Προς το περιεχόμενο

Xiaomi be5000 router στα 37€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνδυάζεις coins και το κουπόνι των 6€ που έχει κυκλοφορήσει και έτσι μπορείς να πετύχεις μία πολύ χαμένη τιμή η χαμηλότερη των εποχών στο aliexpress..

IMG_20250514_000208.jpg

Xiaomi be5000 WiFi 7

Επεξ/σία από Dimitrioskrssas
Δημοσ.

Δεν μπορείς να ρίξεις link. Βρίσκεις το προϊόν, το βάζεις στο καλάθι και το βγάζεις.

Πας coins-->discount finder και θα το δεις εκεί να λέει 30% εξτρα με coins .βάζεις και τα 6€ και πάει 37€

Δημοσ.

Είναι κινέζικη έκδοση οπότε δεν ξέρω τι παίζει με το firmware. Είχαν και αγγλικά σε παλιότερες συσκευές, ελπίζω και τώρα.

Και το be6500 πάει στα 62 με coins από αυτόν Xiaomi Mijiia Router BE6500 Adaptive Network Port  Support WiFi7 Support IPTV Connect Support MLO Xiaomi Router BE6500 Black

Και διαβάζω πως παίρνει openwrt

12 ώρες πριν, Rattlehead είπε

Δεν μπορείς να ρίξεις link. Βρίσκεις το προϊόν, το βάζεις στο καλάθι και το βγάζεις.

Πας coins-->discount finder και θα το δεις εκεί να λέει 30% εξτρα με coins .βάζεις και τα 6€ και πάει 37€

Επειδή και έτσι μπορεί να μην εμφανιστεί...Πας στο account -> coins και τέρμα πάνω δεξιά έχει αναζήτηση! Την πατάς και γράφεις Xiaomi BE5000.

Επιλέγεις αυτόν που το έχει~56 και -24% με coins

Αντίστοιχα για το be6500 επιλέγεις αυτόν που το έχει ~104 και -32% στα coins

Δημοσ.
12 ώρες πριν, kamui είπε

Είναι κινέζικη έκδοση οπότε δεν ξέρω τι παίζει με το firmware. Είχαν και αγγλικά σε παλιότερες συσκευές, ελπίζω και τώρα.

Και το be6500 πάει στα 62 με coins από αυτόν Xiaomi Mijiia Router BE6500 Adaptive Network Port  Support WiFi7 Support IPTV Connect Support MLO Xiaomi Router BE6500 Black

Επειδή και έτσι μπορεί να μην εμφανιστεί...Πας στο account -> coins και τέρμα πάνω δεξιά έχει αναζήτηση! Την πατάς και γράφεις Xiaomi BE5000.

Κινέζικο λογισμικό, τα πράγματα είναι πολύ απλά απλώς επειδή είναι κινέζικη έκδοση έχει πολύ πιο ισχυρό σήμα αλλά το μεγάλο αρνητικό είναι ότι έχει κινέζικο μενού επομένως παίζεις κύριος με google translator από τον browser....

Το μόνο κακά με την κινέζικη έκδοση είναι ότι προσωπικά έχω διάφορες συσκευές στο σπίτι μου καινούριες και παλιές, συνεπώς έχω κάποια εμπειρία από κει και πέρα έχω μία παλιές συσκευή  wi-fi 4, πού στο δίκτυό μου έχω δημιουργήσει δύο δίκτυα wi-fi το ένα είναι το main και το άλλο είναι το guest, στο guest συνδέεται κανονικά αλλά στο main το κινητού αρχίζει και κάνει επανακινήσεις συνεπώς λαβαίνει περισσότεραwatt από την πρέπει συνεπώς άμα το πάρεις είναι ρίσκο σε ένα βαθμό αλλά τις πέντε συσκευές μου το έκανε μόνο  μια που είναι και παλιά για τις υπόλοιπες πηγαίνουν μία χαρά

Να το έχετε υπόψιν

I just found this on AliExpress: 

€123.80 | NEW Xiaomi Router BE5000 Wi-Fi 7 2.4/5GHz Dual-Frequency Mesh 2.5G High-Speed Network Port IPTV OFDMA Signal Amplifier Mi Home

12 ώρες πριν, Chrisfm94 είπε

Ε ριξε κι ενα λινκ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα Xiaomi, είχα huawei μια συμβουλή σας δίνω. 

Αν θέλετε problem free 100% plug and play πάρτε τα deco της tplink (x50) , λίγο τσουχτερη η τιμή αλλά δεν ξανασχολείστε.

Mε είχε πρηξει η οικογένεια κολλάει το ιντερνετ, πλέον όλα σμουθ

Επεξ/σία από drexxx
  • Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, kamui είπε

https://a.aliexpress.com/_EynpNUa

Αντίστοιχα για το be6500 επιλέγεις αυτόν που το έχει ~104 και -32% στα coins

αυτό είναι; https://vi.aliexpress.com/item/1005006970165144.html 

Μου το βγάζει κατευθείαν £35.11 

Δημοσ.
26 minutes ago, drexxx said:

Αν θέλετε problem free 100% plug and play πάρτε τα deco της tplink (x50) , λίγο τσουχτερη η τιμή αλλά δεν ξανασχολείστε.

Εχω TP Link mesh και πραγματικά είναι ότι καλύτερο έχω αγοράσει. Δεν εχω ξανα ασχοληθεί. Απλα δουλεύει.

• Like 4
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, drexxx είπε

θα συμφωνησω απολυτα. ομοιοπαθης και γω με το πρηξιμο 🤪 Η φτήνεια τρώει τον παρά. πληρώνεις και ξενοιάζεις

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, drexxx είπε

tplink

Όταν μας είχε χαλάσει το ρούτερ ο πάροχος δωρεάν μας είχε δώσει νέο ρούτερ αυτής της εταιρείας. Μέχρι τώρα είναι πολύ αξιόπιστο.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, drexxx είπε

Πήρα τη δυάδα απο γερμανικό Amazon το Φεβρουάριο στα 112€.

Απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει τα τελευταία. 

Επειδή έχω πλέον πολλές συσκευές συνδεδεμένες, ΜΕ ΕΣΩΣΕ.

• Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

αυτό είναι; https://vi.aliexpress.com/item/1005006970165144.html 

Μου το βγάζει κατευθείαν £35.11 

Ναι

9 ώρες πριν, nikosgnr είπε

Πήρα τη δυάδα απο γερμανικό Amazon το Φεβρουάριο στα 112€.

Απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει τα τελευταία. 

Επειδή έχω πλέον πολλές συσκευές συνδεδεμένες, ΜΕ ΕΣΩΣΕ.

Πόσες συσκευές άμα επιτρέπεται?, μέσα από το αππ μου λει γύρο στης 50 συσκευές 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Συσκευές Wifi 7 χωρίς να υποστηρίζουν την μπάντα των 6 GHz είναι για γέλια.

Αν το πάρετε για αυτό, τότε δεν αξίζει.

Κοίτα σύγκριση απόδοση τιμής τα ακριβότερα μοντέλα μπορεί να μην αξίζουνε γιατί το wi-fi 7 έχει φτεινή είναι η πλέον αλλά στο φτηνότερο μοντέλο δεν υπάρχει πιστεύω ανταγωνισμός με wi-fi 6 σύγκριση και 2,5g ethernet, άμα ανέβουμε λίγο κατηγορία εκεί όντως αξίζει το ευρωπαϊκό wi-fi 7 αλλά τη στιγμή που πήρα το συγκεκριμένο δεν υπήρχε ανταγωνισμός πριν 2 μήνες,  τώρα τιμές έχουνε πέσει αρκετά..

Συνοπτικά στα 37€ δεν υπάρχει ανταγωνισμός μετά από κει και πέρα άμα ανέβεις κατηγορία πας σε ευρωπαϊκή έκδοση και ξεμπερδεύεις.

Πλέον και η candy (δεν θυμάμαι πως προσφέρεται) έχει βγάλει διάφορες επιλογές με open wrt συνεπώς μόλις βγάλει υποστήριξη και στα wi-fi 7 εκεί πέρα θα ναι όντως πιο vaio from money

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Dimitrioskrssas είπε

Πόσες συσκευές άμα επιτρέπεται?, μέσα από το αππ μου λει γύρο στης 50 συσκευές 

28 έχω τώρα. H TP-Link αναφέρει για 150+.

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Xiaomi be5000 router στα 37€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...