Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά. Πρέπει να παρεβρεθώ σε κάποια επίσημη εκδήλωση για την οποία στην πρόσκληση υπάρχει dress code (Business). 

Εχω ένα σωρό κουστούμια αλλά το θέμα μου είναι ότι έχω αδυνατίσει (3-4 κ) σε σχέση με το πιο στενό. Και με κάλεσαν τελευταία στιγμή (έχω μόνο 4 μέρες).

Δε θα διέθετα χρήματα για να αγοράσω κάτι καινούριο.

Υπάρχουν - γνωρίζετε - εταιρείες για ενοικίαση κουστουμιών; Τι κόστος να υπολογίζω; 1 μέρα θα το χρειαστώ - καθημερινή.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Για 3-4 κιλά η διαφορά στο φιτ λογικά είναι αμελητέα  εκτός αν θες να κάνεις φωτογράφιση για να βγεις σε εξώφυλλο

Οχι τα δοκίμασα και μου πλέουν, δυστυχώς.

Δημοσ.

Έχεις πρόβλημα με το παντελόνι η και με το σακακι; Αν δηλαδή σου πεφτει το παντελόνι, δεν υπάρχει δυνατότητα να βάλεις ζώνη; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mariosnik_ είπε

Έχεις πρόβλημα με το παντελόνι η και με το σακακι; Αν δηλαδή σου πεφτει το παντελόνι, δεν υπάρχει δυνατότητα να βάλεις ζώνη; 

Με ζώνη στεκοταν. Αλλά πλέει στα πόδια. Είναι πολύ άσχημο. Ισως ήμουν 74-76 κιλά (?) και τώρα είμαι 70; Κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Δεν ξέρω. Αλλά για 3-4 κιλά μου φαίνεται αδιανόητη τόση διαφορά στο ρούχο. Και εγώ ανήκω στην κατηγορία που μου πέφτουν τα παντελόνια και εχτές έψαχνα να ανοίξω κι άλλες τρύπες στην ζώνη διότι ούτε αυτή βοηθούσε. Αλλά εγώ έχω χάσει 15 κιλά σε έναν χρόνο. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια σκέψη αν έχεις το χρονικό περιθώριο θα ήταν να φέρεις το παντελόνι λίγο μέσα σε μια μοδίστρα; 

Το έχω κάνει προσωπικά στο παρελθόν με πολύ καλά αποτελέσματα. Δεν ξέρω όμως αν θα προλάβαινες.

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Μια σκέψη αν έχεις το χρονικό περιθώριο θα ήταν να φέρεις το παντελόνι λίγο μέσα σε μια μοδίστρα; 

Το έχω κάνει προσωπικά στο παρελθόν με πολύ καλά αποτελέσματα. Δεν ξέρω όμως αν θα προλάβαινες.

Δεν είναι κακή ιδέα. Το χρειάζομαι τη Δευτέρα πρωί πρωι όμως.

Δημοσ.

Οπως σου ειπαν παραπανω, πηγαινε σε ενα get in, βρες ενα κουστουμι με 10-20 ευρω, δωσε κι ενα δεκαρικο σε ενα καθαριστηριο να στο σενιαρουν και εισαι ετοιμος.

Δημοσ.
3 minutes ago, majunior said:

Αν είσαι σοβαρός παίχτης τα έχεις τα 3 κιλάκια σε 4 μέρες. Άρχισε με παγωτό.

Η πιο σοφή συμβουλή σε όλο το νήμα...

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, η προσθήκη ενός δεύτερου ρούχου εσωτερικά, πιθανά να μηδένιζε αυτή τη διαφορά βάρους - εφαρμογής.

Αν είναι για μόνο μια φορά, ο χρόνος και το χρήμα δε σου δίνουν άλλη επιλογή, έχε το σαν ενδεχόμενο

Δημοσ.
4 ώρες πριν, satsok2 είπε

Δεν είναι κακή ιδέα. Το χρειάζομαι τη Δευτέρα πρωί πρωι όμως.

Λογικά θα βρεις κάποια που προλαβαίνει.

Δημοσ.
15 hours ago, satsok2 said:

Γειά χαρά. Πρέπει να παρεβρεθώ σε κάποια επίσημη εκδήλωση για την οποία στην πρόσκληση υπάρχει dress code (Business). 

Εχω ένα σωρό κουστούμια αλλά το θέμα μου είναι ότι έχω αδυνατίσει (3-4 κ) σε σχέση με το πιο στενό. Και με κάλεσαν τελευταία στιγμή (έχω μόνο 4 μέρες).

Δε θα διέθετα χρήματα για να αγοράσω κάτι καινούριο.

Υπάρχουν - γνωρίζετε - εταιρείες για ενοικίαση κουστουμιών; Τι κόστος να υπολογίζω; 1 μέρα θα το χρειαστώ - καθημερινή.

θα πας σε ενα Βεστιαριο. Παρε πρωτα τηλ να μη τρεχεις αδικα. Αν εισαι μεγαλη πολη (Αθηνα/Θεσ/κη) εχει στο κεντρο μπορεις ομως να βρεις διευθυνσεις απο το ιντερνετ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...