imr Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου Έχω σκοπό να μεταβώ από σ20 σε σ25. Επειδή δεν βιάζομαι σκέφτομαι ποτέ θα είναι η ιδανική τιμή. Ούτε πολύ αργά, αλλά ούτε να πληρώσω και full price. Τώρα βλέπω έχει πέσει στα 650 σε γνωστά μαγαζιά, παίζει να πέσει αρκετά ακόμα μέσα στο καλοκαίρι?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 13 λεπτά πριν, imr είπε Έχω σκοπό να μεταβώ από σ20 σε σ25. Επειδή δεν βιάζομαι σκέφτομαι ποτέ θα είναι η ιδανική τιμή. Ούτε πολύ αργά, αλλά ούτε να πληρώσω και full price. Τώρα βλέπω έχει πέσει στα 650 σε γνωστά μαγαζιά, παίζει να πέσει αρκετά ακόμα μέσα στο καλοκαίρι? Οσο περναει ο καιρος θα πεφτει. Μετα το καλοκαιρι μπορει να πεσει και παραπανω και οσο τελειωνει η χρονια και θα μαθαινουμε πληροφοριες για το S26 τοσο θα πεφτει. Συν προσφορες που μπορει να βγουν σε εκπτωτικες περιοδους και Black Friday. Το ζητημα ειναι αν εχεις σκοπο να περιμενεις τοσο πολυ η το θες/χρειαζεσαι αμεσα. 1
imr Δημοσ. 13 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 13 Μαϊου 9 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said: Οσο περναει ο καιρος θα πεφτει. Μετα το καλοκαιρι μπορει να πεσει και παραπανω και οσο τελειωνει η χρονια και θα μαθαινουμε πληροφοριες για το S26 τοσο θα πεφτει. Συν προσφορες που μπορει να βγουν σε εκπτωτικες περιοδους και Black Friday. Το ζητημα ειναι αν εχεις σκοπο να περιμενεις τοσο πολυ η το θες/χρειαζεσαι αμεσα. Δεν βιάζομαι, απλά δεν θέλω να περιμένω να βγει και το s26 για να πέσει στα 500 Από ότι θυμάμαι γενικά δεν επαιζαν μεγάλες εκπτώσεις στα flagship, εκτος των fe.
Therempant Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου Πάρε το να το χαρείς, με αυτή την λογική της αναμονής θα πρέπει κάθε φορά να περιμένεις το επόμενο μοντέλο.. 3
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 28 λεπτά πριν, imr είπε Δεν βιάζομαι, απλά δεν θέλω να περιμένω να βγει και το s26 για να πέσει στα 500 Από ότι θυμάμαι γενικά δεν επαιζαν μεγάλες εκπτώσεις στα flagship, εκτος των fe. Αν αναλογιστεις οτι η διαφορα των S24 & S25 τωρα στο σκρουτζ είναι λιγο πάνω απο 100€ τότε μαλλον θα πρεπει να περιμενεις αρκετο καιρο ή καποια τρομερη προσφορα για να εχεις μεγαλυτερο κερδος. 1
imr Δημοσ. 13 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 13 Μαϊου 17 minutes ago, Therempant said: Πάρε το να το χαρείς, με αυτή την λογική της αναμονής θα πρέπει κάθε φορά να περιμένεις το επόμενο μοντέλο.. Ε ναι αυτή είναι η ιδέα αλλά μην πληρώσω και full price 16 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said: Αν αναλογιστεις οτι η διαφορα των S24 & S25 τωρα στο σκρουτζ είναι λιγο πάνω απο 100€ τότε μαλλον θα πρεπει να περιμενεις αρκετο καιρο ή καποια τρομερη προσφορα για να εχεις μεγαλυτερο κερδος. Ναι γενικά όπως το βλέπω έχει πέσει αρκετά η τιμή του 1
aces Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, imr είπε Έχω σκοπό να μεταβώ από σ20 σε σ25. Επειδή δεν βιάζομαι σκέφτομαι ποτέ θα είναι η ιδανική τιμή. Ούτε πολύ αργά, αλλά ούτε να πληρώσω και full price. Τώρα βλέπω έχει πέσει στα 650 σε γνωστά μαγαζιά, παίζει να πέσει αρκετά ακόμα μέσα στο καλοκαίρι? Ηδη εχει παει στα 580-620€ 128/256gb https://www.bestprice.gr/item/2160292772/samsung-galaxy-s25-128gb.html Λογικα το Σεπτεμβριο ειναι καλη εποχη κανα 4μηνο πριν ανακοινωθουν τα s26 series. Και τωρα ειναι οκ η τιμη με δεδομενο οτι τις συσκευες τις κραταμε πλεον 4-5 χρονια με μια αλλαγη μπαταριας οποτε χρειαστει (κατι που εκανες σωστα και εσυ και κρατησες με το παραπανω το s20). Επεξ/σία 14 Μαϊου από aces 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα