Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα φίλοι.

Πρώτο post και ελπίζω να με βοηθήσετε με ένα θέμα που πραγματικά με καίει. Να πω αρχικά πως ορθά πιστεύω ανοίγω δικό του post καθώς δεν ζητώ καθοδήγηση ως προς τα χαρακτηριστικά του laptop αλλά αν είμαι λάθος ζητώ συγγνώμη και διορθώστε ελεύθερα.

Τον τελευταίο καιρό έχω αποφασίσει να προβώ σε αγορά συγκεκριμένη, το lenovo ideapad gaming 3, ryzen5/16ram/512gb/rtx2050. Για τo laptop αυτό έχω εγώ ο ίδιος κρατημένο screenshot από τον περασμένο Νοέμβριο (όχι τρελό διάστημα δηλαδή) να είναι διαθέσιμο από public στα 650 ευρώ αλλά πλέον δεν υπάρχει ούτε βίδα σε καμία από τις "μεγάλες" αλυσίδες.

ipg3.png.4625619780b436b14de743d21794f6c4.png

Που σημαίνει είμαι αναγκασμένος να αναζητήσω λύση "σκρουτζομάγαζου". Θεωρητικά δεν έχω θέμα, κανένα πρόβλημα να στηρίξω κάποιον "μικρότερο". Στο μυαλό μου όταν παραγγέλνω από τέτοιο κατάστημα υπάρχει μια φοβία που την έχω σε βαθμό OCD που λέει ο λόγος: Μη μου στείλουν κάτι που τους έχει επιστραφεί από τρίτο, έχει ανοιχτεί κτλπ, μασκαρεμένο ως σφραγισμένο. Μου έχει τύχει, τη μοναδική φορά που παράγγειλα συσκευή (ήταν το xiaomi redmi t, το public είχε μόνο την έκδοση με την πιο μικρή χωρητικότητα) από σκρουτζομάγαζο με καλό feedback, να μου στείλουν κουτί που πάνω στο επίσημο σφράγισμα είχαν βάλλει δικό τους, μεγάλο αυτοκόλλητο. Και έτσι δεν φαινόταν τι γίνεται από κάτω, αν είχε ανοιχτεί το original. Με ένα απλό youtube γνώριζες ότι κανονικά έπρεπε να έχει ένα κομψό, ασημένιο αυτοκολλητάκι. Το έστειλα φυσικά πίσω. Εκεί δηλαδή, αν είχα πέσει στην παγίδα να ελέγξω, ποιός ξέρει, μπορεί να μου λέγανε έκανες παρέμβαση που το ξεκόλλησες ενώ την παρέμβαση την είχαν κάνει αυτοί! . Πάνε κάπου τέσσερα χρόνια από αυτό.

Και κάπου εδώ ανοίγει η κουβέντα μας. Έχουν τύχει ποτέ και σε σας "αυτοκόλλητο πάνω στο αυτοκόλλητο" shenanigans;

Για laptop, έχετε να προτείνετε διαδικτυακό μαγαζί που έμπιστα, απροβλημάτιστα και με πλήρη συνέπεια στέλνει sealed χωρίς παρεμβάσεις; Βέβαια για να το ξέρετε αυτό, προϋποθέτει να βλέπετε πρώτα κάνα-δυο unboxings αυτού που αγοράζετε στο youtube, το κάνετε; Για τη δική μου περίπτωση, η lenovo υποτίθεται βάζει στο ipg3 ένα μονό, μαύρο, στρογγυλό αυτοκόλλητο με το brand.

Έχω ξεχωρίσει για το θέμα μου e-gate και t-support. Έχει κανείς κάποια ένσταση τύπου, ώπα μπρο, μακριά από αυτόν; Η t-support ειδικά τι μέρος του λόγου είναι, επειδή εκεί εμφανίζεται ως άμεσα διαθέσιμο θα μπορούσα θεωρητικά να ζητήσω φώτο αλλά ήθελα η πρώτη κουβέντα να γίνει εδώ.

Ευχαριστώ θερμά ακόμη και αν λάβω ένα reply.

Δημοσ.

Τα ιδια μπορουν να συμβουν και απο αλυσιδα να το παρεις, υποψιαζομαι μαλιστα οτι ειναι και πιο πιθανο.

Γιατι δεν πας ο ιδιος να το παραλαβεις απο το καταστημα που το εχει διαθεσιμο, ωστε να το τσεκαρεις επιτοπου;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...