Προς το περιεχόμενο

iphone 14 PRO MAX 128 gb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρες στο team και εαν μπορει να βοηθησει καποιος ..κατοχος μηλου τα τελευταια 15 και βαλε χρονια μετα απο μια ενημερωση λογισμικου 18.4.1 (αγορα απο μεγαλη αλυσιδα )μ εμφανισε στην καμερα το εξης η καμερα σερβις εξαρτηματα κλπ αγνωστο..επισης οταν ανοιγω την καμερα αντι για το 1χ ανοιγει αυτοματα στο 2χ  και στο κινηματογραφικο δν λειτουργει καν στο 1χ απλα φενεται μια σκια απο πισω εχω και φτογραφιες τι ακριβως θα πρεπει να κανω ευχαριστω εκ των προτερων επισης σημερα το πρωι εκανα και την επιπεον ενημερωση λογισμικου μπας και φτιαχτει αλλα ματαια 

494688078_1431575734956264_3440564922783310236_n.jpg

494821872_1074742298043023_8015853889397526328_n.jpg

Δημοσ.

@koutsisκαλησπερα φίλε το έχω δώσει το κινητό δώρο σε συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο γενικά δν κατέχει τπτ για να μπορεί να πειράξει κάτι και μ φάνηκε τέρμα περίεργο έγινε η ενημέρωση και μετά εμφάνισε αυτό ακριβώς και δν μπορώ να Κτλβ τώρα τι ακριβώς θα πρέπει να κάνω για να το λύσω (που μάλλον λύνεται με τεχνικό ) 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, nikoshiotaras είπε

@koutsisκαλησπερα φίλε το έχω δώσει το κινητό δώρο σε συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο γενικά δν κατέχει τπτ για να μπορεί να πειράξει κάτι και μ φάνηκε τέρμα περίεργο έγινε η ενημέρωση και μετά εμφάνισε αυτό ακριβώς και δν μπορώ να Κτλβ τώρα τι ακριβώς θα πρέπει να κάνω για να το λύσω (που μάλλον λύνεται με τεχνικό ) 

Μήπως εσπασε καμία κάμερα και την άλλαξε ? γιατί το κινητό λέει οτι εχει άγωστο ανταλλακτικό!

Δημοσ.

Οχι φίλε τπτ από όλα αυτά .., θα μ το έλεγε και δν υπάρχει λόγος να μην μ το έλεγε απλά δν μπορώ να Κτλβ τι ακριβώς έχει παιχτεί στο συγκεκριμένο και το εμφανίζει αυτό συνήθως αυτά τα μνμ. Τα βγάζει σε πειραγμένα πράγματα για αυτό μ φένεται και τέρμα περίεργο 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, nikoshiotaras είπε

Οχι φίλε τπτ από όλα αυτά .., θα μ το έλεγε και δν υπάρχει λόγος να μην μ το έλεγε απλά δν μπορώ να Κτλβ τι ακριβώς έχει παιχτεί στο συγκεκριμένο και το εμφανίζει αυτό συνήθως αυτά τα μνμ. Τα βγάζει σε πειραγμένα πράγματα για αυτό μ φένεται και τέρμα περίεργο 

Το κινητό σου λέει ξεκάθα ότι έχει αλλαχτεί η κάμερα με άγνωστο ανταλλακτικό, για αυτό στο λέω. Δεν νομίζω να είναι θέμα software.

Δημοσ.

Ξέρω φίλε μου ότι γράφει αυτό αλλά πραγματικά δν έχει πειραχτεί τπτ .. εγώ το είχα στην κατοχή μ το mobile όλο αυτό το διάστημα το τελευταίο 4 μηνο περίπου το έδωσα όλα λειτουργούσαν πένα μέχρι που έγινε η συγκεκριμένη αναβάθμιση και έγινε αυτό .. τώρα τι να πω ότι ήταν τυχαίο πραγματικά δν το γνωρίζω αλλά δν έχει ανοιχτεί πραγματικά ποτέ σε ευχαριστώ πολύ πάντως για τις απαντήσεις 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, nikoshiotaras είπε

Ξέρω φίλε μου ότι γράφει αυτό αλλά πραγματικά δν έχει πειραχτεί τπτ .. εγώ το είχα στην κατοχή μ το mobile όλο αυτό το διάστημα το τελευταίο 4 μηνο περίπου το έδωσα όλα λειτουργούσαν πένα μέχρι που έγινε η συγκεκριμένη αναβάθμιση και έγινε αυτό .. τώρα τι να πω ότι ήταν τυχαίο πραγματικά δν το γνωρίζω αλλά δν έχει ανοιχτεί πραγματικά ποτέ σε ευχαριστώ πολύ πάντως για τις απαντήσεις 

Λέω οτι μάλλον έγινε αφού το έδωσες, όχι οτι το έκανες εσύ...

Δημοσ.

Αν οντως δεν εχει γινει ποτε παρεμβαση στην συσκευη, ανοιγετε τικετ στην Apple και λογικα θα τρεξουν καποιο απομακρυσμενο διαγνωστικο…

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/5/2025 στις 12:45 ΜΜ, nikoshiotaras είπε

καλημέρες στο team και εαν μπορει να βοηθησει καποιος ..κατοχος μηλου τα τελευταια 15 και βαλε χρονια μετα απο μια ενημερωση λογισμικου 18.4.1 (αγορα απο μεγαλη αλυσιδα )μ εμφανισε στην καμερα το εξης η καμερα σερβις εξαρτηματα κλπ αγνωστο..επισης οταν ανοιγω την καμερα αντι για το 1χ ανοιγει αυτοματα στο 2χ  και στο κινηματογραφικο δν λειτουργει καν στο 1χ απλα φενεται μια σκια απο πισω εχω και φτογραφιες τι ακριβως θα πρεπει να κανω ευχαριστω εκ των προτερων επισης σημερα το πρωι εκανα και την επιπεον ενημερωση λογισμικου μπας και φτιαχτει αλλα ματαια 

494688078_1431575734956264_3440564922783310236_n.jpg

494821872_1074742298043023_8015853889397526328_n.jpg

καλησπερα :) 

"Δείχνει" να εχει μπει ΟΕΜ ανταλλακτικο (τουλαχιστον απο το ιστορικο σερβις φαινεται οτι ανοιχτηκε η συσκευη) εκτος αν ειναι σφαλμα συστηματος και ειναι θεμα software.

Κανε μια επαναφορά (αφου παρεις backup πρωτα) https://support.apple.com/el-gr/108931 μηπως λυθει με καθαρη εγκατασταση κ δεν στο εμφανισει ξανά στο ιστορικό διαφορετικα ας το δουν στα επισημα.

Επεξ/σία από aces
  • Thanks 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, nikoshiotaras είπε

Κάτι σου κρύβουν μάλλον. Φαίνεται να έχει ανοιχτεί το κινητό.

• Like 1
Δημοσ.

@aces καλησπέρα φίλε να σ πω την αλήθεια το μόνο που σκέφτηκα είναι κάποιο downgrade στο λογισμικό να γίνει ουσιαστικά εκκαθάριση της τελευταίας ενημέρωσης (μετά λέω άσε να μην γίνει χειρότερα ) το δεύτερο που σκέφτηκα είναι αυτό που ανέφερες πάνω οπότε μάλλον το σ/κ που θα έχω ελεύθερο χρόνο θα κάνω όλο αυτό και ο θεός βοηθός .. απλά μ φάνηκε πολύ περίεργο γτ έχει δωθεί σαν δώρο ουσιαστικά και ο κάτοχος ήμουνα εγώ ο πρώτος μετά από δυόμιση τρία χρόνια να εμφανίσει αυτό χωρίς να έχει γίνει πραγματικά τπτ στην συσκευή .. και το έβγαλε ακριβώς μια ημέρα δύο μετά την ενημέρωση του λογισμικού . Εγώ έχω πλέον το 16 προ μαξ κάτι δικοί μ έχουνε κάποια παλιότερα μοντέλα τα δοκίμασα όλα κανένα δν έχει θέμα .. είδα και το review από έναν από την. Κοσμοτε από τον παπαπαυλου αν δν κάνω σοβαρό λάθος το όνομα του και αναφέρει πως μερικά iPhone δν άνοιξαν ποτέ με την συγκεκριμένη αναβάθμιση και κάποια άλλα δν μπορούσαν να μπουν οι χρήστες γτ τους έβγαζε ερρορ το ιμει .. πάντως ευελπιστώ να λυθεί με clean install γτ είναι πολύ κρίμα μια συσκευή που κόστιζε 1500 αρχική τιμή να πάθει ζημιά από λογισμικό (γτ δν το έχει ανοίξει κάποιος 100000% ) 

@Sherlock_7 να σ πω την αλήθεια αυτό φενεται και εμένα μόλις μ το ανέφερε είπα καλά λέω έχω μήλο τα τελευταία 15 χρόνια και από όσο ξέρω το συγκεκριμένο το βγάζει μόνο αν ανοίξει η συσκευή και βάλεις κάποιο oem ανταλλακτικό από την. Άλλη δν υπάρχει λόγος να μ πει ψέματα γτ δν έχει να κερδίσει κάτι γτ ουσιαστικά το έχω κάνει δώρο ( και έχει ιδέα ) μόνο από τα βασικά .. δν πειράζει καν τις ενημερώσεις στις day 1 πέρασε μιάμιση εβδομάδα και έκανε την ενημέρωση από μόνο του μόλις άνοιξε η συσκευή μετά από δύο ημέρες της έβγαλε το μνμ αυτό και μετά πήγε να βγάλει μια φωτό και παρατήρησε αυτό που ανέφερα χθες εγώ έκανα την επιπλέον ενημέρωση 18.5 μπας και λυθεί αλλά τελικά δν λύθηκε άρα το μόνο που μένει είναι clean install και αν δν επιλυθεί και αυτό ίσως κάποιο τηλ στο support της apple ευελπιστώ γενικά να βρω άκρη γτ είναι κρίμα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...