Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ZinoMini είπε

Το Mavic 4 pro σίγουρα είναι ένα καλό Drone. Όμως πιστεύω ότι η Dji έβγαλε πρόχειρα και όχι μελετημένα αυτήν την έκδοση. 1. Είχε καθυστέρηση περίπου 1 μήνα από τις προηγούμενες ανακοινώσεις (κάτι δεν πήγε σωστά). 2. Είχαν ανακοινώσει ότι θα υπήρχε ενσωματωμένο το αυτόματα ηλεκτρονικό φίλτρο ND και δεν θα χρειαζόταν να το αλλάζεις ανάλογα του φωτισμού (τώρα πρέπει να το πληρώσεις έξτρα και να το αλλάζεις χειροκίνητα). 3. Είχαν ανακοινώσει ότι το 4g module (το οποίο είναι εξαιρετικό) θα ήταν εγκατεστημένο εργοστασιακά εξαρχής (τώρα έξτρα). 4. Παρόλο την υψηλή τιμή του δεν έχει σύνδεση με τα γυαλιά Googles της Dji ( όπου η πτήση είναι εκπληκτική με το motion controller 3 και "ευτυχώς" είναι συνδεδεμένο το Air 3). 5. Το πανοραμικό οπτικό πεδίο του κεντρικού φακού (Fov) είναι μόνο 72, ενώ στο Air 3s είναι 84 και Air 3 είναι 82. Αυτά βλέπω προς το παρόν, και ανησυχώ αν η Dji βγάζοντας την ναυρχίδα των drone ( Mavic 4 pro / με τόσο υψηλό κόστος) το είχε σχεδιάσει σωστά. Πάντως εγώ περιμένω το Air 4 (σίγουρα είναι άλλο team της Dji που δουλεύουν τα Air) που πιστεύω θα έχει πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά και σε καλύτερη τιμή. G.P.

Όσα γράφεις εάν κάτσεις να το σκεφτείς δεν είναι καθόλου τυχαίος σχεδιασμός είναι γιατί πολύ απλά θα βγάλει πολύ περισσότερα λεφτά. Γιατί θα υπάρχει κόσμος που τα θέλει να τα αγοράσει

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, TsironakosMix είπε

50 ολοκληρα λεπτα? ΟΥΑΟΥ!

Πρώτη φορά που ακούς για Drones και χρόνο πτήσης να υποθέσω....??

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Just_travel_everywhere είπε

Όσα γράφεις εάν κάτσεις να το σκεφτείς δεν είναι καθόλου τυχαίος σχεδιασμός είναι γιατί πολύ απλά θα βγάλει πολύ περισσότερα λεφτά. Γιατί θα υπάρχει κόσμος που τα θέλει να τα αγοράσει

αυτα που αναφερει ο φιλος εννοει οτι η ιδια η εταιρια τα ανακοινωσε οτι θα υπαρχουν προ εγκατεστημενα και τελικα δεν θα ειναι. ετσι και αλλιως ολα αυτα τα πουλουσε και για αλλα μοντελα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kata_tixi είπε

αυτα που αναφερει ο φιλος εννοει οτι η ιδια η εταιρια τα ανακοινωσε οτι θα υπαρχουν προ εγκατεστημενα και τελικα δεν θα ειναι. ετσι και αλλιως ολα αυτα τα πουλουσε και για αλλα μοντελα.

Μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ ή να μου δείξεις που ακριβώς αναφέρθηκε η εταιρεία ότι αυτά θα τα είχε προεγκατεστημένα; Γιατί απ’ όσο θυμάμαι εκτός από διάφορες διαρροές δεν υπήρχε τίποτα άλλο δε θυμάμαι να είδα κάπου να αναφέρεται επίσημα η DJ I και να λέει ότι θα έχει αυτό κι αυτό κι αυτό εάν κάνω λάθος πεσ το μου

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

Μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ ή να μου δείξεις που ακριβώς αναφέρθηκε η εταιρεία ότι αυτά θα τα είχε προεγκατεστημένα; Γιατί απ’ όσο θυμάμαι εκτός από διάφορες διαρροές δεν υπήρχε τίποτα άλλο δε θυμάμαι να είδα κάπου να αναφέρεται επίσημα η DJ I και να λέει ότι θα έχει αυτό κι αυτό κι αυτό εάν κάνω λάθος πεσ το μου

Όταν μαθαίνουμε κάτι για ένα νέο Done της Dji, όλα ξεκινούν από τις διαρροές. Ειδικά για τα νέα της Dji ασχολείται ο Τζάσπερ Έλλενς ο οποίος συνεργάζεται στενά με τον ιστότοπο droneexl.co (μπορείς να τον επισκεφθείς) και θα ενημερωθείς για πάρα πολλά, αλλά και σε άλλους ιστότοπους. Ειδικά για το ηλεκτρονικό φίλτρο ND το οποίο δεν τοποθετήθηκε στο Mavic 4 pro αναφέρουν από την Dji τεχνικό πρόβλημα. Είναι αλήθεια ?, ή πρέπει να κερδίσουν επιπλέον χρήματα πουλώντας ξεχωριστά τα φίλτρα. Όσο για το προεγκατεστημένο 4g module υπήρχε σε προγενέστερες ανακοινώσεις. Βέβαια θα μου πεις ότι είναι διαρροές. Συνήθως όμως οι διαρροές κατά 99,5 % είναι αληθινές. Όσο για τα υπόλοιπα που έγραψα είναι δικές μου απορίες, δηλαδή αν ένα τόσο ακριβό drone δεν έχει καλύτερο εύρος οπτικού πεδίου (από φθηνότερα) ή δεν έχει συμβατότητα με γυαλιά Googles (που έχουν φθηνότερα). Όπως και να έχει όμως, αυτοί είναι δικοί μου προβληματισμοί, απλά τους μοιράζομαι μαζί σας....

ND Filter.jpg

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

εχεις μπερδευτει. το παιδι απο πανω λεει οτι ανακοινωσαν οτι αυτα θα ειναι προ εγκατεστημένα  και τελικα δεν ειναι. εσυ απαντησες Όσα γράφεις εάν κάτσεις να το σκεφτείς δεν είναι καθόλου τυχαίος σχεδιασμός είναι γιατί πολύ απλά θα βγάλει πολύ περισσότερα λεφτά. Γιατί θα υπάρχει κόσμος που τα θέλει να τα αγοράσει ενω αυτο το κανει ηδη αφου και φιλτρα και 4g κτλ μπορεις να αγορασεις για παλιοτερα μοντελα. 

εγω δεν εκανα επαλήθευση αν η εταιρια τα ανακοινωσε εγω απλα σου εξηγησα οτι αλλο λεει το παιδι αλλο λες εσυ (οπου αυτο που λες ειναι και ακυρο γιατι ετσι και αλλιως γινεται ηδη δεν ειπες κατι καινουριο) ενω θα μπορουσες απλα να πεις οτι δεν ανακοινωθηκαν ποτε αυτα και οτι απλα ηταν φημες κτλ. 

Δημοσ.

Φημες παιδια απλα.. Μην δινετε βαση. Καμια μα καμια εταιρια δεν λεει/υποσχεται πραγματα και μετα σε αφηνει ετσι..

Ουτε 20-30% απο τα leaks να μην περιμενετε να βγαινουν αληθινα.. (βλεπε iPhone, κα)

Δημοσ.
22 hours ago, Chocobo said:

Πρώτη φορά που ακούς για Drones και χρόνο πτήσης να υποθέσω....??

Γελαω γιατι εδω και 15 χρονια ουτε στην 1 ωρα δεν φτασανε την μπαταρια.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, TsironakosMix είπε

Γελαω γιατι εδω και 15 χρονια ουτε στην 1 ωρα δεν φτασανε την μπαταρια.

Ξέρεις κάποιο άλλο αντίστοιχο τηλεκατευθυνόμενο όχημα που να χρειάζεται την ίδια δύναμη που να διαρκεί περισσότερο ?

Δημοσ.

Όπως και να έχει φίλοι, η Dji είναι η πιο αξιόπιστη εταιρεία καταναλωτικών Drone. Θεωρείται σχεδόν μονοπώλιο στο χώρο αυτόν και σαφώς το γνωρίζουν και οι ίδιοι. Κατέχει το 75% των πωλήσεων παγκοσμίως. Άρα ξέρουν ότι παίζουν μόνοι μπάλα στο γήπεδο. Με αυτό το σκεπτικό διαμορφώνουν και την οικονομική πολιτική τους. Όσοι μπορούν αγοράζουν και όσοι δεν μπορούν αγοράζουν κάτι άλλο. Αν και πετάω Dji, (και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος) θεωρώ ότι το Mavic 4 με RC2 σε combo, είναι πολλά για 2.800€. Το κόστος της μπαταρίας είναι στα 209€ με 51", ενώ του Air 3 είναι στα 149€ με 46".  Όσο για το Hubsan Ace 2 είναι στα 144€ με 53", για να μην επεκταθώ στο FIMI x8 Tele Max (αρκετά αξιόπιστο) με 88€ στα 47".(Aliexpress). Αλλά είπαμε όσοι μπορούν ακολουθούν....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...