Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα ενδιαφερομαι για οικονομικο εκτυπωτη(μελανια να βγαζουν καμποσες οσο γινεται εκτυπωσεις) για ασρομαυρες ζωγραφιες(προς χρωματισμο) οπως φαινεται στην φωτογραφια,δεν εχω ιδεα απο εκτυπωτες θα ειναι ο πρωτος που αγοραζω,καποια αποψη?ευχαριστω

ργεργεργεργεργεργεργ.png

Επεξ/σία από OnePlusLeader
Δημοσ.

Εάν δεν θα τυπώνεις έγχρωμες ζωγραφιές θα σου πρότεινα να αγοράσεις μονόχρωμο εκτυπωτή laser.
Καλή συνέχεια.

Δημοσ.

Όντως, ένας μονόχρωμος laser είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι, πχ ο Brother HL-L2445DW. Τα έχει όλα και συμφέρει. Τα ποιοτικά συμβατά τόνερ κοστίζουν 30€ και αποδίδουν 3.000 σελίδες. Αν θέλεις βοήθεια πού θα βρεις τόνερ της ανθρωπιάς, στείλε pm.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, georgeole είπε

Όντως, ένας μονόχρωμος laser είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι, πχ ο Brother

Έχω και εγώ laser μονόχρωμο εκτυπωτή αυτής της εταιρείας και μέχρι τώρα δουλεύει άψογα. Γενικά, ο γραφίτης laser εκτυπωτών "ξεραίνεται" πολύ πολύ δυσκολότερα από τα μελάνια inkjet εκτυπωτών.

23 ώρες πριν, OnePlusLeader είπε

δεν εχω ιδεα απο εκτυπωτες θα ειναι ο πρωτος που αγοραζω,καποια αποψη?

Καλό είναι να ξέρεις ότι εάν προσπαθήσεις να εκτυπώσεις με πολύ οικονομικό μοντέλο εκτυπωτή πολλές σελίδες με μια εντολή εκτύπωσης (π.χ 100 σελίδες) ίσως χαλάσει. Εάν όμως εκτυπώνεις λίγες λίγες τις σελίδες αφήνοντας το μηχάνημα ανά εντολή εκτύπωσης για λίγα λεπτά να "παίρνει θερμοκρασία δωματίου" ίσως το μηχάνημά σου δουλεύει για πολλά χρόνια.

Καλή συνέχεια

Δημοσ.
9 ώρες πριν, achilles_g_ είπε

Δεν δίνεις πληροφορίες για το πλήθος εκτυπώσεων αλλά άποψη μου είναι να πας σε inktank.

Δεν είναι μόνο το πλήθος των εκτυπώσεων, είναι και η συχνότητα χρήσης. Αν, για παράδειγμα, τον έχει ανενεργό για 3 μήνες το καλοκαίρι, τότε μάλλον δεν είναι ιδεώδης λύση ο μονόχρωμος ink tank. Για να πάει σε ink tank, θα πρέπει α) να τυπώνει πολλές (πχ πάνω από 300) σελίδες το μήνα, β) να ΜΗΝ χρειάζεται αυτόματη διπλή όψη και γ) να μην αφήνει μεγάλα κενά διαστήματα. Αν ισχύουν αυτές οι προϋποθέσεις, μαζί σου κι εγώ.

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγω πήρα έναν hp για να εκτυπώνω για το σχολείο ( 150 με 50 ευρω cashback) και πραγματικά σώθηκα.  Κι εχω και laser μονόχρωμο oki και έγχρωμο  brother.  Ποιοτικά οκ , πλαστικούρα  αλλά και να μου χαλάσει δεν με πειράζει τα εχει βγάλει τα λεφτά του. 

Δημοσ.
Στις 14/5/2025 στις 11:11 ΠΜ, Chloe2 είπε

Γενικά, ο γραφίτης laser εκτυπωτών "ξεραίνεται" πολύ πολύ δυσκολότερα από τα μελάνια inkjet εκτυπωτών.

Ο γραφίτης είναι σε μορφή σκόνης οπότε δε "ξεραίνετε". Απλά να ξέρεις ότι αν το αφήσεις κανά 2 μήνες χωρίς χρήση ίσως χρειαστεί να βγάλεις το τόνερ και να το "ανακινήσεις" λίγο (εκτός δωματίου φυσικά).

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, micos000 είπε

αν το αφήσεις κανά 2 μήνες χωρίς χρήση ίσως χρειαστεί να βγάλεις το τόνερ και να το "ανακινήσεις" λίγο (εκτός δωματίου φυσικά)

Με αυτήν την έννοια έγραψα τη λέξη ξεραίνεται μέσα σε " ".  Ουσιαστικά ανακινούμε το toner ώστε ο γραφίτης να κατανεμηθεί ομοιόμορφα μέσα στο toner προκειμένου να πετύχουμε τη βέλτιστη δυνατή ποιότητα εκτύπωσης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...