Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aypnia είπε

Τα νούμερα άλλα δείχνουν όμως. Ήδη δεκάδες χιλιάδες βρήκαν μαγικά κάπως λεφτά και έβαλαν νόμιμο cosmote tv και eon τους τελευταίους μήνες που άρχισε το κυνήγι των πειρατικών iptv και ενώθηκαν τα αθλητικά.

Με 733.000 συνδρομητές η Cosmote TV στο α΄τρίμηνο του 2025

https://typologies.gr/me-733-000-syndromites-i-cosmote-tv-sto-a-trimino-toy-2025/

Αυτο ειμαι κατα 99% σιγουρος οτι οφειλετε στην ενωση των αθλητικων. Πολλοι κρατησαν cosmote tv και με + 3 ευρω εχουν ολα τα αθλητικα της νοβα και κατηργησαν νοβα που εδιναν αρκετα παραπανω λεφτα. Εξου και η ανοδος των συνδρομων. 

• Απαντ. 302
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

... η εισαι ο τιμιοτερος λογιστης του κοσμου η μας ψιλοδουλευεις για να περναει η ωρα σου...

11 ώρες πριν, Tlykog είπε

ΥΓ. Εδώ και λίγους μήνες προπονούμαι και στο τυφλό σύστημα, οπότε έχω έναν λόγο επιπλέον να γράφω μεγάλα ποστ.

...η κανεις προπονηση...:)

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

...η κανεις προπονηση...:)

Δεν γράφω για να κάνω προπόνηση, αλλά αφού γράφω που γράφω, προπονούμαι κιόλας. Άρα έχω και παράπλευρο όφελος.

Ευτυχώς που σε εξέπληξα στο προηγούμενο μήνυμα. Αν συνεχίσεις να διαβάζεις και κάποια στιγμή αρχίσεις να απαντάς επί της ουσίας, ίσως να έρθει και η σειρά σου να με εκπλήξεις κι εσύ. Δεν είμαι άπληστος, μου φτάνει κι ένα σωστό επιχείρημα. 🙂

Πάντως είναι εντυπωσιακό: από όλα όσα σου έγραψα, στάθηκες στο υστερόγραφο. Μοιάζει λίγο σαν να σε κάλεσαν σε συμπόσιο και εσύ πήγες κατευθείαν στο μπουφέ. Κατανοητό μεν, αλλά δεν βοηθάει τον διάλογο.:D

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...