Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 12/5/2025 στις 9:12 ΜΜ, AlexandrosGnL είπε

Ωραίο pride wallpaper🏳️‍🌈

Ξέρω ότι μέσα σε όλο το μίσος που πλασάρεται τελευταία οι φασίστες θα βράζουν με μερικά χρώματα 😂

Dark side of the moon… : r/facepalm

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, AlexandrosGnL είπε

Ναι γιατί ως γνωστόν οι άνθρωποι είμαστε αράχνες… Πόσο λυπηρό αυτό που γράφεις 

Σορυ που στο χαλάω, αλλά φασίστας με αυτές τις απόψεις είσαι εσύ! Ψάξου λίγο πριν τα γράψεις αυτά και επίσης ψάξου και πιο βαθιά γιατί τέτοιο μίσος κάτι υποδηλώνει. Είναι τόσο γκει να ασχολείσαι με τους γκέι 

θέλεις να μου υπογραμμίσεις μία και μόνο λέξη από ότι είπα που υποδηλώνει μίσος?΄Φασίστας και καθαρόαιμος μάλιστα είσαι εσύ και μόνο, με το να χαρακτηρίζεις και να βλέπεις μίσος σε κάποιον που απλά έχει διαφορετική αποψη από την δική σου, την οποία δική σου θέλεις να επιβάλεις με χαρακτηρισμούς, χλευασμούς, κ.τ.λ. Μιλάμε για καθαρόαιμο, μουσολινικό φασισμό. Βλέπεις να ασχολούμαι με τους γκέι, ενώ με το μόνο που ασχολήθηκα είναι με το τι κατεβαίνει με το ζόρι στο δικό μου κινητό. Αυτή τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας κρύβει ο φασισμός που σε διακατέχει, όπως ο χίτλερ έβλεπε εχθρούς φαντάσματα στους Εβραίους. Είσαι ξεκάθαρα απόγονος του. Δυστυχώς βάλανε φυλακή το κόμμα που λογικά υποστηρίζεις και έχεις μείνει πολιτικά ορφανό, γιαυτό την πέφτεις σε ανθρώπους που απλά εκφέρουν την προσωπική τους, να καλύψεις το κενό.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsol46 είπε

Αυτή τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας κρύβει ο φασισμός που σε διακατέχει, όπως ο χίτλερ έβλεπε εχθρούς φαντάσματα στους Εβραίους. Είσαι ξεκάθαρα απόγονος του. Δυστυχώς βάλανε φυλακή το κόμμα που λογικά υποστηρίζεις και έχεις μείνει πολιτικά ορφανό, γιαυτό την πέφτεις σε ανθρώπους που απλά εκφέρουν την προσωπική τους, να καλύψεις το κενό.

Έχεις ξεπεράσει την απλή παραμόρφωση της πραγματικότητας και έχεις πάει σε πλήρη διαστροφή... 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Lucifer είπε

Τι σε κάνει να αισθάνεσαι την ανάγκη να χλευάζεις λάθη του πληκτρολογίου προσπαθώντας να ταπεινώσεις και να χλευάσεις κάποιον με τόσο φθηνό τρόπο? Ποια είναι αυτή σου η ανάγκη που καλύπτεις? Γιατί τέτοιο κόμπλεξ ανωτερότητας? Είσαι κλασικά από αυτούς που έκαναν bullying στο σχολείο παιδιά που έκαναν ορθογραφικά κ.τ.λ και τώρα το κάνεις και σε forum.  Το αστείο είναι οτι δεν καταλαβαίνεις οτι απλά αυτογελοιοποιείσαι με τέτοια φθηνή και άθλια προσπάθεια χλευασμού και νομίζεις οτι παίρνεις πόντους αναγνώρισης.

6 ώρες πριν, SeaLion είπε

Έχεις ξεπεράσει την απλή παραμόρφωση της πραγματικότητας και έχεις πάει σε πλήρη διαστροφή... 

Καμία διαστροφή φίλε μου, έχω μάθει να ξεχωρίζω τους φασίστες από χιλιόμετρα μακριά, και στην περίπτωση σου δεν χρειάστηκε καν αυτή μου η δεξιότητα. Φυσικά ο φασίστας μόλις αποκαλυφθεί ξεκινάει να σε λέει διεστραμμένο κ.τ.λ, κλάσικ αμυντικός μηχανισμός.

• Super Moderators
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, tsol46 είπε

Τι σε κάνει να αισθάνεσαι την ανάγκη να χλευάζεις λάθη του πληκτρολογίου προσπαθώντας να ταπεινώσεις και να χλευάσεις κάποιον με τόσο φθηνό τρόπο? Ποια είναι αυτή σου η ανάγκη που καλύπτεις? Γιατί τέτοιο κόμπλεξ ανωτερότητας? Είσαι κλασικά από αυτούς που έκαναν bullying στο σχολείο παιδιά που έκαναν ορθογραφικά κ.τ.λ και τώρα το κάνεις και σε forum.  Το αστείο είναι οτι δεν καταλαβαίνεις οτι απλά αυτογελοιοποιείσαι με τέτοια φθηνή και άθλια προσπάθεια χλευασμού και νομίζεις οτι παίρνεις πόντους αναγνώρισης.

Σε μας πάντως το bullying για τα ορθογραφικά μας το έκανε το ίδιος ο δάσκαλος! Είχε στο τελευταίο συρτάρι 4 βέργες από διαφορετικά είδη δέντρων (διαβάθμιση ευλυγισίας - άρα και πόνου) και όσα ορθογραφικά έκανες, τόσες ξυλιές έτρωγες!

Έψαξα να τον βρω χρόνια μετά για να του πω κάποια πράγματα αλλά έμαθα πως η φύση και το σύμπαν φρόντισαν ώστε να έχει ένα φριχτό τέλος... 😛 

Screenshot 2025-05-14 at 09.29.22.jpg

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tsol46 είπε

Καμία διαστροφή φίλε μου, έχω μάθει να ξεχωρίζω τους φασίστες από χιλιόμετρα μακριά, και στην περίπτωση σου δεν χρειάστηκε καν αυτή μου η δεξιότητα. Φυσικά ο φασίστας μόλις αποκαλυφθεί ξεκινάει να σε λέει διεστραμμένο κ.τ.λ, κλάσικ αμυντικός μηχανισμός.

Καλή προσπάθεια, αλλά αν όντως τα πιστεύεις αυτά που γράφεις πρέπει να βρεις κάποιον ειδικό, καθώς αν δεν είναι τρόλινγκ είναι θλιβερό.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, tsol46 είπε

πρεκασ.jpg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SeaLion είπε

Καλή προσπάθεια, αλλά αν όντως τα πιστεύεις αυτά που γράφεις πρέπει να βρεις κάποιον ειδικό, καθώς αν δεν είναι τρόλινγκ είναι θλιβερό.

Μπορεί, εσύ πρέπει άμεσα να αναθεωρήσεις τις φασιστικές σου απόψεις, να πάψεις να χαρακτηρίζεις ανθρώπους επειδή απλά διεκδικούν δικαίωμα στην ελεύθερη επιλογή. Το να θέλεις να ανήκεις σε κάποια ομάδα με ειδικά δικαιώματα και οχι γενικά στην κοινωνία και στην ανθρωπότητα ίσος προς όλους όπως εγώ, είναι δικαίωμα σου. Σταμάτα απλά να προσπαθείς να επιβάλεις αυτή σου την επιλογή στους άλλους. Δέξου αντίθετες απόψεις, σεβάσου τες, και τότε φίλε μου θα αποτάξεις τον φασισμό από μέσα σου. Και φυσικά άσε τους κασιδιάρηδες και πάρτο λίγο πιο αριστερά το όλο θέμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, tsol46 είπε

Μπορεί, εσύ πρέπει άμεσα να αναθεωρήσεις τις φασιστικές σου απόψεις, να πάψεις να χαρακτηρίζεις ανθρώπους επειδή απλά διεκδικούν δικαίωμα στην ελεύθερη επιλογή. Το να θέλεις να ανήκεις σε κάποια ομάδα με ειδικά δικαιώματα και οχι γενικά στην κοινωνία και στην ανθρωπότητα ίσος προς όλους όπως εγώ, είναι δικαίωμα σου. Σταμάτα απλά να προσπαθείς να επιβάλεις αυτή σου την επιλογή στους άλλους. Δέξου αντίθετες απόψεις, σεβάσου τες, και τότε φίλε μου θα αποτάξεις τον φασισμό από μέσα σου. Και φυσικά άσε τους κασιδιάρηδες και πάρτο λίγο πιο αριστερά το όλο θέμα. 

Γράφεις βλακείες.

Ή συμβαίνει επειδή έχεις κάποιο θέμα και είσαι απελπισμένος για προσοχή που θα γράψεις το οτιδήποτε, ή τρολάρεις.

Για την (απίθανη) περίπτωση που τα πιστεύεις αυτά που γράφεις:
- κανείς δεν σου περιόρισε κανένα δικαίωμα, και οι επιλογές σου παραμένουν ελεύθερες και το να ωρύεσαι για ένα wallpaper είναι υστερικό
- κανείς δεν ζητά "ειδικά" δικαιώματα,  τα δικαιώματα πρέπει να είναι ίσα για όλους τους πολίτες, εσύ μάλλον θες λιγότερα για κάποιους τελικά!
- οι λοατκι είναι μέρος της κοινωνίας και της ανθρωπότητας
- κανείς δεν σου επέβαλε το να γίνεις γκέι
- δεν γίνεσαι γκέι από software updates, βλέποντας εικόνες, διασταυρώνοντας το βλέμμα σου με κάποιον γκέι στον δρόμο κ.ο.κ.
- αυτά που γράφεις είναι ρητορική ακροδεξιών, δημαγωγών για τους εύπιστους
- δεν είσαι αριστερός, κι αν κάποτε ήσουν δεν είσαι πια, ούτε κατά διάνοια

Δεν είμαι παιδάκι για να μου πουλάς τρέλα πως τάχα μου εγώ και κάποιοι άλλοι είμαστε fans του Κασιδιάρη. Πάρ΄το αλλιώς λοιπόν.

Επεξ/σία από SeaLion
  • Like 2
Δημοσ.

σε ξαναρωτάω

εριξα μια ματιά στις ταπετσαρίες του iphone και βλέπω κάτι πιο γυναικείες με λουλουδάκια ροζ κλπ

σε ενοχλούν και αυτές;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, tsol46 είπε

Είμαστε εμείς που αναγνωρίζουμε το δικαίωμα ΟΛΩΝ στην επιλογή

Πόσοι είσαστε ? Φαντάζομαι χρησιμοποιείτε όλοι μόνο Linux, με μόνο αυτά που χρειάζεστε. Αν όχι τότε μάλλον βρίσκεσαι σε λάθος φόρουμ.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, tsol46 είπε

Τι με ενδιαφέρει εμένα τι αναζητά και τι θέλει κάθε κοινότητα στην οποία δεν ανήκω???

γι' αυτό

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...