Aggelosz8 Δημοσ. Τρίτη στις 08:37 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:37 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα του insomnia έχω ένα θέμα όταν κάνω εγκατάσταση το proton VPN στο TV box μου μου βγάζει αυτό το μήνυμα τη χρειάζεται να κάνω Μπορώ να συνεχίσω την εγκατάσταση δουλεύει αλλά κάθε φορά που βγαίνω και μπαίνω μου ζητάει εγγραφή από την αρχή Τονίζω ότι έχω την δωρεάν έκδοση εγκαταστήσει Θα περιμένω προτάσεις για επίλυση Ευχαριστώ Επεξ/σία Τρίτη στις 08:39 μμ από Aggelosz8
Aris_ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:23 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:23 μμ αν το proton vpn θελει συγκεκριμενο version android τσεκαρετο με το vpn πχ Android 9 εχει API level 28 αναβαθμιση firmware στο tv box
Aggelosz8 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:45 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 03:45 μμ 21 λεπτά πριν, Aris_ είπε αν το proton vpn θελει συγκεκριμενο version android τσεκαρετο με το vpn πχ Android 9 εχει API level 28 αναβαθμιση firmware στο tv box Έχει πάνω την τελευταία ενημέρωση και android 11
BadBoy Δημοσ. Τετάρτη στις 06:41 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:41 μμ Μάλλον είναι rootαρισμένο. Βάλε το Native Detector και δώσε εδώ τα αποτελέσματά του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα