Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Νομίζω δεν είναι η 1η φορά.  Και γενικά δεν είναι η μοναδική φορά που είτε μας δίνουν διορία είτε το ελληνικό κράτος επιλέγει να πληρώνει πρόστιμα προκειμένου να μην μειώσει φόρους. 

• Like 7
Δημοσ.

Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Τα πρόστιμα που πληρώνουμε είναι πιο λίγα από την παράνομη κονόμα του κράτους...

• Like 11
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ετσι ακριβώς. Η ίδια ιστορία με τα ευρωπαϊκά δικαστήρια παίζεται σε πολλά ταμπλω και τα μτχ ιχ είναι σταγόνα στον ωκεανό. Θα συνεχίσει να πληρώνει η χώρα πρόστιμα όσο τα έσοδα από τους δασμούς είναι περισσότερα από το πρόστιμο 

• Like 5
Δημοσ.

Είναι ΑΛΗΤΕΙΑ και ειναι διαχρονικό αυτό το φαινόμενο.  Είμαστε Ευρωπαίοι-μη χ€σω όταν είναι να υπογράψουμε συμφωνίες για κονδύλια/δανεικά για να εφαρμόσουμε ευρωπαϊκές νόρμες-πχ  πράσινη ενέργεια-και να πληρώνουμε το ρεύμα χρυσάφι αλλά όταν αφορά το λαό να ξεφορτωθεί κανένα φόρο, οι κυβερνήσεις σφυρίζουν αδιάφορα. 

Αν με ρωτήσετε διαχρονικά ποιος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του Έλληνα, δεν θα σας πω Τούρκοι-βούρκοι, αριστεροί δεξιοί, Ρώσοι Αμερικανοί Γερμανοί αλλοδαποί αλλοθρησκοι, άσπροι μαύροι πολύχρωμοι ροζ. Αλλά οι ίδιες οι κυβερνήσεις.  Και το τρελό  είναι ότι εκλέγονται απο τα ίδια τους τα θύματα.  Τον ελληνικό λαό. 

Ξέρω τεράστια κουβέντα. 

• Like 11
  • Thanks 4
Δημοσ.

Έχουμε τον πιο γηρασμένο και επικίνδυνο στόλο της Ευρώπης, γελάνε ακόμα και οι Βαλκάνιοι με τα αμάξια που έχουμε εδώ και οι φωστήρες της χώρας δεν σκέφτηκαν πως η λύση για ανανέωση του στόλου είναι η εισαγωγή φθηνών μεταχειρισμένων, αντίθετα επιβάλουν μεγάλα τέλη, φορολογίες και γενικά αντικίνητρα ώστε ή να πάρεις καινούργιο ή ενα ακριβό μεταχειρισμένο. Οι τιμές στα Ελληνικά μεταχειρισμένα είναι αστεία υψηλές και όλα αυτά λόγω της φορολογικής πολιτικής που ακολουθείται. Ας ελπίσουμε αυτήν την φορά τα πρόστιμα να είναι τόσο μεγάλα που θα αναγκαστεί η κυβέρνηση να αλλάξει το καθεστός.

• Like 5
  • Sad 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, lary7 είπε

Έχουμε τον πιο γηρασμένο και επικίνδυνο στόλο της Ευρώπης

Γηρασμένος ΔΕΝ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ επικίνδυνος, ξεχωρίστε τα επιτέλους. Αυτό είναι καραμέλα που μας πουλάνε για δήθεν περιβαλλοντικούς λόγους.

Έχω αυτοκίνητο 26 ετών που είναι λες και βγήκε χθες από το εργοστάσιο, έχει μόλις 150.000 km και τα πάντα είναι καινούργια, αλλαγμένα με OE ή OEM. Το κρατάω από άποψη, όπως από άποψη είναι FIVA YOUNGTIMER, όπως από άποψη το οδηγώ καλοκαιρινό Σάββατο απόγευμα γιατί γουστάρω την αίσθηση που έχει ένα πλήρως μηχανικό πράγμα. Έχω ξοδέψει τουλάχιστον 1.5 φορές την αξία του σε αναπαλαίωση που συνεχίζεται σε ετήσια βάση. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ;

Με αυτό που λες προσβάλλεις ιδιοκτήτες σαν και εμένα ΑΜΕΣΑ και δεν είμαι μόνο εγώ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

• Like 15
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 2
  • Haha 7
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Γηρασμένος ΔΕΝ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ επικίνδυνος, ξεχωρίστε τα επιτέλους. Αυτό είναι καραμέλα που μας πουλάνε για δήθεν περιβαλλοντικούς λόγους.

Έχω αυτοκίνητο 26 ετών που είναι λες και βγήκε χθες από το εργοστάσιο, έχει μόλις 150.000 km και τα πάντα είναι καινούργια, αλλαγμένα με OE ή OEM. Το κρατάω από άποψη, όπως από άποψη είναι FIVA YOUNGTIMER, όπως από άποψη το οδηγώ καλοκαιρινό Σάββατο απόγευμα γιατί γουστάρω την αίσθηση που έχει ένα πλήρως μηχανικό πράγμα. Έχω ξοδέψει τουλάχιστον 1.5 φορές την αξία του σε αναπαλαίωση που συνεχίζεται σε ετήσια βάση. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ;

Με αυτό που λες προσβάλλεις ιδιοκτήτες σαν και εμένα ΑΜΕΣΑ και δεν είμαι μόνο εγώ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

Φιλε κακώς προσβάλλεσαι. Έχει απόλυτο δίκιο. Οσο καλά και να το συντηρείς και όσα κ να ξοδευεις, ένα αμάξι 26 ετών είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για τους γύρω σου. 

• Like 11
  • Thanks 3
  • Confused 3
  • Sad 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

ΠΩΣ?

Εάν πέσεις πάνω σε έναν πεζό τον έχεις σκοτώσει. Εάν πέσει κάποιος με ένα αμάξι του 2015-20-25 έχει πολλαπλάσιες πιθανότητες να ζήσει. 

• Like 9
  • Thanks 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, paylidis είπε

Εάν πέσεις πάνω σε έναν πεζό τον έχεις σκοτώσει

Εαν ειναι να με χτυπησει ως πεζο αυτοκινητο δεν με απασχολει να διαλεξω, τελειωσα οπως και να εχει. Να μην σχολιασω οτι ειναι αποδεδειγμενο απο πολυαριθμες μελετες οτι το ρισκο για τους πεζους εχει να κανει κυριως με το υψος του αυτοκινητου και οχι με το αν εχει μαλακο προφυλακτηρα. Χιλιες φορες να με χτυπησει ενα hatch του 90 παρα ενα SUV του 25

• Like 10
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Εαν ειναι να με χτυπησει ως πεζο αυτοκινητο δεν με απασχολει να διαλεξω, τελειωσα οπως και να εχει. Να μην σχολιασω οτι ειναι αποδεδειγμενο απο πολυαριθμες μελετες οτι το ρισκο για τους πεζους εχει να κανει κυριως με το υψος του αυτοκινητου και οχι με το αν εχει μαλακο προφυλακτηρα. Χιλιες φορες να με χτυπησει ενα hatch του 90 παρα ενα SUV του 25

Sorry αλλα εισαι αδιαβαστος και λαθος εδω... και πιστεψε με δε χρειαζεται να χτυπησεις με πανω απο 15 χλμ εναν πεζο με αρχαιο αμαξι για να τον σκοτωσεις... δοκιμασε να δεις ποσο αργα ειναι τα 15 χλμ...

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Για χάρη της "κουβέντας", δέχομαι ότι το αυτοκίνητό σου είναι τόσο καλό, όσο τη μέρα που φτιάχτηκε.

Και?

Σε αντίστοιχη κατάσταση είναι το 2% (και μάλλον είμαι πολύ επιεικής) αντίστοιχων αυτοκινήτων. Η συντριπτική πλειοψηφία των υπόλοιπων είναι στην καλύτερη εκτός "προδιαγραφών", ανασφαλή και για τους μέσα και για τους έξω/γύρω.

Από εκεί και πέρα, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι οδηγοί (και οι πεζοί, ξεκάθαρα) κι όχι τα ίδια τα αυτοκίνητα.

• Like 10
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Ο τρόπος με τον οποίο δίνονται οι  πιστοποιήσεις fiva και FIA στην Ελλάδα είναι αστείος (για να μην πω για τους τύπους που κάνουν τις πιστοποιήσεις που αν δεις τα αυτοκίνητα τους θα καταλάβεις πολλά) ειδικά τα τελευταία  7 8 χρόνια που καταργήθηκαν οι κλάσεις και πραγματικά δεν σημαίνει το παραμικρό πέραν της ασφάλειας.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Morosana είπε

fiva

εγω την τιμαω την καρτα μου, και ημουν δεχτικος σε οποιδηποτε ελεγχο μπορει να ηθελε η ΦΙΛΠΑ, διοτι οπως εξηγηθηκα δεν ειχα κατι να κρυψω και ουτε εχω leisure αυτοκινητο ειναι

1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

Για χάρη της "κουβέντας", δέχομαι ότι το αυτοκίνητό σου είναι τόσο καλό, όσο τη μέρα που φτιάχτηκε.

για την ακριβεια ειναι ελαφρως καλυτερο στο κομματι της αξιοπιστιας και της ενεργητικης ασφαλειας λογω χρησης μοντερνων υλικων

1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

Σε αντίστοιχη κατάσταση είναι το 2% (και μάλλον είμαι πολύ επιεικής) αντίστοιχων αυτοκινήτων. Η συντριπτική πλειοψηφία των υπόλοιπων είναι στην καλύτερη εκτός "προδιαγραφών", ανασφαλή και για τους μέσα και για τους έξω/γύρω.

Πως εισαι τοσο σιγουρος για αυτο εγω στους κυκλους που κινουμε βλεπω ανθρωπους με αγαπη για τα 4τροχα τους

1 ώρα πριν, paylidis είπε

και πιστεψε με δε χρειαζεται να χτυπησεις με πανω απο 15 χλμ εναν πεζο με αρχαιο αμαξι για να τον σκοτωσεις... δοκιμασε να δεις ποσο αργα ειναι τα 15 χλμ...

με εχει τρακαρει αμαξι παλιο με 15 και δεν επαθα τιποτα ανταλλαξαμε συγγνωμες και συνεχισαμε 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...