Kaboomzer Δημοσ. Πέμπτη στις 09:42 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:42 πμ Οι 3d εκτυπωτές P1P , P1S και Α1 με έκπτωση 50 € κάνοντας subsbcribe στο newletter. https://eu.store.bambulab.com/pages/3d-printer-sale Ενδεικτικά ο Α1 από 353 βγαίνει 303 και με μεταφορικά βγαίνει στα 328 περίπου. Εδώ και μέρες έλεγα να πάω στον Α1 mini , αλλά τώρα με 100€ διαφορά με τον Α1 αντί για 150 μπαίνω σε σκέψεις.
HatTrick Δημοσ. Πέμπτη στις 10:11 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:11 πμ εδω χρειαζεται λιγη προσοχη. Η τελική τιμή για bambulab P1S με τον κωδικο εκπτωσης + μεταφορικά ειναι 604 ευρω.Απο ελληνικό μαγαζί (αντιπροσωπεια) ο ίδιος εκτυπωτης ειναι στα 629 ευρω.Ο χρονος παραδοσης ειναι 15-20 εργασιμες απο το site.Για 25 ευρω διαφορά δεν αξίζει κατα τη γνώμη μου η αναμονη και το πηγαινε ελα σε περιπτωση προβληματος. Να πω οτι διαθετω τον P1S εδω και 2 εβδομαδες και ειναι οτι καλυτερο σε εκτυπωτη εχω δει.Απροβληματιστος,απιστευτες δυνατότητες με ολα σχεδον τα εμπορικα διαθεσιμα υλικα και με πολύ μεγαλη κοινοτητα πισω του.Εκπληκτικες ταχυτητες εκτυπωσης,που μεχρι πριν μερικα χρονια δεν τις βλεπαμε ουτε στα ονειρα μας. Μονο τα καλυτερα εχω να πω για την bambu μεχρι στιγμης. 3
foniki_melitzana Δημοσ. Πέμπτη στις 10:32 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:32 πμ 50 minutes ago, Kaboomzer said: Εδώ και μέρες έλεγα να πάω στον Α1 mini , αλλά τώρα με 100€ διαφορά με τον Α1 αντί για 150 μπαίνω σε σκέψεις. αν δεν έχεις συγκεκριμένο λόγο να πάρεις τον μίνι, μην τον πάρεις. Εγώ το "μετανιώνω", γιατί με περιορίζει στο τι μπορώ να τυπώσω
Kaboomzer Δημοσ. Πέμπτη στις 10:56 πμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 10:56 πμ @HatTrick Ο Α1 πάντως είναι εξαντλημένος ή κατόπι παραγγελίας από Ελλάδα ενώ έχει και αρκετή διαφορά στην τιμή. @foniki_melitzana Κοίτα 150€ είναι αρκετά μεγάλη διαφορά για χαζομαρούλες και φιγούρες που με ενδιαφέρουν. Τώρα που είναι στα 100 σίγουρα βλέπω τον Α1 πολύ πιο θετικά.
foniki_melitzana Δημοσ. Πέμπτη στις 11:33 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:33 πμ κοίτα, αν ξέρεις ότι δε θα χρειαστείς κάτι με διαστάσεις που να ξεπερνάνε τον α1 μίνι, πήγαινε για τον α1 μίνι και τα υπόλοιπα πάρτα hotend, plates και filament. Αλλά εγώ που θέλω τώρα να τυπώσω για το homelab πράγματα, δεν έχω επιλογές, είτε θα τα σπάσω και θα πρέπει να τα κολλήσω και να τα ξύσω και και και, είτε θα βρω κάποιον να μου τα τυπώσει που έχοντας εκτυπωτή είναι λίγο κριμα
HatTrick Δημοσ. Πέμπτη στις 12:19 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:19 μμ εγω θα προτεινα να παρεις ο,τι σηκωνει η τσεπη σου,αν μπορεις να παρεις τον α1 εννοειται τον παιρνεις,αν οχι παρε τον μινι. Σε ενα ευρος τιμης μεχρι 800 ευρω η μεγαλυτερη διασταση εκτυπωσης που θα βρεις ειναι 256x256x256mm. Παντως οτι εχω δει απο α1 εκτυπωτη ειναι εξαιρετικο.Πουλαει παρα πολυ αυτος ο εκτυπωτης.
Kaboomzer Δημοσ. Πέμπτη στις 01:00 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 01:00 μμ Προς το παρόν έχω τον ender 3 pro . Εκτυπωτής σχολείο, αν θες να τυπώσεις ικανοποιητικά πρέπει να ασχοληθείς πολύ. Χάρη σ΄αυτόν έμαθα για 3d printing. Μια χαρά είναι φυσικά και εκτυπώνει οκ, του έχω κάνει και αρκετές αναβαθμίσεις λειτουργικές και βολεύομαι, αλλά και πάλι το θέλει το babysitting του. Λέω να τον δώσω κανά κατοστάρικο και να πάω σε bambu. Πλέον θέλω κάτι plug n play, να μην ασχολούμαι με bed levelling, z offset, e-steps κλπ. Το χω ξεπεράσει αυτό το στάδιο. Βέβαια σε σχέση με τον ender ίσως ο Α1 mini μου κακοφανεί με το μικρό μέγεθος. Θα το σκεφτώ......
HatTrick Δημοσ. Πέμπτη στις 01:22 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:22 μμ 18 λεπτά πριν, Kaboomzer είπε Προς το παρόν έχω τον ender 3 pro . Εκτυπωτής σχολείο, αν θες να τυπώσεις ικανοποιητικά πρέπει να ασχοληθείς πολύ. Χάρη σ΄αυτόν έμαθα για 3d printing. Μια χαρά είναι φυσικά και εκτυπώνει οκ, του έχω κάνει και αρκετές αναβαθμίσεις λειτουργικές και βολεύομαι, αλλά και πάλι το θέλει το babysitting του. Λέω να τον δώσω κανά κατοστάρικο και να πάω σε bambu. Πλέον θέλω κάτι plug n play, να μην ασχολούμαι με bed levelling, z offset, e-steps κλπ. Το χω ξεπεράσει αυτό το στάδιο. Βέβαια σε σχέση με τον ender ίσως ο Α1 mini μου κακοφανεί με το μικρό μέγεθος. Θα το σκεφτώ...... πουλησα τον ιδιο εκτυπωτη στα 60 ευρω εχοντας κανει αναβαθμισεις οπως γυαλινο bed ,skr mini motherboard κτλ .Μακαρι να καταφερεις να τον πουλήσεις στα χρηματα που θελεις,αλλα ο δικος μου δεν εφευγε με τιποτα σε αυτα τα λεφτα που αναφερεις. Και μολις πηρα τον P1S καταλαβα οτι πλεον ειναι διαφορετικο επιπεδο τεχνολογιας.Σε μενα ανοιχτηκε νεος κοσμος με τις δυνατότητες του bambu,ασε που τρωει το fillament σαν καραμελα,εχω εκτυπωσει 3+ κιλα σε 2 βδομαδες και ουτε εχω καταλαβει πως εχουν φυγει.Ο,τιδηποτε νεοτερο απο τον ender 3 pro παρεις θα σουφανει τεραστια αναβαθμιση.
ziggywas Δημοσ. Πέμπτη στις 01:32 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:32 μμ Εγώ έχω μείνει ακόμα στον Ultimaker 2, φαντάζομαι θα μου φανεί μέρα με τη νύχτα οποιοσδήποτε της Bambu;
tonyz21 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:59 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:59 μμ (επεξεργασμένο) Σκεφτόμουν κι εγώ στο Black Friday ανάμεσα σε Mini και απλό Α1 και μπορώ να πώ ότι παρά τη δυσκολία του να βρώ χώρο να χωράει άνετα μαζί με το AMS, ο Α1 ήταν 100% η σωστή επιλογή. Οπότε αγοράστε αδέρφια! Επεξ/σία Πέμπτη στις 01:59 μμ από tonyz21
HatTrick Δημοσ. Πέμπτη στις 02:17 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:17 μμ 17 λεπτά πριν, tonyz21 είπε Σκεφτόμουν κι εγώ στο Black Friday ανάμεσα σε Mini και απλό Α1 και μπορώ να πώ ότι παρά τη δυσκολία του να βρώ χώρο να χωράει άνετα μαζί με το AMS, ο Α1 ήταν 100% η σωστή επιλογή. Οπότε αγοράστε αδέρφια! οτι καλυτερο ειναι το ams. Μολις χθες αγορασα το ams 2 pro και προσπαθω να βρω φθηνα και αξιοπιστα fillaments γιατι φευγουν αερα!!
tonyz21 Δημοσ. Πέμπτη στις 02:27 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:27 μμ 8 λεπτά πριν, HatTrick είπε οτι καλυτερο ειναι το ams. Μολις χθες αγορασα το ams 2 pro και προσπαθω να βρω φθηνα και αξιοπιστα fillaments γιατι φευγουν αερα!! Εγώ έχω πάρει δύο 3άδες PLA απο sunlu με 11 ευρώ το κιλό. Φοβερά τα χρώματα και πολύ καλή η ποιότητα. Έχω βάλει απλά το Esun+ preset και τυπώνω με αυτό. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.
HatTrick Δημοσ. Πέμπτη στις 02:54 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:54 μμ 23 λεπτά πριν, tonyz21 είπε Εγώ έχω πάρει δύο 3άδες PLA απο sunlu με 11 ευρώ το κιλό. Φοβερά τα χρώματα και πολύ καλή η ποιότητα. Έχω βάλει απλά το Esun+ preset και τυπώνω με αυτό. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Σε ευχαριστω για την πληροφορια,εχω σταματησει να χρησιμοποιω PLA ,το θεωρω πολυ κακο υλικο πλην ελαχιστων περισπτωσεων.Χρησιμοποιω PETG,ASA,ABS,TPU (τα τρια τελευταια χρειαζονται εξαερισμο/φιλτρα εχουν καρκινογονα μικροσωματιδια/καπναερια-δειτε το bentobox αν θελετε να φτιαξετε ενα φιλτρο).Στο μελλον θα ηθελα να δοκιμασω nylon & PC with fibers.
Kaboomzer Δημοσ. Πέμπτη στις 03:07 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 03:07 μμ 1 hour ago, HatTrick said: πουλησα τον ιδιο εκτυπωτη στα 60 ευρω εχοντας κανει αναβαθμισεις οπως γυαλινο bed ,skr mini motherboard κτλ .Μακαρι να καταφερεις να τον πουλήσεις στα χρηματα που θελεις,αλλα ο δικος μου δεν εφευγε με τιποτα σε αυτα τα λεφτα που αναφερεις. Δεν ήξερα οτι πεσαν τοσο πολύ οι τιμές τους. Για 60 € προτιμώ να τον έχω για δεύτερο ή να τον δωρίσω σε κανα σχολείο. 2
manolis27 Δημοσ. Σάββατο στις 01:43 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:43 μμ Στις 15/5/2025 στις 2:27 ΜΜ, tonyz21 είπε Εγώ έχω πάρει δύο 3άδες PLA απο sunlu με 11 ευρώ το κιλό. Φοβερά τα χρώματα και πολύ καλή η ποιότητα. Έχω βάλει απλά το Esun+ preset και τυπώνω με αυτό. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. SUNLU απο που τα αγοραζετε;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα