Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, LostHopes είπε

χμμμ:cool:, υπότιτλοι?

ΑΓΓΛΙΚΑ , ΙΣΠΑΝΙΚΑ σε κάποια έχει και ελληνικά οπως The last of us , the white lotus αλλα όχι πολλά πράγματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, LostHopes είπε

χμμμ:cool:, υπότιτλοι?

Έχει ξαναγραφτεί με Τουρκικό vpn έχει Ελληνικους υπότιτλους στις περισσότερες σειρές πλέον  και σε πάρα πολλές ταινίες. Ότι νέο προστίθεται έχει Ελληνικούς υπότιτλους. Όπως έγραψα μόνο με vpn Τουρκίας. Με vpn απο αλλη χωρα δεν εμφανιζονται οι υποτιτλοι.Εγώ έχω περάσει το vpn κατευθείαν στο ρουτερ και βλεπω κανονικά..

Επεξ/σία από teodgeor
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, chrisxkar είπε

αύτο το εξαιρετικό που δεν μπορείς να κλείσεις την live tv απο πίσω με τίποτα

Μιλάμε για ΠΑ-ΡΑ-ΝΟΙ-Α

Μπαίνω Google Play και App Store για τακτικές ενημερώσεις της βαθμολογίας μου με 1★

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/5/2025 στις 10:15 ΠΜ, chrisxkar είπε

Γιατί μιζερο?Επειδη έχει την χειρότερη αναζήτηση, πλήρη έλλειψη ρυθμίσεων,ελλειψη βασικών κατηγοριών από όπου δεν μπορείς να βρεις περιεχόμενο εκτός και αν αποκλειστικά ξέρεις τι θέλεις να δεις,μη ύπαρξη σκιπ ή next episode,σε σειρές αντι να σε ξεκινάει από εκει που έμεινες ή από το season 1 episode 1 σε ξεκινάει από last season episode 1?Αααα και τέλος αύτο το εξαιρετικό που δεν μπορείς να κλείσεις την live tv απο πίσω με τίποτα όσο ψαχνεις τι θα δεις?

Κάποιοι άνθρωποι είστε απλά περίεργοι....

Υγ βέβαια για το εξαιρετικό περιεχόμενο της είναι τζάμπα απλά ,αν καταφέρεις να το βρείς

Χειρότερη αναζήτηση να φανταστώ και λόγο τής διάταξης του πληκτρολογίου που το έχουν σε μια γραμμή A-Z ,αν χρειαστεί να γράψεις πχ azax θέλει 400 κλικ.

Επεξ/σία από REPLAY33

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...