carlito69 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Χαιρετώ την παρέα, έχω ένα πληκτρολόγιο Corsair K60 Pro που ευτυχώς το είχα αγοράσει black friday και το χρησιμοποιώ κυρίως για δακτυλογράφηση, η αλήθεια είναι με έχει βολέψει πολύ. Δυστυχώς μου έπεσε ένα βαρύ αντικείμενο στο ctrl , έσπασε το πλήκτρο, αλλά το χειρότερο είναι ότι κολλάει το πλήκτρο και αχρηστεύεται έτσι όλο το πληκτρολόγιο. Αυτό που έχω είναι ακριβώς αυτό https://www.skroutz.gr/s/25978415/Corsair-K60-Pro-RGB-Gaming-Michaniko-Pliktrologio-me-Cherry-MX-Silver-Low-Profile-diakoptes-kai-RGB-fotismo-Elliniko.html To ερώτημα είναι μπορώ να το αντικαταστήσω το switch και αν ναι με ποιό ? είδα ότι μάλλον πρέπει να έχω cherry mx low silver αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος θα μπορούσα αν βρω ποιό είναι να το αγοράσω μόνος μου και να το αλλάξω ή χρειάζεται σέρβις ? ρώτησα plaisio αλλά δεν ασχολούνται... ευχαριστώ για το χρόνο σας
BadBoy Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δεν αλλάζει εύκολα στο συγκεκριμένο, είναι κολλημένο. Ξέρεις να δουλεύεις κολλητήρι και καλάι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα