vandamme18aj Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου Γεια σας ,είχα ένα παλιό table apple πρώτης γενιάς και επειδή μου είναι άχρηστο αγόρασα από AliExpress ένα controller board ώστε να το μετατρέψω σε φορητή οθόνη που θα την έβαζα μέσα στον υπολογιστή για να ελέγχω θερμοκρασίες με Aida . Το πρόβλημα είναι ότι η πατέντα λειτουργεί παντού εκτός από τον υπολογιστή που θέλω . Δοκιμάστηκε με Nintendo switch όλα καλά ,δοκιμάστηκε σε δεύτερο υπολογιστή τέλεια το βάζω στο δικό μου υπολογιστή και είναι όλα πιξελιασμενα και σε τόνους μπλε κόκκινο δοκίμασα να αλλάξω HDMI τα ίδια,δοκιμάζω να συνδέσω την οθόνη του υπολογιστή με HDMI λειτουργεί κανονικά ,δηλαδή όλα λειτουργούν κανονικά αλλά όχι μεταξύ τους ,αν κάποιος έχει κάτι να προτείνει θα το εκτιμούσα ,ευχαριστώ
Pstathece Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου Μπορείς σε παρακαλώ να γράψεις το μοντέλο του αντάπτορα που πήρες απ' τον Αλί? Θα βοηθήσει όσο να ναι
alldaynews Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου Κατεβασε στο pc σου και στο tablet το spacedesk και θα ειναι κομπλε
vandamme18aj Δημοσ. 15 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 15 Μαϊου Αυτό είναι το Κιτ deskspace l δεν θέλω γιατί η οθόνη θα μπει μέσα στον υπολογιστή και δεν θέλω κάθε φορά να βγάζω τζαμί για να συνδέσω άσε που έχω αποσυναρμολογήσεις το τάμπλετ 1
Pstathece Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου 4 ώρες πριν, alldaynews είπε Κατεβασε στο pc σου και στο tablet το spacedesk και θα ειναι κομπλε Δεν σε κράζω/δείχνω ότι δε σέβομαι την άποψη σου ε! Αλλά βασικά το spacedesk από όσο ξέρω το περνάς στο πισι, και στο τάμπλετ/κινητό που θες να κάνεις δεύτερη(3η, κλπ) οθόνη για το πισι σου και πρέπει το τάμπλετ/κινητό να τρέχει κανονικά λειτουργικό (iOS ή Android). Αλλά εδώ ο TS (topic starter) μιλάει για μια πατέντα που υπάρχει να βγάλεις την οθόνη μόνο του ipad και να της βάλεις αντάπτορα και ουσιαστικά να είναι σαν μικρή οθονούλα για οποιοδήποτε συσκευή βγάζει HDMI, VGA. Σόρρυ ε. Δε το παίζω ιστορίας και έξυπνος σε καμία περίπτωση. 3 ώρες πριν, vandamme18aj είπε Αυτό είναι το Κιτ deskspace l δεν θέλω γιατί η οθόνη θα μπει μέσα στον υπολογιστή και δεν θέλω κάθε φορά να βγάζω τζαμί για να συνδέσω άσε που έχω αποσυναρμολογήσεις το τάμπλετ Ποια κάρτα γραφικών έχεις? Επίσης στο πισι που λες ότι έπαιξε. Αρχικά ήταν η μόνη οθόνη ή δεύτερη τρίτη? Επίσης εκείνο το πισι τι κάρτα γραφικών έχει? Α και κάτι ακόμα. Δοκίμασε σε παρακαλώ αν γίνεται με vga. Ακόμα και η κάρτα σου να μην έχει έξοδο vga, υπάρχουν αντάπτορες displayport σε vga, HDMI σε vga και DVI σε vga. 1
alldaynews Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου 16 minutes ago, Pstathece said: Δεν σε κράζω/δείχνω ότι δε σέβομαι την άποψη σου ε! Αλλά βασικά το spacedesk από όσο ξέρω το περνάς στο πισι, και στο τάμπλετ/κινητό που θες να κάνεις δεύτερη(3η, κλπ) οθόνη για το πισι σου και πρέπει το τάμπλετ/κινητό να τρέχει κανονικά λειτουργικό (iOS ή Android). Αλλά εδώ ο TS (topic starter) μιλάει για μια πατέντα που υπάρχει να βγάλεις την οθόνη μόνο του ipad και να της βάλεις αντάπτορα και ουσιαστικά να είναι σαν μικρή οθονούλα για οποιοδήποτε συσκευή βγάζει HDMI, VGA. Σόρρυ ε. Δε το παίζω ιστορίας και έξυπνος σε καμία περίπτωση. Ποια κάρτα γραφικών έχεις? Επίσης στο πισι που λες ότι έπαιξε. Αρχικά ήταν η μόνη οθόνη ή δεύτερη τρίτη? Επίσης εκείνο το πισι τι κάρτα γραφικών έχει? Α και κάτι ακόμα. Δοκίμασε σε παρακαλώ αν γίνεται με vga. Ακόμα και η κάρτα σου να μην έχει έξοδο vga, υπάρχουν αντάπτορες displayport σε vga, HDMI σε vga και DVI σε vga. Βρε ειπα εγω τιποτα??Ειπα κατι ειπες κατι τελος 1
Pstathece Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου Σωστοοοοςςςςς. Απλά έχουν δει πολλά τα μάτια μου και παίρνω τις απαραίτητες "προφυλάξεις". Πάντως είσαι κομπλές! (Η αλλιώς... Σωραίοςςς 😂) 2
vandamme18aj Δημοσ. 15 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 15 Μαϊου κάρτα γραφικών στον υπολογιστή που δεν παίζει 7800xt ,στον υπολογιστή που έπαιξε με ενσωματωμένα ήταν και δεν είχα συνδέσει άλλη οθόνη , επίσης έπαιξε κανονικά και nitendo switch όπως προείπα vga δεν δοκίμασα γιατί πλέον δεν έχω κανένα τέτοιο καλώδιο 1
Pstathece Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου (επεξεργασμένο) Μάλιστα κατάλαβα. Είναι εύκολο να δοκιμάσεις την 7800xt στον άλλο με τα ενσωματωμένα? Επεξ/σία 15 Μαϊου από Pstathece
vandamme18aj Δημοσ. 15 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 15 Μαϊου για ποιο λόγο, δεν την σηκώνει έτσι και αλλιώς δεν φτάνει το τροφοδοτικό του, η κάρτα δεν έχει θέμα ,είναι κουμπωμένες πάνω της δύο οθόνες ήδη με dp
Pstathece Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου Βασικά σκέφτομαι μην έχει κανένα σπάνιο θέμα με το encoding του output signal. Αλλά μπορεί να λέω και βλακείες, τι να πω... 🫤🫤
vandamme18aj Δημοσ. 16 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 16 Μαϊου δεν θα έπρεπε να έχω θέμα και με τις άλλες οθόνες ;
sakisgri Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, vandamme18aj είπε Γεια σας ,είχα ένα παλιό table apple πρώτης γενιάς και επειδή μου είναι άχρηστο αγόρασα από AliExpress ένα controller board ώστε να το μετατρέψω σε φορητή οθόνη που θα την έβαζα μέσα στον υπολογιστή για να ελέγχω θερμοκρασίες με Aida . Το πρόβλημα είναι ότι η πατέντα λειτουργεί παντού εκτός από τον υπολογιστή που θέλω . Δοκιμάστηκε με Nintendo switch όλα καλά ,δοκιμάστηκε σε δεύτερο υπολογιστή τέλεια το βάζω στο δικό μου υπολογιστή και είναι όλα πιξελιασμενα και σε τόνους μπλε κόκκινο δοκίμασα να αλλάξω HDMI τα ίδια,δοκιμάζω να συνδέσω την οθόνη του υπολογιστή με HDMI λειτουργεί κανονικά ,δηλαδή όλα λειτουργούν κανονικά αλλά όχι μεταξύ τους ,αν κάποιος έχει κάτι να προτείνει θα το εκτιμούσα ,ευχαριστώ Δοκίμασες να παίξεις λίγο με τις ρυθμίσεις στο "Ρυθμίσεις οθόνης", όπως π.χ. προφίλ χρωμάτων η κάποια άλλη ρύθμιση ? Επεξ/σία 16 Μαϊου από sakisgri 1
vandamme18aj Δημοσ. 16 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 16 Μαϊου Καλημέρα , δεν είναι οτι τα χρωματα είναι λάθος φαίνεται χαλασμένη η οθόνη, δοκίμασα μέχρι και με αντάπτορα από hdmi σε dp , εκεί δεν έστελνε καθόλου σήμα ενώ ο αντάπτορας λειτουργεί κανονικά (έχω κουμπωμένη την δεύτερη οθόνη έτσι για να αφήσω ελεύθερη τη θύρα hdmi ), δοκίμασα και τον προτζέκτορα στη θύρα hdmi της κάρτας και λειτουργεί κανονικά , όλα δουλεύουν απροβλημάτιστα αρκεί να μην είναι κουμπωμένα μεταξύ τους, θα ψάξω για vga καλώδιο , κάπου έχω , και βλέπω 1
Pstathece Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Ναι δοκίμασε και vga. Και αν ούτε έτσι παίξει τότε πάει να πει ότι έχει θέμα είτε ο αντάπτορας απ' τον Αλί ή η ίδια η οθόνη του ipad (δε το θεωρώ τόσο πιθανό αυτό το δεύτερο, αλλά τεχνολογία είναι αυτή... It has an intelligence of its own 😂)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα