solidsnake222 Δημοσ. Τετάρτη στις 04:33 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:33 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα έχω τον παρακάτω συναγερμό, τώρα τελευταία έχει αρχίσει και χτυπάει μονος του(μπορεί να φταίει και η ηλιοπροστασία που έχω) και μιας και δεν τον χρειάζομαι γνωρίζει κανένας πως τον απενεργοποιήσω? Οχι να τον ξηλωσω τελείως απο το αμαξι απλά να τον απενεργοποιήσω. https://fv5-2.files.fm/down.php?i=n64mkvwub5&view&n=IMG_20250514_162809.jpg Απο το manual δεν κατάλαβα και πολλά Επεξ/σία Τετάρτη στις 04:34 μμ από solidsnake222
Γιάννης Platano Δημοσ. Τετάρτη στις 07:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:20 μμ (επεξεργασμένο) Ρωτα αυτον που σου τον εβαλε Δεν καταλαβα τι μαρκα ειναι Επεξ/σία Τετάρτη στις 07:20 μμ από Γιάννης Platano
solidsnake222 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:50 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 07:50 μμ Μεταχειρισμένο το πήρα το αμάξι και ο συναγερμός πάνω υπήρχε, οπότε δεν τον έχω βάλει εγώ tytan είναι
aGka8l Δημοσ. Τετάρτη στις 09:48 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:48 μμ https://docs.digitalsystems.pl/#DOKUMENTACJE_DOCUMENTATION/DS300P/030 INSTRUKCJA_INSTRUCTION/ Βρες απο δω το manual και δες αν εχει τέτοια λειτουργια, αλλοως ποιο εύκολα βρισκεος την μονάδα και κοβεις την τροφοδοσια της
Black Demis Δημοσ. Τετάρτη στις 10:06 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:06 μμ 17 minutes ago, aGka8l said: https://docs.digitalsystems.pl/#DOKUMENTACJE_DOCUMENTATION/DS300P/030 INSTRUKCJA_INSTRUCTION/ Βρες απο δω το manual και δες αν εχει τέτοια λειτουργια, αλλοως ποιο εύκολα βρισκεος την μονάδα και κοβεις την τροφοδοσια της και αν εχει διακοπη αντλιας ο συναγερμος? την εκατσε μετα ουτε μπρος δεν θα παρει το αμαξι
bezan Δημοσ. χθες στις 12:02 μμ Δημοσ. χθες στις 12:02 μμ τι αυτοκινητο εχεις? στο πορτ μπαγκαζ εχει παραθυρο που ανοιγει?
vamvakoolas Δημοσ. χθες στις 01:02 μμ Δημοσ. χθες στις 01:02 μμ 20 hours ago, solidsnake222 said: Καλησπέρα έχω τον παρακάτω συναγερμό, τώρα τελευταία έχει αρχίσει και χτυπάει μονος του(μπορεί να φταίει και η ηλιοπροστασία που έχω) και μιας και δεν τον χρειάζομαι γνωρίζει κανένας πως τον απενεργοποιήσω? Οχι να τον ξηλωσω τελείως απο το αμαξι απλά να τον απενεργοποιήσω. https://fv5-2.files.fm/down.php?i=n64mkvwub5&view&n=IMG_20250514_162809.jpg Απο το manual δεν κατάλαβα και πολλά η πιο απλη λυση ειναι απλως να κοψεις ή να αποσυνδεσεις τη συρηνα για να μη κανει θορυβο. Εχει 2 καλωδιακια αν εισαι τυχερος ειναι συνδεδεμενα με καποια φυσουλα διαφορετικα κοψτα. Αν θες να το βγαλεις ολο,ο συναγερμος σου εχει μια κεντρικη μοναδα (κουτακι) στη μηχανη. Βρες το και αποσυνδεσε τη μεγαλη φυσσα που εχει (οχι τη μικρη). Απλως βαλε μπροστα αφου αποσυνδεσεις και δες αν τα ηλεκτρικα κομπλε (τζαμια και αν εχεις πορτμπαγκαζ). Αν εχεις θεματα ξαναβαλε φυσσα και πρεπει να πας σε καποιο ηλεκτρολογο αυτοκινητων. 1
Ukforthemoment Δημοσ. χθες στις 01:09 μμ Δημοσ. χθες στις 01:09 μμ 20 ώρες πριν, solidsnake222 είπε Καλησπέρα έχω τον παρακάτω συναγερμό, τώρα τελευταία έχει αρχίσει και χτυπάει μονος του(μπορεί να φταίει και η ηλιοπροστασία που έχω) και μιας και δεν τον χρειάζομαι γνωρίζει κανένας πως τον απενεργοποιήσω? Οχι να τον ξηλωσω τελείως απο το αμαξι απλά να τον απενεργοποιήσω. https://fv5-2.files.fm/down.php?i=n64mkvwub5&view&n=IMG_20250514_162809.jpg Απο το manual δεν κατάλαβα και πολλά Βάλε την ηλιοπροστασία απο την έξω πλευρά. 1
solidsnake222 Δημοσ. χθες στις 03:43 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 03:43 μμ 3 ώρες πριν, bezan είπε τι αυτοκινητο εχεις? στο πορτ μπαγκαζ εχει παραθυρο που ανοιγει? Alfa Romeo MiTo έχω και όχι δεν έχει παράθυρο στο πορτ μπαγκαζ να ανοίγει . Το manual το διάβασα δεν γράφει κάπου ξεκάθαρα να το απενεργοποιήσω έτσι εύκολα. Εν τέλει θα πάω σε ηλεκτρολόγο να μην κάνω καμιά μαμακια αν το ξανα κάνει βέβαια γιατί έβγαλα εντελώς την ηλιοπροστασία και δεν έκανε τα κουφά του(μπορεί να έχει αισθητήρα κίνησης). Καλος Χρυσός ο Συναγερμός αλλά αν αρχίσει να κάνει κουφά άντε να βρεις λύση. Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια
Ukforthemoment Δημοσ. χθες στις 03:49 μμ Δημοσ. χθες στις 03:49 μμ (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, solidsnake222 είπε Alfa Romeo MiTo έχω και όχι δεν έχει παράθυρο στο πορτ μπαγκαζ να ανοίγει . Το manual το διάβασα δεν γράφει κάπου ξεκάθαρα να το απενεργοποιήσω έτσι εύκολα. Εν τέλει θα πάω σε ηλεκτρολόγο να μην κάνω καμιά μαμακια αν το ξανα κάνει βέβαια γιατί έβγαλα εντελώς την ηλιοπροστασία και δεν έκανε τα κουφά του(μπορεί να έχει αισθητήρα κίνησης). Καλος Χρυσός ο Συναγερμός αλλά αν αρχίσει να κάνει κουφά άντε να βρεις λύση. Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια Μηπως μπορείς να ενεργοποιήσεις απενεργοποιήσεις τον αισθητήρα κίνησης;Σε δικό μου αμάξι,ειναι ο εργοστασιακός συναγερμός, έχει κουμπί που τον βγάζει εκτός λειτουργίας αν πχ αφήνεις τον σκύλο μέσα. Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από Ukforthemoment
vamvakoolas Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες βασικα εχεις δικιο οι πιο πολλοι συναγερμοι εχουν αυτο το κουμπι απλως αποτι θυμαμαι δεν ειναι on/off αλλα απλως καθε φορα πρεπει να το πατας. 1
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 15 ώρες πριν, vamvakoolas είπε βασικα εχεις δικιο οι πιο πολλοι συναγερμοι εχουν αυτο το κουμπι απλως αποτι θυμαμαι δεν ειναι on/off αλλα απλως καθε φορα πρεπει να το πατας. Και το θεωρώ σωστό να είναι on by default σε κάθε ενεργοποίηση του συναγερμού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα