dimitris21gr Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου Καλησπέρα, Πρόσφατα αναβάθμισα το pc και θέλω να το εκμεταλλευτώ με μια OLED C1 τηλεόραση που έχω στο σαλόνι. Όμως, θα χρειαστεί να καλύψω μια απόσταση περίπου 10 μέτρων. Αξίζει να αγοράσω HDMI καλώδιο και ένα bluetooth receiver για το ps5 controller ώστε να παίζω αραχτός στον καναπέ; Αν ναι τι πρέπει να προσέξω σε αυτά που πρέπει να αγοράσω; Έχετε να προτείνετε αξιόπιστο καλώδιο HDMI (γιατί βλέπω ότι είναι ακριβούτσικα) και bluetooth adapter για την περίπτωση μου;
TopCLR Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Δεν γνωρίζω σίγουρα, αλλά: α) Το HDMI καλώδιο πρέπει να είναι version 2.0 (όχι 1.4) και καλής ποιότητας για να μην έχει προβλήματα και απώλειες στα 10 μέτρα που πρέπει να καλύψει. Ναι, θα είναι ακριβό! β) Ο bluetooth adapter θα πρέπει να είναι συμβατός με τον χειριστήριό σου (PS5 controller) και αρκετά δυνατός για να μην έχει αποσυνδέσεις στα 10μέτρα! (κάτι που ίσως δεν είναι εφικτό γιατί η σύνδεση εξαρτάται και από τον ίδιο τον controller).
dimitris21gr Δημοσ. 15 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 15 Μαϊου Το 10m καλώδιο χρειάζονται επειδή πρέπει να κρυφτεί γύρω γύρω το καλώδιο για να φτάσει στην TV. Η πραγματική απόσταση σε ευθεία είναι στο μισό, χωρίς εμπόδιο. Αυτό το λέω για τον bluetooth adapter. Έχω βάλει στο μάτι αυτόν: https://www.skroutz.gr/s/25604280/Asus-USB-BT500-USB-Bluetooth-5-0-Adapter-me-Emveleia-40m.html Για καλώδιο δεν έχω αποφασίσει ακόμα.
red232 Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου (επεξεργασμένο) SAVIO CL-175 HDMI CABLE V2.1 ANGLED 5M COPPER COTTON BRAID METAL PLUGS καλησπέρα αυτό το έχω βάλει στο pc το έχω με την c3 oled ειναι καλό και αξιοποίστο Επεξ/σία 24 Μαϊου από red232 1
INSOMISO Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου (επεξεργασμένο) Για σύνδεση 10 μέτρων μεταξύ του υπολογιστή σας και της τηλεόρασης OLED C1, είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα αξιόπιστο καλώδιο HDMI για να εξασφαλίσετε σταθερή και υψηλής ποιότητας μετάδοση σήματος. snaptube vidmate Επεξ/σία 26 Μαϊου από INSOMISO
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα