Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, poulinos είπε

μηπως εχεις βαλει εκτροπη το κινητο στο σταθερο οταν δεν απαντηθει η κληση μετα απο χ χτυπηματα? μονο αυτο μου στεκει και τιποτα αλλο

Λογικό αυτό που λες αλλά όχι. 

Μια υπόθεση αλλά δεν νομίζω να στέκει 

Είχα πάει σε σπίτι ηλικιωμένου στενού συγγενή που είχε πρόβλημα το σταθερό του μήπως είχε κάτι το ρουτερ του ή κάτι να είχε πατήσει. 

Το σταθερό του είχε πρόβλημα μόνο σε εισερχόμενες κλίσεις που φτιάχτηκε σήμερα αλλά μπορούσε να κάλεσει οπουδήποτε χωρίς πρόβλημα και κάλεσα το κινητό μου για δοκιμή με το αποτέλεσμα που έγραψα. 

Μήπως.. Λέω μήπως η βλάβη που είχε επηρέαζε και τις κλίσεις που μπορούσε να κάνει; 

Χλωμό όμως μου φαίνεται. 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
3 hours ago, Γιάννης Platano said:

Λογικό αυτό που λες αλλά όχι. 

Μια υπόθεση αλλά δεν νομίζω να στέκει 

Είχα πάει σε σπίτι ηλικιωμένου στενού συγγενή που είχε πρόβλημα το σταθερό του μήπως είχε κάτι το ρουτερ του ή κάτι να είχε πατήσει. 

Το σταθερό του είχε πρόβλημα μόνο σε εισερχόμενες κλίσεις που φτιάχτηκε σήμερα αλλά μπορούσε να κάλεσει οπουδήποτε χωρίς πρόβλημα και κάλεσα το κινητό μου για δοκιμή με το αποτέλεσμα που έγραψα. 

Μήπως.. Λέω μήπως η βλάβη που είχε επηρέαζε και τις κλίσεις που μπορούσε να κάνει; 

Χλωμό όμως μου φαίνεται. 

ξεχασε το.δεν προκειται να καταφερεις να το αναπαραγεις και τεχνικα δεν στεκει.οποτε οτι και να εγινε δεν θα το βρεις ποτε εφοσον δεν το ξακακανε.εχω δει κατι παρομοιο. απο σταθερο τηλεφωνο καλεσα σε τηλεφωνικο κεντρο.εγιναν 2 κλησεις ταυτοχρονα και το σηκωσαν δυο ατομα και εβλεπαν διαφορετικο αριθμο ο καθενας. βραχυκυκλωμενες γραμμες ηταν η αιτια γιατι ακουγες δυο τονους μεσα.

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, poulinos είπε

ξεχασε το.δεν προκειται να καταφερεις να το αναπαραγεις και τεχνικα δεν στεκει.οποτε οτι και να εγινε δεν θα το βρεις ποτε εφοσον δεν το ξακακανε.εχω δει κατι παρομοιο. απο σταθερο τηλεφωνο καλεσα σε τηλεφωνικο κεντρο.εγιναν 2 κλησεις ταυτοχρονα και το σηκωσαν δυο ατομα και εβλεπαν διαφορετικο αριθμο ο καθενας. βραχυκυκλωμενες γραμμες ηταν η αιτια γιατι ακουγες δυο τονους μεσα.

Έτσι μου έρχεται να ξαναπάω στο σπίτι του συγγενή που είχα πάει είναι πολύ κοντά μου αλλά δεν νομίζω να το ξανακάνει. 

3 λεπτά πριν, liakjim είπε

Πόσες μοίρες;

Τι εννοείς; 

Δημοσ.
47 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Έτσι μου έρχεται να ξαναπάω στο σπίτι του συγγενή που είχα πάει είναι πολύ κοντά μου αλλά δεν νομίζω να το ξανακάνει. 

μπορεις απλα να του πεις να σε καλεσει απο το να πας εσυ εκει να κανεις δοκιμη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...