poulinos Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου 13 hours ago, KostisKazan said: @poulinos Βαλε στο google images "IKEA Lack rack" και θα βρεις πολλες εικονες Το βασικο προβλημα ειναι οτι αυτο το τραπεζακι δεν θα αντεξει αν βαλεις πολλα πραγματα στο rack. Αρκετοι το "ενισχυουν". το εβαλαν σε Link αλλα αμα ειναι να παρω αυτο παω και παιρνω rack.ενα rack με 10u δεν ειναι τοσο ακριβο εκτος αν πας σε κανα apc κτλ.για DIY οκ αξιζει αλλα γενικα οχι. 12 hours ago, pavloa said: Εγω πάντως έχω βάλει αυτό που είναι οικονομικό. https://www.aerial.net/shop/product/39_254/2821/mikrotik-mikrotik-sr10u-19-rack.html Και το έχω κάνει έτσι.. Η φωτο ειναι παλιά, έχω βάλει switch και καταγραφικό.. εφοσον κανεις την δουλεια σου ολα μια χαρα.παιζει να ειχα πεταξει το ups και να ειχα βαλει ενα apc αλλα οκ 12 hours ago, uniquegr said: Ιδού! Καλά, δεν είναι να του βάλεις κανένα θηρίο server επάνω, συμφωνώ. Αλλά για ένα patch panel, ένα switch και κανένα ρούτερ, μια χαρά είναι. ωραιο για χαβαλε αλλα προσωπικα θα εδινα λιγα χρηματα παραπανω να βαλω rack. δεν ειναι οτι το Rack κανει 200 ευρω.
pavloa Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, poulinos είπε εφοσον κανεις την δουλεια σου ολα μια χαρα.παιζει να ειχα πεταξει το ups και να ειχα βαλει ενα apc αλλα οκ Μια χαρα με βόλεψε.. και στο σημειο που το έβαλα ήρθε κουτί. Χαχα.. το έχω πετάξει και έχω βάλει eaton.. Επεξ/σία 24 Μαϊου από pavloa 1
poulinos Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου 1 hour ago, pavloa said: Μια χαρα με βόλεψε.. και στο σημειο που το έβαλα ήρθε κουτί. Χαχα.. το έχω πετάξει και έχω βάλει eaton.. πολυ καλυτερα η apc εχει και rack mount. 2u ειναι αλλα αρκετο βαρος και ογκος
pavloa Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου 4 ώρες πριν, poulinos είπε πολυ καλυτερα η apc εχει και rack mount. 2u ειναι αλλα αρκετο βαρος και ογκος Το ξέρω τα έχω δει...αλλά όπως είπες πολύ χώρο και βάρος. Μια χαρά είναι το απλό, το βάζεις γωνία πίσω και δεν φαίνεται ούτε ενοχλεί..
poulinos Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου On 24/05/2025 at 17:54, pavloa said: Το ξέρω τα έχω δει...αλλά όπως είπες πολύ χώρο και βάρος. Μια χαρά είναι το απλό, το βάζεις γωνία πίσω και δεν φαίνεται ούτε ενοχλεί.. δυστυχως ναι τα rack mount πιανουν 2 u και εχουν και βαθος.αλλα ειναι ωραια κατι apc smart 750 rack mount.ειναι και ακριβα επισης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα