Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Chloe2 είπε

Συμφωνώ με αυτήν την ιδέα. Επιπλέον μπορεί να βγάλει φωτογραφία το μη λερωμένο τσιμέντο της πυλωτής και έχοντας ως δείγμα τη φωτογραφία να αγοράσει τσιμεντόχρωμα ίδιας απόχρωσης χρώματος.

Εχω βάψει με τσιμεντόχρωμα αρκετές επιφάνειες στο εξοχικό και θα σου πω ότι η όψη του τσιμέντου μετά το βάψιμο αποκτά μια αρχοντική εμφάνιση. Για την απόχρωση μπορεί κάποιος να δει 2-3 μάρκες χρωμάτων αν και δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά. οκ αυτό που θα βαφτεί θα ξεχωρίζει από το υπόλοιπο δάπεδο δεν γίνεται να έχει ακριβώς την ίδια απόχρωση αλλά περαν του χρώματος θα ξεχωρίζει και για την όμορφη εμφάνιση. Αν έχεις κάπου τσιμέντο πάρε δοκιμαστικά ένα λίτρο βάψε και θα με θυμηθείς.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, papoys1 είπε

δεν γίνεται να έχει ακριβώς την ίδια απόχρωση

Φυσικά και δεν γίνεται να έχει ακριβώς την ίδια απόχρωση αλλά ίσως γίνεται να είναι σχετικά ίδια. Το γνωρίζω ότι με το βάψιμο το τσιμέντο "φαίνεται" πιο καινούργιο, καθώς έχουμε βάψει στο παρελθόν τσιμέντο αυλής στο χωριό. Μια ιδέα θα ήταν εάν θέλει και έχει την οικονομική δυνατότητα να δώσει/χαρίσει ίδιας απόχρωσης τσιμεντόχρωμα και στους γείτονες.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Και θα πιάσει το τσιμεντόχρωμα πάνω στο λάδι;Ασε που μόλις πατήσει το αμάξι και στρίψει λίγο το τιμόνι θα φθαρεί.

ε το στεγνωμα προηγειται,δεν το γλυτωνει πρωτα.μετα απο λιγο καιρο λογικα.

Δημοσ.

Καλησπέρα, απαντάω με λίγη καθυστέρηση αλλά τώρα μου ήρθε.

Μήπως να δοκίμασες το electroclean?

https://www.adtec.gr/product/electroclean-fast/

Το χρησιμοποιούσαμε για να καθαρίζουμε βρωμιες από λάδια και γρασα σε κινητήρες και μηχανήματα. Δεν ξέρω αν θα κάνει ζημια στην επιφάνεια που θέλεις να καθαρίσεις, όμως. Είναι καυστικό, αλλά όχι τόσο, μόνο σε παρατεταμένη χρήση ((αρκετή ώρα) θα κοκκινίσουν τα χέρια σου. Αν του ρίξεις λίγο στο σημείο και το πλακώσεις με ένα πινελακι ίσως καθαρίσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...