Nauths Δημοσ. 14 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 14 Μαϊου 7 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Αυτο γιατι? Αφου αν ειναι δεν εχει λεφτα η επιταγη θα την δωσεις πισω και το χρεος θα γυρισει στον πελατη σου ετσι και αλλιως. Για να μην αρχίσουμε να παίζουμε τένις τις επιταγές. Α ήταν ακάλυπτη, κάτσε να σου βρω μία άλλη κτλ που λήγει σε δύο βδομάδες. 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Κατανοητο. Γενικα παντως δεν νομιζω να εχεις θεμα. Το να πας και να μην εχει λεφτα την πρωτη φορα μπορει να συμβει για διαφορους λογους. Ο εκδοτης προφανως δεν ξερει που θα καταληξει η επιταγη,δεν νομιζω να ρισκαρει να μεινει απληρωτη καθως αν σφραγιστει, θα εχει προβλημα με Τειρεσια, και προφανως με την τραπεζα που του δινει μπλοκ.
Nauths Δημοσ. 14 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 14 Μαϊου 3 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Κατανοητο. Γενικα παντως δεν νομιζω να εχεις θεμα. Το να πας και να μην εχει λεφτα την πρωτη φορα μπορει να συμβει για διαφορους λογους. Ο εκδοτης προφανως δεν ξερει που θα καταληξει η επιταγη,δεν νομιζω να ρισκαρει να μεινει απληρωτη καθως αν σφραγιστει, θα εχει προβλημα με Τειρεσια, και προφανως με την τραπεζα που του δινει μπλοκ. Το θέμα είναι να βλέπεις διάθεση συνεργασίας από πελάτες. Προσωπικά εμένα η μη διάθεση συνεργασίας μου βαράει καμπάνες για πιστόλια. Έχεις εικόνα για το τι μαιμού επιταγές κυκλοφορούν; Προσωπικά δεν τις έχω ξαναδουλέψει, γιατί μιλάμε για άλευρα και κατά κύριο λόγο είναι μετρητοίς ή ανοιχτή πίστωση.
LabrakisG1992 Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Nauths είπε Το θέμα είναι να βλέπεις διάθεση συνεργασίας από πελάτες. Προσωπικά εμένα η μη διάθεση συνεργασίας μου βαράει καμπάνες για πιστόλια. Έχεις εικόνα για το τι μαιμού επιταγές κυκλοφορούν; Προσωπικά δεν τις έχω ξαναδουλέψει, γιατί μιλάμε για άλευρα και κατά κύριο λόγο είναι μετρητοίς ή ανοιχτή πίστωση. Δικο σου ειναι το καρπουζι, δικο σου ειναι και το μαχαιρι. Εγω απλα λεω οτι δεν ειναι τοσο επιφοβες οι επιταγες οπως παρουσιαζονται. Προφανως θελει προσοχη, και να προσεχεις απο που τις περνεις. Απο εκει και περα δικη σου ειναι η επιχειρηση αν δεν θελεις να λαβεις επιταγες ειναι σεβαστο.
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 43 λεπτά πριν, Nauths είπε Ζήτησα φωτογραφία της επιταγής για να επικοινωνήσω με την τράπεζα και φυσικά να υπογραφεί μία υπεύθυνη δήλωση ανάληψης του χρέους από μέρους του πελάτη σε περίπτωση ακάλυπτης επιταγής. Τι να την κάνεις την υπευθυνη δήλωση;Εχεις την επιταγή. Αν σφραγιστεί τότε τον κυνηγάς
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Μαϊου Moderators Δημοσ. 14 Μαϊου 2 hours ago, afragorn said: Ελλαδιστάν; Παγκοσμίως διακινούνται ακόμα εκατομμύρια επιταγές. Είναι αρκετά αξιόπιστος τρόπος πληρωμής γιατί πλέον δίνονται με φειδώ από τις τράπεζες σε καλούς πελάτες και δίνουν και την ευκαιρία να "κινούνται" πιο άνετα οι επιχειρήσεις. Πουθενά αλλού στον πλανήτη δεν διακινούνται μεταχρονολογημένες επιταγές με τον τρόπο και την συχνότητα που γίνεται στην Ελλάδα. 1
Nauths Δημοσ. 14 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 14 Μαϊου 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τι να την κάνεις την υπευθυνη δήλωση;Εχεις την επιταγή. Αν σφραγιστεί τότε τον κυνηγάς Και αυτός κυνηγάει τον προηγούμενο κοκ. Ποτέ δεν είσαι καλυμμένος, αλλά κατά τη γνώμη μου, όλα αυτά δείχνουν διάθεση συνεργασίας, άρα αυξάνεται και η εμπιστοσύνη.
james01gr Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε η μεταχρονολογημένη επιταγή είναι το ελληνικό χόμπι.Αλλιώς μια χαρά κυκλοφορουν παντού. Η μεταχρονολογημενη επιταγή χρησιμοποιείται στην Ελλάδα ως γραμματιο. Δεν παύει όμως να πρέπει υπαρχει επαρκές υπόλοιπο στον λογαριασμό του εκδότη ανά πάσα στιγμή για να καλυφθούν όσες επιταγές έχει εκδώσει. Την επιταγή μπορείς να την εισπράξεις πριν την λήξη της. Απλά στην Ελλάδα δεν συνηθίζεται αυτό. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Nauths είπε Και αυτός κυνηγάει τον προηγούμενο κοκ. Ποτέ δεν είσαι καλυμμένος, αλλά κατά τη γνώμη μου, όλα αυτά δείχνουν διάθεση συνεργασίας, άρα αυξάνεται και η εμπιστοσύνη. Οχι, εσύ κυνηγας τον εκδότη της επιταγής.Αυτός την άφησε ακάλυπτη,όχι αυτός που στην έδωσε.Ο εκδότης την μόνο υποχρέωση που έχει ειναι να έχει τα ανάλογα χρήματα για να πληρωθεί η επιταγή.Δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο.Ουτε ποιος θα την εισπράξει ούτε πόσα χέρια έχει αλλάξει. Μην δίνεις πίστωση.Η εικόνα με τον επι πιστώσει και τον μετρητοίς είναι 100% σωστή.Αν δίνεις κάνε το σε ελάχιστους που έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη και μην χαλαρώνεις την περίοδο πίστωσης ούτε μία ώρα. 1
Ducatista Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 13 ώρες πριν, Nauths είπε Αν παίρνετε επιταγές τρίτων και πόσο επισφαλής είναι σαν μέθοδος. Μια χαρά είναι
vagos789 Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 1 ώρα πριν, Nauths είπε φυσικά να υπογραφεί μία υπεύθυνη δήλωση ανάληψης του χρέους από μέρους του πελάτη σε περίπτωση ακάλυπτης επιταγής. Δεν υπαρχει ιστορικο προηγουμενο για κατι τετοιο Btw ενας απατεωνας δεν θα εχει κανενα προβλημα να υπογραψει οτι και αν του ζητησετε...
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 4 λεπτά πριν, Nauths είπε Επιταγή από αττικα μπανκ πως την κρίνετε; Τι ερώτηση είναι αυτή;Δεν παίζει ρόλο η τράπεζα αλλά ο εκδότης. 1
Ducatista Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 2 ώρες πριν, Malthador είπε Πουθενά αλλού στον πλανήτη δεν διακινούνται μεταχρονολογημένες επιταγές με τον τρόπο και την συχνότητα που γίνεται στην Ελλάδα. Ναι αλλά στο εξωτερικό είναι πολύ πιο εύκολη η πίστωση χωρις καμια εξασφάλιση πρακτικά μόνο καλη διάθεση εδω δεν υπάρχουν αυτά γιαυτο και οι επιταγες
afragorn Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Malthador είπε Πουθενά αλλού στον πλανήτη δεν διακινούνται μεταχρονολογημένες επιταγές με τον τρόπο και την συχνότητα που γίνεται στην Ελλάδα. Στην Τουρκία και άλλες υποανάπτυκτες χώρες τις έχουν για καραμέλα... Πάντως στην μετά κρίσης Ελλάδα, αν δεν υπήρχαν οι μεταχρονολογημένες επιταγές θα είχαν κλείσει οι μισές επιχειρήσεις. Όταν όλοι χρωστάνε σε όλους και ακόμα χειρότερος προμηθευτής είναι το ίδιο το κράτος που σε κρεμάει σε ανύποπτο χρόνο με καθυστερήσεις κλπ, οι επιταγές είναι η μοναδική διέξοδος για πολλούς... Επεξ/σία 14 Μαϊου από afragorn 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα