rastagreece Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου Καλησπέρα στην παρέα. Πήρα ένα μεταχειρισμένο ρούτερ τό οποίο τό χρησιμοποιούσαν με δίκτυο nova. Εγώ έχω cosmote. Έβαλα την κάρτα κανονικά αλλά δεν μπορεί νά πιάσει δίκτυο. Ξέρει κανείς αν τα συγκεκριμένα ρούτερ είναι κλειδωμένα;
johnmegarythmos Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου παρε τηλεφωνο την εξυπηρετηση πελατων της κοσμοτε και ρωτα τους.
poulinos Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου On 13/05/2025 at 17:48, rastagreece said: Καλησπέρα στην παρέα. Πήρα ένα μεταχειρισμένο ρούτερ τό οποίο τό χρησιμοποιούσαν με δίκτυο nova. Εγώ έχω cosmote. Έβαλα την κάρτα κανονικά αλλά δεν μπορεί νά πιάσει δίκτυο. Ξέρει κανείς αν τα συγκεκριμένα ρούτερ είναι κλειδωμένα; αλλαξες το apn?
Λύση johnmegarythmos Δημοσ. 8 Ιουλίου Λύση Δημοσ. 8 Ιουλίου χρειαζεται αλλαγη apn και επισης χρειαζεται και η κοσμοτε να μπει σε συσκευη 5g για ενεργοποιηθει πρωτα εκει και μετα
poulinos Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου σε πολλα router αν δεν ειναι παντως κλειδωμενα μπορει να τραβηξει και το apn μονο του οπως με τα κινητα 9 hours ago, johnmegarythmos said: χρειαζεται αλλαγη apn και επισης χρειαζεται και η κοσμοτε να μπει σε συσκευη 5g για ενεργοποιηθει πρωτα εκει και μετα αυτο με το 5g τι ειναι? δηλαδη αν ο αλλος δεν εχει 5g? μου φαινεται λιγο κουλο. δηλαδη το 4g δεν ειναι δικτυο ?
johnmegarythmos Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου επειδη ηθελα να βαλω nova 5g home internet και ρωτησα αμα παιρνει καρτα σημ vodafone επειδη εχω στο κινητο μου σε περιπτωση βλαβης απαντηση πηρα αρνητικη οτι ειναι κλειδωμενο και δεν παιρνει αλλη καρτα σημ. Ρωτησα επισης αμα γυριζει σε 4g και μου ειπανε οτι ειναι μονο 5g . Τελικα δεν εχω παει ακομα στην 5g nova και δεν εχω ανανεωσει το πακετο του ιντερνετ στον οτε μηπως το κανω απο οκτωμβριο. Αμα γινω συνδρομητης τους και το δοκιμασω τοτε θα ξερω σιγουρα τι να σου πω δεν ξερω.
poulinos Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου On 09/07/2025 at 11:14, johnmegarythmos said: επειδη ηθελα να βαλω nova 5g home internet και ρωτησα αμα παιρνει καρτα σημ vodafone επειδη εχω στο κινητο μου σε περιπτωση βλαβης απαντηση πηρα αρνητικη οτι ειναι κλειδωμενο και δεν παιρνει αλλη καρτα σημ. Ρωτησα επισης αμα γυριζει σε 4g και μου ειπανε οτι ειναι μονο 5g . Τελικα δεν εχω παει ακομα στην 5g nova και δεν εχω ανανεωσει το πακετο του ιντερνετ στον οτε μηπως το κανω απο οκτωμβριο. Αμα γινω συνδρομητης τους και το δοκιμασω τοτε θα ξερω σιγουρα τι να σου πω δεν ξερω. συνηθως τα 5g μπορεις να τα ριξεις σε 4g.εκτος αν ειναι κλειδωμενο.το ιδιο και για την sim.ναι μπορουν να τα κλειδωσουν αν θες.σιγουρα θα ξεκλειδωνει καπως αλλα μπορει να μην γινεται ευκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα