Sablj Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου 3 hours ago, mike15 said: ουτε μια φωτο-μονταζ με σουπερμαν με κεφαλι τραμπ? τι εγινε χασατε την φορμα σας Και μια ο αγαπημένος του forum... 2
cr77 Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Στις 15/5/2025 στις 12:44 ΠΜ, MikeGR7 είπε Αγύμναστος πρωταγωνιστής. Εσύ να υποθέσουμε ότι είσαι στον όγκο και θα κατέβεις για Mr Olympia, και γι' αυτό τον θεωρείς αγυμναστο;;;
MikeGR7 Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 3 ώρες πριν, cr77 είπε Εσύ να υποθέσουμε ότι είσαι στον όγκο και θα κατέβεις για Mr Olympia, και γι' αυτό τον θεωρείς αγυμναστο;;; Αμα ο άνθρωπος ειναι ετσι τοτε, αν και φυσικά δεν είναι επαρκώς γυμνάσμενος για Superman, δεν τον λες και τελειως αγύμναστο και αρα τον εχουν παρει στο λαιμο τους τα σαΐνια της παραγωγης με την επιλογη του απαισιου κουστουμιου που τον κανει τελειως μπουχεσα. Εγω με τέτοιο χαλι θα ντρεπομουν να παω στο πάρτι μασκέ του γιου μου!
aypnia Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 23 ώρες πριν, chrisxkar είπε Δύσκολα θα βρεθεί καλύτερος για τον ρόλο από τον cavill και αντίστοιχα δύσκολα θα βρεθεί ρόλος καλύτερος για τον cavill. On another note ποιος τους είπε οτι η επιστροφη του μπιτζαμοσοβρακακιου ήταν καλή ιδέα.Εκεί στο χόλιγουντ πρεπει να κόψουν λίγο τα ντρογκια και το κειλ γιατί κάτι δεν λειτουργει καλά Μια χαρά ήταν μόνο που δεν ήταν ο Superman, ο Zuperman ίσως. Και επιτέλους έχουμε superman, με βρακί. 22 ώρες πριν, seithan είπε Ο κόσμος που λατρεύει τον Κάβιλ είναι το 99%. Εσύ ανήκεις στο 1%. Λόγω εποχών πρέπει να ακουστεί και το 1% αλλά ώς ένα όριο ρε μπρό... Μόνο που δεν πήγαινε στο cinema να τον δει αυτό το υποθετικό 99%. Loud minority είστε. Απλά. Επιτέλους φαίνεται να έχουμε Superman και Clark Cent. Μπορεί να είναι μάπα και η ταινία, θα φανεί αυτό στη πορεία, αλλά αυτό που δείχνει το trailer ΕΙΝΑΙ ο Superman.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαϊου Super Moderators Δημοσ. 16 Μαϊου 26 minutes ago, MikeGR7 said: με την επιλογη του απαισιου κουστουμιου που τον κανει τελειως μπουχεσα. 1 1
cr77 Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 34 λεπτά πριν, MikeGR7 είπε Αμα ο άνθρωπος ειναι ετσι τοτε, αν και φυσικά δεν είναι επαρκώς γυμνάσμενος για Superman, δεν τον λες και τελειως αγύμναστο και αρα τον εχουν παρει στο λαιμο τους τα σαΐνια της παραγωγης με την επιλογη του απαισιου κουστουμιου που τον κανει τελειως μπουχεσα. Εγω με τέτοιο χαλι θα ντρεπομουν να παω στο πάρτι μασκέ του γιου μου! Ακριβώς λοιπόν, το πρόβλημα είναι η στολή. Ο Τζέιμς Γκαν ανέκαθεν έβαζε χάλια στολές. Του Καβίλ αντίθετα του τόνιζε εξαιρετικά τον όγκο. Ο ηθοποιός είναι 1,92 και έγινε ντουκι για το ρόλο. Για πολύ πιο γυμνασμενο και σε αυτό το ύψος, δυστυχώς ο Λου Φεριγνο έχει γεράσει. Μόνο ο Άλαν Ριτσμαν και ο Κρις Χεμσγουορθ μου έρχονται στο μυαλό που να πλησιάζουν στο ύψος και να έχουν παραπάνω όγκο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα