Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!Ληγει το συμβολαιο με την cosmote (200αρα ftth)  και η vodafone μου δινει την ιδια ταχυτητα στα 26.90 αντι για τα 33.50 που πληρωνω τωρα.Με προβληματιζει ομως το ping της στο gaming που εχω διαβασει σε αλλο ποστ οτι ισως να μην ειναι καλο.Eχει κανει καποιος αλλαγη απο cosmote σε vodafone?Ισχυει οτι το ping της ειναι κατωτερο ?

Δημοσ.

Από την ίδια γραμμή θα συνεχίσεις να παίρνεις είτε με τον έναν είτε με τον άλλον. Το μόνο που αλλάζει αν κάνεις μεταφορά είναι το router. Οπότε δεν νομίζω να δεις καμία σημαντική διαφορά. 

• Λύση
Δημοσ.

Η μονη αλλη αλλαγη εκτος απο το ρουτερ που θα δεις ειναι στο ping λογω του διαφορετικου routing του εκαστοτε παροχου. Αλλα οι διαφορά ειναι μικρη σχετικα. 

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Cosmote και Vodafone είναι το ίδιο και όπως είπε ο φίλος πιο πάνω η μόνη διαφορά είναι το ρούτερ και δε θα δεις κάποια διαφορά στο ping. 

Εγώ έχω Vodafone FTTH 500mbps στα 31 ευρώ με voucher και παίζω ένα συγκεκριμένο παιχνίδι με ping σταθερά εδώ και πολύ καιρό στα 50-55 ms με καλώδιο LAN μέχρι χθες που αναγκάστηκα να αλλάξω όλο τον πίνακα ρεύματος, όλες τις ασφάλειες με καινούριες λόγω κάποιας βλάβης που προήλθε από εργασίες εκτός του σπιτιού. Μόλις έγινε η αλλαγή και έπαιξα το παιχνίδι το ping έπεσε στο 35-38 ms 🥲 για κάποιο λόγο, δεν έχω ιδέα από ηλεκτρικά και το τι έγινε, αλλά έγινε. Έμεινα έκπληκτος. Αν έχετε θέμα με ping αλλάξτε ασφάλειες 😂

• Super Moderators
Δημοσ.
7 hours ago, akispap1987 said:

Εγώ έχω Vodafone FTTH 500mbps στα 31 ευρώ με voucher και παίζω ένα συγκεκριμένο παιχνίδι με ping σταθερά εδώ και πολύ καιρό στα 50-55 ms με καλώδιο LAN μέχρι χθες που αναγκάστηκα να αλλάξω όλο τον πίνακα ρεύματος, όλες τις ασφάλειες με καινούριες λόγω κάποιας βλάβης που προήλθε από εργασίες εκτός του σπιτιού. Μόλις έγινε η αλλαγή και έπαιξα το παιχνίδι το ping έπεσε στο 35-38 ms 🥲 για κάποιο λόγο, δεν έχω ιδέα από ηλεκτρικά και το τι έγινε, αλλά έγινε. Έμεινα έκπληκτος. Αν έχετε θέμα με ping αλλάξτε ασφάλειες 😂

Παίζεις με powerline?

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Thresh είπε

Παίζεις με powerline?

Το σπίτι είναι 2 όροφο και χρησιμοποιώ τη συσκευή super wi-fi της vodafone που μου δόθηκε μετά την αναβάθμιση σε 500αρα επειδή είμαι στον επάνω όροφο και δουλεύει άψογα, δε το περίμενα. Στις μετρήσεις που έκανα χωρίς το super wifi μου έβγαζε 230mbps και με τη συσκευή πάει στα 498mbps.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...