ErsaMar Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου (επεξεργασμένο) Καλησπερα! Παιδια ξερει κανεις ποια ειναι η νομοθεσια περι GPU και sticker removal στην Ελλαδα? Η Καρτα γραφικων μου η 7900ΧΤΧ Taichi White είχε θεματα απο την αρχη και τρελες θερμοκρασιες κοντα στο 105C τον χειμωνα σε quiet bios και 10 ανεμιστηρες στο κουτι. Η ashrock αρχισε να μου τα μασαει και λεει δεν εχεις πια εγγυηση. Τους ειπα στην αμερικη που εδρευετε ειναι παρανομο και να τα βαζετε τα στικερς και εχω δικαιωμα να αλλαξω thermal paste και pads. Α ναι μου λένε εχεις δικιο αλλα δεν ξερουμε τι γινεται στην ευρωπη. (*Αρα πως γινεται να ηξεραν οτι δεν ειχα εγγυηση? Τι ανθρωποι γαμωτο) Το μονο που εκανα ειναι να βιδωσω το bracket ξανα χωρις να ανοιξω κατι και να μειωσω 5 βαθμους την καρτα. Οποτε καταληγω στην ερωτηση. Ξερει κανεις την νομοθεσια? Επεξ/σία 13 Μαϊου από ErsaMar
Λύση Teddy77 Δημοσ. 13 Μαϊου Λύση Δημοσ. 13 Μαϊου Δεν έχει πάρει το μάτι μου ειδική "διάταξη" που να αναφέρεται σε "warranty void if removed" sticker. Το ότι δεν υπάρχει όμως δε σημαίνει ότι επιτρέπεται ή απαγορεύεται. Για να σου αρνηθεί την εγγύηση θα πρέπει να ισχύει ένα απ'τα δύο: 1) Να υπάρχει στην ευρωπαϊκή σελίδα τους, στους όρους εγγύησης, ειδική διάταξη για το στίκερ. (ψάξτο, αν υπάρχει το λες και καταχρηστικό) 2) Να υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι από την παρέμβασή σου προέκυψε το πρόβλημα (όχι πχ να τους έστειλες ότι δε δουλεύει το HDMI1 και να σου λένε ότι φταίει που έκανες repaste) Και οι δυο λόγοι άρνησης παροχής εγγύησης είναι βέβαια μαχητοί αλλά τρέχα-γύρευε. Εάν δεν έχει κάποιος συμφορουμίτης κάτι πιο συγκεκριμένο, δεν χάνεις τίποτα να ρωτησεις το ινστιτούτο καταναλωτή.
ErsaMar Δημοσ. 13 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 13 Μαϊου Χιλια ευχαριστω για την απαντηση και τον κοπο. Το ιδιο σκεφτομουν και εγω για την αδυναμια ευρεσης των πλαισιων. Αλλα οταν τους ειπα οτι θα ρωτησω νομικα και οτι τα θεματα ειναι τα κρασαρισματα που δεν γινεται επειδη απλα βιδωσα πανω απο ενα στικερ να προκαλεσθουν, μου λενε ναι εχεις δικιο και μου εδωσαν σειρα απο τεστ να τρεξω. Αν και φυσικα τα εχω τρεξει ηδη. Αλλα εχεις πολυ δικιο. Θα ρωτησω και εκει φυσικα στο ινστιτουτο καταναλωτων. Και παλι σε ευχαριστω πολυ! Επιστρεφω με τις πληροφοριες για να τις εχουν και οπι υπολοιποι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα