nikosgnr Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου Μιας και τα συζητήσαμε σε άλλο τοπικ, στη δεύτερη καλύτερη τιμή που έχουν παίξει ποτε στο γερμανικό Amazon. Τα πήρα τον Φεβρουάριο στα 112€ και είναι απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει τα τελευταια χρόνια. * Δυστυχώς απ' οσο βλέπω δεν έχει δωρεάν μεταφορικά. https://www.amazon.de/dp/B09LVFNMVJ 7
pcbill Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Το πακέτο των 3 έχει δωρεάν μεταφορικά, οπότε ίσως να αξίζει να δώσει κάποιος 40€ παραπάνω για άλλο ένα σε σχέση με τα 2+μεταφορικά. 1
kostakiss Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου On 15/05/2025 at 19:22, nikosgnr said: Μιας και τα συζητήσαμε σε άλλο τοπικ, στη δεύτερη καλύτερη τιμή που έχουν παίξει ποτε στο γερμανικό Amazon. Τα πήρα τον Φεβρουάριο στα 112€ και είναι απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει τα τελευταια χρόνια. * Δυστυχώς απ' οσο βλέπω δεν έχει δωρεάν μεταφορικά. https://www.amazon.de/dp/B09LVFNMVJ Τα καλύτερα από ποια άποψη? Έχω μείνει με τα deco m4 χωρίς κανένα θέμα. Ρωτάω για να ξέρω
Bourdoulas Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 4 ώρες πριν, kostakiss είπε Τα καλύτερα από ποια άποψη? Έχω μείνει με τα deco m4 χωρίς κανένα θέμα. Ρωτάω για να ξέρω Τα Χ50 είναι πιο γρήγορα, έχουν καλύτερη κάλυψη και ai features. Γενικά είναι καλύτερη επιλογή από αυτά που ήδη έχεις αλλά αν τα Μ4 καλύπτουν τις ανάγκες σου δεν υπάρχει λόγος αναβάθμισης. 1
Thrylos7 Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου Πολύ καλή επιλογή φαίνεται σε αυτά τα λεφτά. Η μόνη ερώτηση είναι, για εμάς που κάνουμε τη δουλειά μας ακόμα με τα M4, μήπως πρόκειται σύντομα να βρούμε σε λογική τιμή και κάτι σε wifi7?
kostakiss Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου 27 minutes ago, Thrylos7 said: Πολύ καλή επιλογή φαίνεται σε αυτά τα λεφτά. Η μόνη ερώτηση είναι, για εμάς που κάνουμε τη δουλειά μας ακόμα με τα M4, μήπως πρόκειται σύντομα να βρούμε σε λογική τιμή και κάτι σε wifi7? Επειδή είμαι σε αντίστοιχο δίλημμα...τι θα εξυπηρετουσε το wifi7 από το υπάρχον?
Thrylos7 Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου χωρις να εχω εντρυφισει στα specs, θεωρητικα καθε νεοτερη εκδοση wifi ειναι πιο futureproof και δινει εξτρα ταχυτητα και εμβελεια... Δεδομενου οτι δε βγαινει και καθε χρονο νεα εκδοση wifi, αν εχεις τροπο να το εκμεταλευτεις και αν στηνεις κατι στο σπιτι για να "μεινει" και να μην αλλαζεις καθε τρεις και λιγο ισως αξιζει. Οχι ομως και αν ειναι να το χρυσοπληρωσεις γιατι οι τιμες πεφτουν γρηγορα. Ας πουμε τα Deco BE65 ειχαν πριν 6 μηνες 700ε, και τωρα τα βρισκεις 462ε ( https://www.amazon.de/-/en/Deco-BE65-Tri-Band-Repeater-Ethernet/dp/B0CJJ733W3/ ) Προφανως παλι ακριβα ειναι αλλα θελω να πω οτι οι τιμες πεφτουν αρκετα γρηγορα. Ειδα τωρα οτι εχει βγαλει και αυτα: https://www.amazon.de/-/en/Deco-BE25-Channels-HomeShield-Recommended/dp/B0D6W2BPFC/ που παλιοτερα δεν υπηρχαν... Παντως το βασικο θεμα ειναι ποσο θες να φτιαξεις κατι futureproof στο σπιτι, και ποσο μπορεις σημερα να το εκμεταλευτεις, που το δευτερο σημαινει : 1) Τι ταχυτητα internet εχεις? Ας πουμε εγω εχω Inalan 1000/1000 οποτε μπορω να το εκμεταλευτω και σημερα οσο ταχυτερο wifi μου δωσεις, αλλα με μια 300/150 που ειναι ισως το σημερινο stantard, και με wifi5 εισαι ΟΚ..... 2) Οι συσκευες σου εχουν wifi7 για να το εκμεταλευτουν? Εγω μολις πηρα Pixel9pro με την προσφορα του πλαισιου και βλεπω οτι εχει, ενω ταυτοχρονα σχεδιαζω αγορα laptop στο επομενο εξαμηνο που θα εχει σιγουρα και ισως σταθερο με μητρικη B850 που θα εχει επισης (msi B850m mortar) Αρα μπορω να το εκμεταλευτω, ομως δεν αξιζει το τριπλο κοστος αυτη τη στιγμη... 1
nikosgnr Δημοσ. Κυριακή στις 04:45 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 04:45 μμ Στις 17/5/2025 στις 4:30 ΜΜ, kostakiss είπε Τα καλύτερα από ποια άποψη? Έχω μείνει με τα deco m4 χωρίς κανένα θέμα. Ρωτάω για να ξέρω Απο την άποψη οτι είχα μείνει με το αστείο router της Voda και πλέον βρήκα την ηρεμία μου. Απο την στιγμή που δεν έχεις θέμα κάνεις την αλλαγή αργότερα, θεωρητικά σε WiFi 7. 1
GeeJay Δημοσ. Δευτέρα στις 12:23 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:23 μμ 119,65 βγήκε με τα ταχυδρομικά. Διαβάζοντας γενικά καλά λόγια, πηρα ένα ζευγος απο γερμανία , με πάράδοση 27/5 Skroutz ο πρώτος που το έχει αμεσα διαθέσιμο , 150 ευρώ, κάποιοι άλλοι με παράδοση εως 24/6 απο 135 ευρώ Καλύτερη τιμή 128,13 ένα κατάστημα με παράδοση έως 10 ημέρες, οπως λέει. Ελπίζω να αξίζει.
agnostos99 Δημοσ. Τρίτη στις 12:33 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:33 πμ Είχαν τετοιο όριο για ταχυδρομικά? Στα 150 ευρώ? Δεν είναι και αμελητέα...
lancias1 Δημοσ. Τρίτη στις 08:48 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:48 πμ πριν 3 μηνες ειχα παρει το πακετο με τα 3 178 ευρω απο καυκα.....θεωρω αν δεν βιαστει καποιος συντομα θα ξαναπεσουν σε αυτα τα επιπεδα....
Costaskokk Δημοσ. Τρίτη στις 09:01 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:01 πμ (επεξεργασμένο) προσφατα πήρα και εγώ τα Χ50 σε αντικατασταση των Ε4 που είχα, σε συνδιασμό με την νέα FIBER γραμμη που έβαλα... ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ: Αυτονόητα είναι πιο άμεσα και γρήγορα (ειδικά για συσκευές που υποστηρίζουν wifi6) , όμως η χρήση τους θα φανεί σε ενα απαιτητικο περιβάλλον με πολλές συσκευές , online παιχνίδια κτλ. Για απλό σερφάρισμα, youtube, tv, κτλ. , αν έχεις ήδη καλή ταχύτητα internet , ΔΕΝ θα καταλάβεις κάτι τρομερό.... . Επεξ/σία Τρίτη στις 09:19 πμ από Costaskokk
nikosgnr Δημοσ. Τρίτη στις 12:15 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 12:15 μμ 23 ώρες πριν, GeeJay είπε 119,65 βγήκε με τα ταχυδρομικά. Διαβάζοντας γενικά καλά λόγια, πηρα ένα ζευγος απο γερμανία , με πάράδοση 27/5 Skroutz ο πρώτος που το έχει αμεσα διαθέσιμο , 150 ευρώ, κάποιοι άλλοι με παράδοση εως 24/6 απο 135 ευρώ Καλύτερη τιμή 128,13 ένα κατάστημα με παράδοση έως 10 ημέρες, οπως λέει. Ελπίζω να αξίζει. Θα τα ευχαριστηθείς. 3 ώρες πριν, Costaskokk είπε ... όμως η χρήση τους θα φανεί σε ενα απαιτητικο περιβάλλον με πολλές συσκευές , online παιχνίδια κτλ. Έχει γίνει και αυτό. Το router της Voda είναι σε μια γωνιά και κλαίει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα