Προς το περιεχόμενο

TP-Link Deco X50 AX3000 Mesh Wi-Fi Set, 2-Pack | Amazon.de - 103,16€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερει κανεις αν γινεται να κοπει τιμολογιο κ τι ισχυει με την εγγυηση?ενδιαφερομαι για 3  πακετα

Δημοσ.
16 ώρες πριν, lancias1 είπε

ξερει κανεις αν γινεται να κοπει τιμολογιο κ τι ισχυει με την εγγυηση?ενδιαφερομαι για 3  πακετα

Πρέπει να ενεργοποιήσεις  τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές.  Μίλησε με τον λογιστή σου.

• Like 1
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε TP-Link Deco X50 AX3000 Mesh Wi-Fi Set, 2-Pack | Amazon.de - 103,16€ [ΤΕΛΟΣ]
  • Moderators
Δημοσ.
Στις 21/5/2025 στις 2:47 ΜΜ, seithan είπε

Χωρίς παρεξήγηση αλλά... λολ :)

Τι σημαινει lol ; Μια χαρα τα λεει, εκτος αν δεν ζεις στην Ελλαδα αλλα στην Σιγκαπουρη, στην Ρουμανια ή στην Πορτογαλια. (Εβαλα τυχαια χωρες απο 1η, 11η και 21η θεση του πινακα ταχυτητων ιντερνετ στον κοσμο)

image.png.d9c6ecadb00a94fee1b96f2ffc05246c.png

Δημοσ.
3 ώρες πριν, matrixxx είπε

Τι σημαινει lol ; Μια χαρα τα λεει, εκτος αν δεν ζεις στην Ελλαδα αλλα στην Σιγκαπουρη, στην Ρουμανια ή στην Πορτογαλια. (Εβαλα τυχαια χωρες απο 1η, 11η και 21η θεση του πινακα ταχυτητων ιντερνετ στον κοσμο)

Ακριβώς αυτό σχολιάζει . Lol γιατί τα 300/150 δεν είναι το σημερινό ταάνταρ .

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, matrixxx said:

Το 300/150 δεν βλέπω πουθενά όμως.

Εκτός εάν χρειάζεται μετάφραση από ελληνικά σε ελληνικά.

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε

Ακριβώς αυτό σχολιάζει . Lol γιατί τα 300/150 δεν είναι το σημερινό ταάνταρ .

Νομιζα οτι ειναι απο τους "αλλους" ;) που πιστευουν οτι ολοι εχουν(μπορουν να εχουν) 1000αρα και οτι παμε καλα. Γιατι το αρχικο σχολιο εβαζε στο παιχνιδι ως "στανταρ" (ως συνηθεστερη απο τις οπτικες προφανως) την  χαμηλοτερη απο τις διαθεσιμες αφου οι αλλες ειναι πανακριβες. Αυτη ειναι στην ουσια η 300/150.  Ετσι το εξελαβα το αρχικο διαβαζοντας το, οποτε πηρα το "lol" αντιθετα απο ο,τι το εννοουσε. Μπερδεμα αν δεν γραφουμε καθαρα τι εννοουμε γιατι ο καθενας κρινει "εξ ιδιων"! 😀

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλησπερα,

εχω  ενεργοποιήσει  τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές,εχω κανει εγγραφη σε business Λογαριασμο,τους εχω στειλει κ δυο δικαιολογητικα που δειχνουν οτι εχω επιχειρηση κ οταν παω να κανω την αγορα εχω αυτο το μηνυμα (Delivery not available in this country due to procurement and VAT laws. Account administrators can change your tax status in Business Settings > Certifications > Manage VAT.)...ξερει κανενας τι μπορει να ειναι?

αμαζον.jpg

Επεξ/σία από lancias1
Δημοσ.

Προφανώς παιδιά υπάρχει μεγάλο μέρος της Ελλάδας που είναι εγκλωβισμένο σε χαλκό, αλλά όλους αυτούς δε νομίζω ότι τους απασχολεί αν θα πάρουν ένα wifi 5/6/7 mesh σύστημα...

Όποιος είναι στην παρούσα κουβέντα προφανώς έχει οπτική ίνα, οπότε εκεί νομίζω ότι με τις σημερινές τιμές, τα voucher κλπ το 300/150 είναι και το ελάχιστο με το οποίο αξίζει να ασχοληθεί κανείς, και αρκετό ταυτόχρονα για τα περισσότερα νοικοκυριά...

• Moderators
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Thrylos7 είπε

Προφανώς παιδιά υπάρχει μεγάλο μέρος της Ελλάδας που είναι εγκλωβισμένο σε χαλκό, αλλά όλους αυτούς δε νομίζω ότι τους απασχολεί αν θα πάρουν ένα wifi 5/6/7 mesh σύστημα...

Όποιος είναι στην παρούσα κουβέντα προφανώς έχει οπτική ίνα, οπότε εκεί νομίζω ότι με τις σημερινές τιμές, τα voucher κλπ το 300/150 είναι και το ελάχιστο με το οποίο αξίζει να ασχοληθεί κανείς, και αρκετό ταυτόχρονα για τα περισσότερα νοικοκυριά...

Στο 100%  τα 2 αυτα σημεια ειχα καταλαβει απο το αρχικο μηνυμα σου οταν μιλουσες για "στανταρ" και απαντουσες σε καποιον που εβαζε το wifi7 στην κουβεντα. Χαιρομαι που δεν χρειαζομαι μεταφραση απο ελληνικα σε ελληνικα τελικα, μαλλον ο συμφορουμιτης δεν καταλαβε τι εγραφες για να αντιδρασει με αυτον τον τροπο. Η αντιδραση του, λακωνικη και ασαφης, εμοιαζε να θεωρει οτι το 7 χρειαζεται και οτι το νεο στανταρ ειναι πολυ πιο πανω απο την οικονομικοτερη γραμμη της εποχης οπου υπαρχει διαθεσιμοτητα φυσικα (η 100 ή η 200αρα που ειναι οι χαμηλοτερες, "εισαγωγικες" οπτικες, να τονισω οτι με το "κολπο" των vouchers που εχει ανεβασει τις τιμες, ειναι ακριβοτερες απο την 300αρα και μαλιστα εχουν μονο 10 και 20 αντιστοιχα upload, αντι για το 150 της "φτηνοτερης" οπτικης, οποτε ειναι στην ουσια "εκτος διαθεσιμοτητας" για ολους τους πιθανους πελατες ακομα και αν τους αρκει στην πραξη. Μετα με τιμες που φτανουν στον Θεο στο τελος, εχουμε 500/250, 1000/500 και 3000. Δυστυχως οι περιοχες που εχουν παροχους σαν την ιναλαν ειναι πολυ περιορισμενες )

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...