Neptu Δημοσ. Δευτέρα στις 11:12 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:12 μμ Έφερνε το λιδλ το παρακάτω καθαριστικό αλυσίδας. Τη τελευταία φορά (τώρα δηλαδή) είχε φέρει τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς εκτός από αυτό. Spoiler Η τιμή του αν θυμάμαι καλά γύρω στα 1,6€ τα 400ml. Το φθηνότερο που έχω πετύχει με διαφορά κιολας και είναι αποτελεσματικό. Έχετε βρει κάτι καλύτερο; Μη μου προτείνετε κάτι φίρμες με 10€. Ελπίζω να τα ξαναφέρει να εφοδιαστώ.
Ukforthemoment Δημοσ. Τρίτη στις 09:43 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:43 πμ Ισως να ηταν 1,99€ που και πάλι ειναι πολύ φτηνό.Οπως και τα άλλα σπραίη,σιλικόνης κλπ. Καθαριστικό φρένων θα σου έκανε; https://www.skroutz.gr/c/3386/texnika_sprei/f/948189/katharistiko-frenon.html Εχουν πολύ διαφορετική σύσταση;
Neptu Δημοσ. Τετάρτη στις 07:26 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 07:26 μμ Στις 13/5/2025 στις 9:43 ΠΜ, Ukforthemoment είπε Ισως να ηταν 1,99€ που και πάλι ειναι πολύ φτηνό.Οπως και τα άλλα σπραίη,σιλικόνης κλπ. Καθαριστικό φρένων θα σου έκανε; https://www.skroutz.gr/c/3386/texnika_sprei/f/948189/katharistiko-frenon.html Εχουν πολύ διαφορετική σύσταση; Μπορεί και τόσο δε θυμάμαι. Αλλά ήταν φθηνό και έκανε μια χαρά δουλειά. Τα επώνυμα κοστίζουν 3πλάσια και 4τραπλάσια. Έπαιρνα το άλλο για τη σκουριά, το λάδι... Γενικά τα προϊόντα αυτά είναι κορυφή για τα χρήματά τους. Και τώρα τα έχει φέρει όλα εκτός από το καθαριστικό. Καθαριστικό φρένων δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. Στις 13/5/2025 στις 3:13 ΜΜ, 11osmikrosmhtsos είπε SWAZ πρώτη φορά το ακούω Κανείς που δουλεύει στα λιδλ, αν ξέρει τι έγινε, Θα τα ξαναφέρουν;
11osmikrosmhtsos Δημοσ. Τετάρτη στις 07:35 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:35 μμ 7 λεπτά πριν, Neptu είπε πρώτη φορά το ακούω Ισχυρα βασικο καθαριστικο υδατοδιαλυτο, καλυτερο απο το 99% των degreaser ΚΑΙ ΠΑΝΦΤΗΝΟ. Αν θελει ντε και καλα πτητικο μπορει να την καθαρισει με χυμα ασετον. Κανει θαυματα 1
Neptu Δημοσ. Τετάρτη στις 07:51 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 07:51 μμ 13 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Ισχυρα βασικο καθαριστικο υδατοδιαλυτο, καλυτερο απο το 99% των degreaser ΚΑΙ ΠΑΝΦΤΗΝΟ. Αν θελει ντε και καλα πτητικο μπορει να την καθαρισει με χυμα ασετον. Κανει θαυματα Φθηνό είναι, θα πάρω από περιέργεια να δω τι κάνει.
greekfragma Δημοσ. Τετάρτη στις 07:57 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:57 μμ τι σουάζ και ασετόν και καθαριστικά φρένων και μπαρμπούτσαλα λέτε. είστε μάλλον άσχετοι για να μην πω επικίνδυνοι. οι αλυσίδες δεν έχουν μόνο μεταλλικά μέρη αλλά και λαστιχάκια στους πύρους τα λεγόμενα o-rings. εάν πετάξετε αυτά που προαναφέρατε θα κάψετε τα λαστιχάκια και θα τα παίρνετε στο χέρι κομμάτι κομμάτι. μετά φυσικά η αλυσίδα είναι για πέταμα. αλυσίδες καθαρίζουμε μόνο με παραφινέλαιο και πατσαβούρα αν έχει μαζέψει μάκα. μετά απλά στέγνωμα, μια σύντομη βόλτα να ζεσταθεί στεγνή και μετά πέρασμα με λιπαντικό σπρέη.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. Τετάρτη στις 09:14 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:14 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, greekfragma είπε οι αλυσίδες δεν έχουν μόνο μεταλλικά μέρη αλλά και λαστιχάκια στους πύρους τα λεγόμενα o-rings. δηλωσε ο op αν ειναι sleeve x-ring ή o-ring? οχι η απλη sleeve θελει βαθυ καθαρισμα μεσα στους πειρους και καλη λιπανση αυτες με στεγανοποιηση θελουν εξωτερικο καθαρισμα (πινελο και swaz θα κανει θαυματα) και ελαφρυ σπρει πχ κερι ή ξηρο τεφλον. btw το swaz ουτε το ασετον δεν τραυματιζει το nbr (edit το nbr το τραυματιζει το ασετον αν ειναι nbr καλυτερα να βαλει swaz) Εγω παντως οσα χρονια ειχα το καθεταταρτημαστορα, του εβαζα αλυσιδες τυπου sleeve που ηταν οι πιο φτηνες και με καθαρισμα καθε 5 βολτες (μπλουμε σε swaz και μετα σε ασετον) και μετα μπλουμ σε μηχανολαδο με σκουπισμα ποτε δεν ειχε κολλησει καμια Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:19 μμ από 11osmikrosmhtsos 1
Neptu Δημοσ. Τετάρτη στις 09:51 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 09:51 μμ μια διευκρίνυση που δεν έγραψα. το σπρέυ αυτό δε το θέλω μόνο για την αλυσίδα. το χρησιμοποιούσα σε διάφορα σημεία που έπιανε λάδια-βρωμιά και έκανε μια χαρά τη δουλειά του. περισσότερο έτρωγα εκτός αλυσίδας. πχ γρανάζι και γύρω περιοχή
11osmikrosmhtsos Δημοσ. Τετάρτη στις 09:53 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:53 μμ 1 λεπτό πριν, Neptu είπε μια διευκρίνυση που δεν έγραψα. το σπρέυ αυτό δε το θέλω μόνο για την αλυσίδα. το χρησιμοποιούσα σε διάφορα σημεία που έπιανε λάδια-βρωμιά και έκανε μια χαρά τη δουλειά του. περισσότερο έτρωγα εκτός αλυσίδας. πχ γρανάζι και γύρω περιοχή σουαζ με νερακι και βουρτσα σαν καινουργιο 1
greekfragma Δημοσ. Τετάρτη στις 09:56 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:56 μμ 1 minute ago, 11osmikrosmhtsos said: σουαζ με νερακι και βουρτσα σαν καινουργιο το σουάζ απαγορεύεται ΓΕΝΙΚΑ σε μέρη οχημάτων. είναι ΚΑΥΣΤΙΚΟ ισχυρό και μπορεί να καταστρέψει ακόμα και επίστρωση μετάλλων. ΣΤΑΜΑΤΑ σε παρακαλώ να γράφεις αστειότητες.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. Τετάρτη στις 10:13 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:13 μμ (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, greekfragma είπε το σουάζ απαγορεύεται ΓΕΝΙΚΑ σε μέρη οχημάτων. είναι ΚΑΥΣΤΙΚΟ ισχυρό και μπορεί να καταστρέψει ακόμα και επίστρωση μετάλλων. ΣΤΑΜΑΤΑ σε παρακαλώ να γράφεις αστειότητες. Ειναι ιδιο με degreaser με την διαφορα οτι ειναι αναραιωτο δεν ειπα να πλυνεις το αμαξι με αυτο, και ναι αφαιρει την ανοδιωση στα αλουμινια οπως αλλωστε κανει καθε ισχυρη βαση.... Ολα τα καθαριστικα για λαδια να ξερεις ειναι ισχυρα βασικα διαλειμματα. Αν φοβασαι οτι ειναι πολυ δραστικο παντα μπορεις να το αραιωσεις σε 1/2 1/3 1/4, οτιδηποτε εχει λαδι και σγορτσα το καθαριζεις με swaz. Δεν εχω δει ουτε μια αστοχια, θες να πληρωνεις για ακριβο καθαριστικο μαγκια σου. Εγω λαδωμενα βρωμικα εξαρτηματα τα πλενω με swaz 10 χρονια και δεν ειχα ποτε προβλημα. Το εχω χρησημοποισει σε, Αναρτησεις (οταν κανεις rebuild για να καθαρισεις καλαμια), αλυσιδες (sleeve οπως κακως δεν εγγραψα), μπιλιοφορους, τρομπες, καρμπυρατερ, καπακια, δαγκανες, καρτερ, ζαντες, ρουλεμαν και κωνους. Μεχρι και κεφαλες εχω καθαρισει με swaz. ABS, PA, αλουμινια (οχι ανοδιομενα), χαλυβες, ψευδαργυρο. ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Οπου κανονικα ηθελε degreaser εβαζα και βαζω swaz. Μεχρι και στο μηχανακι με τους υπερηχους αντι να πληρωνω 15 ευρω το λιτρο αραιωνα 1/4 σουαζονερο. Αν δε το εμπιστευσαι δικαιωμα σου αλλα σου λεω οτι ειναι το καλυτερο και φθηνοτερο degreaser της αγορας αρα τα καθαριστικα βαραια ναφθα και ασετον τα degreaser ανθρακικο νατριο και υπεροξειδιο του νατριου με απλα λογια ισχυρο βασικο διάλειμμα φανταζομαι οτι δεν πρεπει να συνεχισω... ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣ ΣΕ ΑΚΡΙΒΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, μαγκια σου, εγω προτιμω να βλεπω τι εχουν και να τα αγοραζω για το 1/50 της τιμης Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:32 μμ από 11osmikrosmhtsos
Black Demis Δημοσ. Τετάρτη στις 10:45 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:45 μμ αν θελετε κατι φθηνο παραφυνελαιο και βουρτσα..... απο εκει και περα αυτα πυ γραψατε απλα χαλανε τα orings η xring οτι εχει εκει μεσα
11osmikrosmhtsos Δημοσ. Τετάρτη στις 10:52 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:52 μμ 6 λεπτά πριν, Black Demis είπε παραφυνελαιο γιατι να μην βαλεις πετρελαιο απο τον καυστηρα τοτε, επειδη ειναι μια αποσταξη πιο πανω? μια χαρα καθαριζει
arxontas2323 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:53 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:53 μμ αρχικα δεν μας εχεις πει για τι χρηση το θες...απο τα συμφραζομενα το θες για μηχανη σωστα; γιατι αν το θες για ποδηλατο δεν κανει... αν ειναι για μηχανη...ενα engine degreaser και καλο καθαρισμο θα την κανεις την δουλεια σου...οχι brake cleaner... μετα ενα καλο σπρει αλυσιδας και ετοιμος...αν θες προταση για engine degreaser πες μ να σ προτεινω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα