kostakiss Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Έχω πάρει ένα σετ των 2 mesh, ωστόσο κατά την εγκατάσταση του 1 τεμαχιου παρατήρησα ότι λύθηκε το θέμα κάλυψης στο σπίτι σε σχέση με του isp. Επίσης για ακόμα καλύτερο σήμα μιας και το σπίτι έχει εθερνετ (από switch tp link) έκανα πείραμα και αν το 1 πυργακι το βάλω στο μέσον του σπιτιού λύνεται σχεδόν οριστικά το θέμα κάλυψης WiFi. Η ερωτήσεις μου είναι 3: 1.Αξιζει να βάλω και το δεύτερο πυργακι? 2.πως να μετρήσω την αξιοπιστία του σήματος σε όλα τα μέρη του σπιτιού για να είμαι σίγουρος ότι όντως χρειάζομαι 1 κ όχι 2 πυργακια? 3. Σε περίπτωση που στο μέλλον θέλω να κάνω χρήση vpn-killswitch θα έχω θέμα με την σύνδεσμολογια με ένα πυργακι? Πχ: αν μπαίνω σε stream site, θα έχω κίνδυνο? Ευχαριστώ Επεξ/σία 15 Ιουνίου από kostakiss
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου 8 minutes ago, kostakiss said: Καλησπέρα, 1.Αξιζει να βάλω και το δεύτερο πυργακι? 2.πως να μετρήσω την αξιοπιστία του σήματος σε όλα τα μέρη του σπιτιού για να είμαι σίγουρος ότι όντως χρειάζομαι 1 κ όχι 2 πυργακια? Ευχαριστώ θα κανεις δοκιμη σε ολα τα σημεια για να δεις αν πιανεις τις ταχυτητες που θες ειτε με ενα deco ειτε 3 ειτε 23.
kostakiss Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 1 hour ago, poulinos said: θα κανεις δοκιμη σε ολα τα σημεια για να δεις αν πιανεις τις ταχυτητες που θες ειτε με ενα deco ειτε 3 ειτε 23. Έκανα speedtest σε όλα τα σημεία συνδεδεμένος στο 5ghz δίκτυο . Στο χειρότερο σημείο με 1 deco έχει 5-10% απώλεια με κλειστές τις πόρτες, που είναι το Μαξιμουμ επιπλέον εμπόδιο..με ανοιχτές είναι σχεδόν στο 100% της ταχύτητας
poulinos Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 27 minutes ago, kostakiss said: Έκανα speedtest σε όλα τα σημεία συνδεδεμένος στο 5ghz δίκτυο . Στο χειρότερο σημείο με 1 deco έχει 5-10% απώλεια με κλειστές τις πόρτες, που είναι το Μαξιμουμ επιπλέον εμπόδιο..με ανοιχτές είναι σχεδόν στο 100% της ταχύτητας οποτε εισαι μια χαρα.μελλοντικα αν πας σε μεγαλυτερο πακετο ftth βλεπεις τι θα κανεις.
kostakiss Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 9 hours ago, poulinos said: οποτε εισαι μια χαρα.μελλοντικα αν πας σε μεγαλυτερο πακετο ftth βλεπεις τι θα κανεις. Επειδή έχω δυνατότητα για επιστροφή και αγορά 1 τεμάχιου. Να το επιστρέψω?
tasosrap Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου Καλημέρα σας. Σκέφτομαι να πάρω το πακέτο των 3. Αν τελικά το σπίτι καλυφθεί με τα 2, μπορώ να χρησιμοποιήσω το 3ο σε άλλο σπίτι, κλείνοντας το wifi του ρούτερ και χρησιμοποιώντας αυτό για καλύτερη κάλυψη; Ευχαριστώ.
kostakiss Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 40 minutes ago, tasosrap said: Καλημέρα σας. Σκέφτομαι να πάρω το πακέτο των 3. Αν τελικά το σπίτι καλυφθεί με τα 2, μπορώ να χρησιμοποιήσω το 3ο σε άλλο σπίτι, κλείνοντας το wifi του ρούτερ και χρησιμοποιώντας αυτό για καλύτερη κάλυψη; Ευχαριστώ. Φυσικά μπορείς! Όπως μπορείς να βάλεις και από 1 σε κάθε σπίτι (διαφορετικό). Μπορούν να λειτουργούν και αυτόνομα και ως "bridge" Επεξ/σία 16 Ιουνίου από kostakiss 1
kallair Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tasosrap είπε Καλημέρα σας. Σκέφτομαι να πάρω το πακέτο των 3. Αν τελικά το σπίτι καλυφθεί με τα 2, μπορώ να χρησιμοποιήσω το 3ο σε άλλο σπίτι, κλείνοντας το wifi του ρούτερ και χρησιμοποιώντας αυτό για καλύτερη κάλυψη; Ευχαριστώ. Αν το ρουτερ του παροχου ειναι καλο, δεν ξερω κατα ποσο θα δεις πολυ καλυτερη wifi καλυψη. Να το βαλεις σε AP mode. Η λογικη λεει οτι θα δεις καλυτερη καλυψη και μελλοντικα θα μπορεις να συνδεσεις αλλα deco πανω για ακομα καλυτερη καλυψη. 14 ώρες πριν, kostakiss είπε . Σε περίπτωση που στο μέλλον θέλω να κάνω χρήση vpn-killswitch θα έχω θέμα με την σύνδεσμολογια με ένα πυργακι? Πχ: αν μπαίνω σε stream site, θα έχω κίνδυνο? Αν μπαινεις χωρις vpn, θα εχεις κινδυνο γιατι δεν ξερεις ποτε θα αρχισουν να κυνηγανε κ ποιους. Για kill switch, αναλογως σε τι αναφερεσαι. Υπαρχει killswitch και σε εφαρμογες μεσα αλλά κ οταν κανεις χρηση καποιου VPN router. αλλα βγαινουμε, εχουμε ηδη βγει τελειως off topic. προτιμοτερο να ανοιξεις ενα νεο θεμα να σου απαντησουμε εκει. Επεξ/σία 16 Ιουνίου από kallair
nikosgnr Δημοσ. 16 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 1 ώρα πριν, tasosrap είπε Καλημέρα σας. Σκέφτομαι να πάρω το πακέτο των 3. Αν τελικά το σπίτι καλυφθεί με τα 2, μπορώ να χρησιμοποιήσω το 3ο σε άλλο σπίτι, κλείνοντας το wifi του ρούτερ και χρησιμοποιώντας αυτό για καλύτερη κάλυψη; Ευχαριστώ. Προσωπικά με δυο Deco, έχω απεν/ποιήσει το WiFi σε αυτό του παρόχου. Παίζω μονο με το Mesh.
Damned7 Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 15 minutes ago, nikosgnr said: Καλημέρα σας. Σκέφτομαι να πάρω το πακέτο των 3. Αν τελικά το σπίτι καλυφθεί με τα 2, μπορώ να χρησιμοποιήσω το 3ο σε άλλο σπίτι, κλείνοντας το wifi του ρούτερ και χρησιμοποιώντας αυτό για καλύτερη κάλυψη; Ευχαριστώ Ναι. 2
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 14 hours ago, tasosrap said: Καλημέρα σας. Σκέφτομαι να πάρω το πακέτο των 3. Αν τελικά το σπίτι καλυφθεί με τα 2, μπορώ να χρησιμοποιήσω το 3ο σε άλλο σπίτι, κλείνοντας το wifi του ρούτερ και χρησιμοποιώντας αυτό για καλύτερη κάλυψη; Ευχαριστώ. α.μπορεις να το χρησιμοποιησεις μονο του β.μπορεις να το βαλεις σε αλλο δικτυο με deco γ.μπορεις και απλα να το βαλεις ως access point ειτε παραλληλα με το wifi του router που εχεις ή χωρις αυτο. 12 hours ago, Thrylos7 said: 126 τελικη για τριπλετα ειναι απαιχτη τιμη παντως... ειναι αρκετα ακριβα τα Deco οποτε η τιμη καιγια tp link ειναι πολυ μια χαρα. 12 hours ago, nikosgnr said: Προσωπικά με δυο Deco, έχω απεν/ποιήσει το WiFi σε αυτό του παρόχου. Παίζω μονο με το Mesh. γενικως αυτο προτεινεται να κανει καποιος ωστε να μπορεσει να εκμεταλλευτει τα πλεονεκτηματα του mesh οπως το smart roaming, band steering Κτλ. 2
tasosrap Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου Καλημέρα σας. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Παρήγγειλα χτες μια 3άδα (βλέπω δεν εφαρμόζεται πλέον έκπτωση στο τελευταίο βήμα για όποιον θέλει να παραγγείλει).
JeZus Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου ρε παιδια τα φωτα σας, προσπαθω να βρω τα 3 126 που λετε αλλα δεν το βγαζει--πηγα ενα βημα πριν την πληρωμη-165 καπου βγαινει-δοκιμασα και επαγγελματικο και προσωπικο λογαριασμο, τα ιδια
nikosgnr Δημοσ. 17 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 4 ώρες πριν, JeZus είπε ρε παιδια τα φωτα σας, προσπαθω να βρω τα 3 126 που λετε αλλα δεν το βγαζει--πηγα ενα βημα πριν την πληρωμη-165 καπου βγαινει-δοκιμασα και επαγγελματικο και προσωπικο λογαριασμο, τα ιδια Τελείωσε η συγκεκριμένη έκπτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις