gate_7 Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου Καλησπέρα σας. Έχω ένα παλιό λαπτοπ Dell, σχετικά αναβαθμισμενο με ssd, 8αρα μνήμη Ραμ και καινούργιο αντιγραφικό. Δεν υποστηρίζει όμως το δίκτυο μου 5ghz και έτσι το βάζω στο 2.4Ghz. Υπάρχει τρόπος να το αλλάξω αυτό; Γίνεται με μία εξωτερική κάρτα δικτύου ή κάτι άλλο; Ευχαριστώ πολύ!
sil_unique Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου Με εξωτερική κάρτα usb γίνεται σίγουρα, θα μπορούσε να γίνει και με αλλαγή εσωτερικής κάρτας με την προϋπόθεση ότι θα μπει συμβατή για το μοντέλο [τα bios έχουν whitelist με συμβατές κάρτες και δεν δέχονται κάτι διαφορετικό οπότε εαν η αρχική σύνθεση είχε δυνατότητα για ένα μοντέλο της atheros - intel ή κάτι άλλο σε 5G τότε μπαίνει ελεύθερα η ίδια]
zacharis1955 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 13/5/2025 στις 4:51 ΜΜ, gate_7 είπε Καλησπέρα σας. Έχω ένα παλιό λαπτοπ Dell, σχετικά αναβαθμισμενο με ssd, 8αρα μνήμη Ραμ και καινούργιο αντιγραφικό. Δεν υποστηρίζει όμως το δίκτυο μου 5ghz και έτσι το βάζω στο 2.4Ghz. Υπάρχει τρόπος να το αλλάξω αυτό; Γίνεται με μία εξωτερική κάρτα δικτύου ή κάτι άλλο; Ευχαριστώ πολύ! https://vi.aliexpress.com/item/1005008517424872.html Επεξ/σία 12 Ιουνίου από zacharis1955
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα