Stratosnis Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου Καλησπέρα, χρειάζομαι τα φώτα σας για την αγορά ενός scooter. Budget: μέχρι 2500 cc: 125 Περιοχή: Αθήνα Χιλιομετρική απόσταση σε καθημερινή βάση: 25 khm προφανώς σε αυτά τα χρήματα μιλάμε για μεταχειρισμένο. Έχω δει το Nmax και το jext (sym), και τα δύο μου φαίνονται σχετικά καλά/ωραία. Αλλά θα ήθελα αν υπάρχουν και άλλες προτάσεις. Απαραίτητο κατά την γνώμη μου να έχουν ΑBS. Ένα, ίσως πρόβλημα είναι ότι έχω ύψος 1.90. Υπάρχει περίπτωση να μην "χωράω" γιατί φαίνονται κάπως μικρά...
pigos23 Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου Piaggio medley Επιδοσεις χωροι μεγαλοι τροχοι για ασφαλεια ονομα
Chloe2 Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου 4 ώρες πριν, Stratosnis είπε Budget: μέχρι 2500 Εντός του μπάτζετ σου υπάρχουν και καινούργια Scooter: Falcon 125 Top-case (1.870 ευρώ) AURORA 125 (1.830 ευρώ) Με τα υπόλοιπα ίσως μπορείς να καλύπτεις για Χ χρονικό διάστημα τα έξοδα συντήρησης του Scooter (λάστιχα, λάδια, κλπ) Και τα δύο παραπάνω Scooter έχουν CBS: https://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/Pws-leitoyrgei-to-CBS-sta-scooter_122534.asp 4 ώρες πριν, Stratosnis είπε προφανώς σε αυτά τα χρήματα μιλάμε για μεταχειρισμένο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα