miltostammy Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου Θα πρέπει να απενεργοποιησεις φίλε μου το wlan του ρουτερ σου. Είτε έχεις κουμπί είτε θα πρέπει να μπεις στις ρυθμίσεις του ρουτερ σου. Εγώ που σαν ρουτερ έχω το ZTE MC801A μπήκα στις ρυθμίσεις του να απενεργοποιησεις το wlan του. Δεν έχει κουμπί.
manoskost Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, miltostammy είπε Θα πρέπει να απενεργοποιησεις φίλε μου το wlan του ρουτερ σου. Είτε έχεις κουμπί είτε θα πρέπει να μπεις στις ρυθμίσεις του ρουτερ σου. Εγώ που σαν ρουτερ έχω το ZTE MC801A μπήκα στις ρυθμίσεις του να απενεργοποιησεις το wlan του. Δεν έχει κουμπί. Σε ευχαριστώ, εγώ έχω το zte mc888a οπότε θα απενεργοποιήσω το wlan από τις ρυθμίσεις του. Να κάνω και μία άλλη ερώτηση αν γνωρίζεις? στο zte είχα βάλει στην συχνότητα 5hz το κανάλι 48, το deco τώρα έχει πάει στην συχνότητα 40, υπάρχει περίπτωση να το βάλω και αυτό στην συχνότητα 48?( δέν είδα κάπου να υπάρχει τέτοιο στην εφαρμογή deco ). Επεξ/σία 3 Ιουλίου από manoskost
miltostammy Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 2 ώρες πριν, manoskost είπε Σε ευχαριστώ, εγώ έχω το zte mc888a οπότε θα απενεργοποιήσω το wlan από τις ρυθμίσεις του. Να κάνω και μία άλλη ερώτηση αν γνωρίζεις? στο zte είχα βάλει στην συχνότητα 5hz το κανάλι 48, το deco τώρα έχει πάει στην συχνότητα 40, υπάρχει περίπτωση να το βάλω και αυτό στην συχνότητα 48?( δέν είδα κάπου να υπάρχει τέτοιο στην εφαρμογή deco ). Αυτό δεν το έχω καταφέρει και γω, να δώσω συγκεκριμένη συχνότητα στο Deco.
cornix Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 4 ώρες πριν, manoskost είπε Σε ευχαριστώ, εγώ έχω το zte mc888a οπότε θα απενεργοποιήσω το wlan από τις ρυθμίσεις του. Να κάνω και μία άλλη ερώτηση αν γνωρίζεις? στο zte είχα βάλει στην συχνότητα 5hz το κανάλι 48, το deco τώρα έχει πάει στην συχνότητα 40, υπάρχει περίπτωση να το βάλω και αυτό στην συχνότητα 48?( δέν είδα κάπου να υπάρχει τέτοιο στην εφαρμογή deco ). Κανονικά, αν το ZTE και το Deco είναι σε κοντινή απόσταση, δεν είναι καλό να είναι στο ίδιο κανάλι, γιατί δημιουργούνται παρεμβολές. αν το ένα το έχεις στο 40 αλλά με 80 MHz και το αλλο στα 48, τότε θα έχουν μεταξύ τους παρεμβολές. Το Deco, από όσο γνωρίζω, είναι δύσκολο να το αλλάξεις χειροκίνητα.
manoskost Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, cornix είπε Κανονικά, αν το ZTE και το Deco είναι σε κοντινή απόσταση, δεν είναι καλό να είναι στο ίδιο κανάλι, γιατί δημιουργούνται παρεμβολές. αν το ένα το έχεις στο 40 αλλά με 80 MHz και το αλλο στα 48, τότε θα έχουν μεταξύ τους παρεμβολές. Το Deco, από όσο γνωρίζω, είναι δύσκολο να το αλλάξεις χειροκίνητα. Χρησιμοποιώ την εφαρμογή inssider και μού δείχνει ότι το mesh έχει πάει στο κανάλι 40 σε αντίθεση με το zte πού ήταν στο 48, δέν ήξερα ότι αν είναι και τα δύο σε κοντινή απόσταση δημιουργούνται παρεμβολές στο ίδιο κανάλι, τώρα απενεργοποίησα το wlan στο zte και άφησα μόνο του deco, έκανα σωστά? Επίσης στό deco μπορείς να αλλάξεις κανάλι, είναι στις ρυθμίσεις wifi, δίκτυα 2,4 καί 5hz στό προχωρημένες. Επεξ/σία 4 Ιουλίου από manoskost
Προτεινόμενες αναρτήσεις