι ξεκάθαρα webkit issue, και δύσκολο στο debug μάλιστα! Με content blocker ενεργό πάντως, δεν σκάει!
tsol46 Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 3 ώρες πριν, AlexandrosGnL είπε Τόσο τεχνολογικό που η αναβάθμιση είναι “woke” απο κάποιους 🤡 οπότε μια χαρα τα λέω Το 5%; Φίλε σε τελευταίες έρευνες τουλάχιστον 20% προσδιορίζεται ως ΛΟΑΤΚΙ (και αυτοί είναι οι φανεροί, φαντάσου πόσοι άλλοι υπάρχουν) Το ότι τριγκάρεσαι με ένα ουράνιο τόξο που απλά δείχνει συμπερίληψη… Δεν σε ανάγκασε κανείς να το βάλεις ταπετσαρία Δηλαδή πάμε για αφανισμό ως ανθρωπότητα ή γεννήσεις σε εργαστηριακό περιβάλλον? Τεσπα, δεν τριγκάρομαι φίλε μου, δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ εναντίον της συγκεκριμένης κοινότητας, ΤΙΠΟΤΑ. Εχω απλά κουραστεί, βαρεθεί, με το ζόρι να μου επιβάλλεται η προπαγάνδα τους από το netflix μέχρι την apple. Κανείς δεν με ανάγκασε να βάλω την ταπετσαρία, δίκιο έχεις, με ανάγκασε όμως να την κατεβάσω στο κινητό μου συγκαλυμμένη μέσα σε γενική αναβάθμιση! Οπως με ανάγκασε να έχω ολόκληρη ομάδα προσόψεων για το ρολόι μου που αφορά πάλι λοατκι ατομα. Δηλαδή είναι τόσο παράλογο αυτό που λέω ότι να δίνουν οτι ταπετσαρία θέλουν, λευτεριά στην Παλαιστίνη, Τσέκα Βάρα, κου κλουξ κλαν, ΟΤΙ ΘΈΛΟΥΝ, απλά όχι αναγκαστικά να κατεβαίνει με αναβαθμίσεις στο κινητό μου. Σου ακούγεται τόσο παράλογο αυτό?Διαφωνείς?Δηλαδή με κάνει φασίστα αυτή η απλή απαίτηση μου για λεύθερη επιλογή του τι θα κατεβαίνει στο κινητό μου?Με κάνει ρατσιστή?με κάνει ναζιστή?τι με κάνει ρε φίλε?Δηλαδή, έχουμε φτάσει σε σημείο όποιος διεκδικεί αυτονόητα δικαιώματα χωρίς να προσβάλει κανέναν απολύτως, να χλευάζεται? 1 1
SeaLion Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 53 λεπτά πριν, tsol46 είπε Δηλαδή πάμε για αφανισμό ως ανθρωπότητα ή γεννήσεις σε εργαστηριακό περιβάλλον? Τεσπα, δεν τριγκάρομαι φίλε μου, δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ εναντίον της συγκεκριμένης κοινότητας, ΤΙΠΟΤΑ. Εχω απλά κουραστεί, βαρεθεί, με το ζόρι να μου επιβάλλεται η προπαγάνδα τους από το netflix μέχρι την apple. Κανείς δεν με ανάγκασε να βάλω την ταπετσαρία, δίκιο έχεις, με ανάγκασε όμως να την κατεβάσω στο κινητό μου συγκαλυμμένη μέσα σε γενική αναβάθμιση! Οπως με ανάγκασε να έχω ολόκληρη ομάδα προσόψεων για το ρολόι μου που αφορά πάλι λοατκι ατομα. Δηλαδή είναι τόσο παράλογο αυτό που λέω ότι να δίνουν οτι ταπετσαρία θέλουν, λευτεριά στην Παλαιστίνη, Τσέκα Βάρα, κου κλουξ κλαν, ΟΤΙ ΘΈΛΟΥΝ, απλά όχι αναγκαστικά να κατεβαίνει με αναβαθμίσεις στο κινητό μου. Σου ακούγεται τόσο παράλογο αυτό?Διαφωνείς?Δηλαδή με κάνει φασίστα αυτή η απλή απαίτηση μου για λεύθερη επιλογή του τι θα κατεβαίνει στο κινητό μου?Με κάνει ρατσιστή?με κάνει ναζιστή?τι με κάνει ρε φίλε?Δηλαδή, έχουμε φτάσει σε σημείο όποιος διεκδικεί αυτονόητα δικαιώματα χωρίς να προσβάλει κανέναν απολύτως, να χλευάζεται? Πολύ μπερδεμένος! Ναι, είσαι παράλογος όταν βάζεις στην ίδια ζυγαριά λοατκι με κου κλουξ κλαν. ΟΜΟΦΟΒΙΑ (έτσι, ALL CAPS) λέγεται η λέξη που ψάχνεις. Ποιο δικαίωμά σου σου στερείται ακριβώς; Του να μπεις 10 levels βαθιά στα settings και να μην υπάρχει ενότητα με pride wallpapers? Για να στο κάνω πιο λιανά: - o CEO είναι γκέι - πολλοί μηχανικοί είναι μέλη της λοατκι κοινότητας - γουστάρουν και βάζουν στο προϊόν τους τέτοια wallpapers Να μου έλεγες για pinkwashing καπιταλισμό, να το συζητούσαμε, αλλά με τα Τσέκα Βάρα (χα, χα, καλό, ε; 🥴) καταλάβαμε ποιο έιναι το θέμα σου: είσαι ομοφοβικός. Μη ομοφοβικοί δεν μετράνε πόσα γκέι σίριαλ έχει το Netflix ή πόσες λεσβιακές ταπετσαρίες έχει το iOS. Έχουν ζωή, βασικά. 5 1
gousias Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου "Η υποστήριξη για δορυφορικές λειτουργίες παρεχόμενες από παρόχους κινητής τηλεφωνίας έρχεται πλέον και στο iPhone 13 (όλα τα μοντέλα)" Τι ακριβώς παίζει με αυτό που αναφέρθηκε στην ανακοίνωση; Κάποιος που να γνωρίζει λεπτομέρειες;
tsol46 Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 49 λεπτά πριν, SeaLion είπε καταλάβαμε ποιο έιναι το θέμα σου: είσαι ομοφοβικός. λέω και γω, δεν θα πέσει ο χαρακτηρισμός από κανα φασίστα, θα πέσει...thanks.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Μαϊου Super Moderators Δημοσ. 13 Μαϊου 38 λεπτά πριν, tsol46 είπε λέω και γω, δεν θα πέσει ο χαρακτηρισμός από κανα φασίστα, θα πέσει...thanks. Η λέξη αυτή προσδιορίζει μια στάση ενός ανθρώπου σε τέτοια πράγματα που περιγράφεις. Δεν είναι κάτι τόσο κακό το «ομοφοβικός» όπως ας πούμε η λέξη «φασίστας»! Είναι κάτι αντίστοιχο με το να απεχθάνεται κάποιος τις αράχνες και να τον πούμε αραχνοφοβικό. Κλάιν! 2
AlexandrosGnL Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 45 λεπτά πριν, billdanos είπε Η λέξη αυτή προσδιορίζει μια στάση ενός ανθρώπου σε τέτοια πράγματα που περιγράφεις. Δεν είναι κάτι τόσο κακό το «ομοφοβικός» όπως ας πούμε η λέξη «φασίστας»! Είναι κάτι αντίστοιχο με το να απεχθάνεται κάποιος τις αράχνες και να τον πούμε αραχνοφοβικό. Κλάιν! Ναι γιατί ως γνωστόν οι άνθρωποι είμαστε αράχνες… Πόσο λυπηρό αυτό που γράφεις 1 ώρα πριν, tsol46 είπε λέω και γω, δεν θα πέσει ο χαρακτηρισμός από κανα φασίστα, θα πέσει...thanks. Σορυ που στο χαλάω, αλλά φασίστας με αυτές τις απόψεις είσαι εσύ! Ψάξου λίγο πριν τα γράψεις αυτά και επίσης ψάξου και πιο βαθιά γιατί τέτοιο μίσος κάτι υποδηλώνει. Είναι τόσο γκει να ασχολείσαι με τους γκέι
AtiX Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, AlexandrosGnL είπε Σορυ που στο χαλάω, αλλά φασίστας με αυτές τις απόψεις είσαι εσύ! Ψάξου λίγο πριν τα γράψεις αυτά και επίσης ψάξου και πιο βαθιά γιατί τέτοιο μίσος κάτι υποδηλώνει. Είναι τόσο γκει να ασχολείσαι με τους γκέι Συγνώμη αλλά εδώ είσαι λάθος, είναι δικαίωμα του καθενός να διαμαρτύρεται για το τι κατεβάζει αυτόματα η συσκευή του… όπως δεν θα χαρακτήριζες κάποιον φασίστα επειδή στην συσκευή του κατέβηκε wallpaper του ολυμπιακού ενώ αυτός είναι παναθηναϊκός… μπορείς να τον χαρακτηρίσεις οπαδό, φασίστα όχι… Επεξ/σία 13 Μαϊου από AtiX 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Μαϊου Super Moderators Δημοσ. 13 Μαϊου 50 λεπτά πριν, AlexandrosGnL είπε Ναι γιατί ως γνωστόν οι άνθρωποι είμαστε αράχνες… Πόσο λυπηρό αυτό που γράφεις Πρέπει κάθε φορά που ειρωνεύομαι, να το τονίζω από κάτω με κεφαλαία γράμματα! 😛 Παρόλα αυτά, το «φασίστας» είναι κάτι πολύ πιο άγριο…
SeaLion Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 2 ώρες πριν, tsol46 είπε λέω και γω, δεν θα πέσει ο χαρακτηρισμός από κανα φασίστα, θα πέσει...thanks. Τι thanks; Μόνος σου το έχτισες αυτό, δε στο κρέμασα εγώ. Φασίστας δεν ξέρεις καν τι σημαίνει μάλλον, πετάς λέξεις χωρίς να έχει προηγηθεί σκέψη. Δεν μου κάνει εντύπωση βέβαια. 23 λεπτά πριν, AtiX είπε Συγνώμη αλλά εδώ είσαι λάθος, είναι δικαίωμα του καθενός να διαμαρτύρεται για το τι κατεβάζει αυτόματα η συσκευή του… όπως δεν θα χαρακτήριζες κάποιον φασίστα επειδή στην συσκευή του κατέβηκε wallpaper του ολυμπιακού ενώ αυτός είναι παναθηναϊκός… μπορείς να τον χαρακτηρίσεις οπαδό, φασίστα όχι… Μωρέ δικαίωμά του είναι, και δικαίωμά μας να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας για τον οχετό που ο καθένας επιλέγει να ξερνάει δημόσια επειδή δεν έχει βρει τι του φταίει στη ζωή του. Ας μην παραλληλίζουμε όμως οπαδικά, κομματικά και άλλα τέτοιου τύπου με εκφράσεις (έστω και corporate) που αφορούν βασικά ανθρώπινα δικαιώματα. Last time I checked, έχει να γίνει αρκετή δουλειά ακόμη, κάποιοι θεωρούν πως οι λοατκι πρέπει να τους λένε και "ευχαριστώ" που τους ανέχονται, και όπως είναι προφανές τα πισωγυρίσματα δεν είναι καθόλου απίθανα. Το όλο θέμα με αυτό το update, το γιατί γράφεται στα release notes ένα wallpaper και γιατί καλύπτεται τόσο έντονα κι από τα ξένα μέσα, για μένα έχει διάφορες (πολιτικές) προεκτάσεις. 1
AtiX Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, SeaLion είπε Μωρέ δικαίωμά του είναι, και δικαίωμά μας να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας για τον οχετό που ο καθένας επιλέγει να ξερνάει δημόσια επειδή δεν έχει βρει τι του φταίει στη ζωή του. Ας μην παραλληλίζουμε όμως οπαδικά, κομματικά και άλλα τέτοιου τύπου με εκφράσεις (έστω και corporate) που αφορούν βασικά ανθρώπινα δικαιώματα. Last time I checked, έχει να γίνει αρκετή δουλειά ακόμη, κάποιοι θεωρούν πως οι λοατκι πρέπει να τους λένε και "ευχαριστώ" που τους ανέχονται, και όπως είναι προφανές τα πισωγυρίσματα δεν είναι καθόλου απίθανα. Το όλο θέμα με αυτό το update, το γιατί γράφεται στα release notes ένα wallpaper και γιατί καλύπτεται τόσο έντονα κι από τα ξένα μέσα, για μένα έχει διάφορες (πολιτικές) προεκτάσεις. Οσο και να με ενοχλεί η οποιαδήποτε έκφραση θίγει εμένα και τα άτομα που αποτελούν την κοινότητα που ανήκω, έχω μάθει να ξεχωρίζω ποιος είναι ομοφοβικός, ποιος είναι φασίστας καθώς και ποιες είναι η διαφορές τους… Επεξ/σία 13 Μαϊου από AtiX
somt Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, tsol46 είπε Δηλαδή είναι τόσο παράλογο αυτό που λέω ότι να δίνουν οτι ταπετσαρία θέλουν, λευτεριά στην Παλαιστίνη, Τσέκα Βάρα, κου κλουξ κλαν, ΟΤΙ ΘΈΛΟΥΝ, απλά όχι αναγκαστικά να κατεβαίνει με αναβαθμίσεις στο κινητό μου. Σου ακούγεται τόσο παράλογο αυτό?Διαφωνείς?Δηλαδή με κάνει φασίστα αυτή η απλή απαίτηση μου για λεύθερη επιλογή του τι θα κατεβαίνει στο κινητό μου? εριξα μια ματιά στις ταπετσαρίες και βλέπω κάτι πιο γυναικείες με λουλουδάκια ροζ κλπ σε ενοχλούν και αυτές; Επεξ/σία 13 Μαϊου από somt
Προτεινόμενες αναρτήσεις