Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Apostol. είπε

Τι ειναι ρε παιδια αυτα με τις πετρες? Που τα βρισκουμε? Αξιζουν?

Θα αναρωτιέσαι γιατί δεν "κολλάει" 🥳

https://www.skroutz.gr/c/2564/set-tigania-katsaroles/f/1407876/petra.html?ecommerce_available=1&order_by=pricevat&order_dir=asc

Επεξ/σία από NiKoSmile
  • Like 1
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Πάντως από κόστος φαίνονται πολύ φθηνά, άρα αμφιβόλου ποιότητας. Μήπως η πέτρα είναι απλά παραλλαγή της κεραμικής επίστρωσης;

Μια αρνητική κριτική πχ:

Πραγματικά άχρηστα τηγανιά. Το σχαροτηγανο άρχισε να ξεφλουδίζει η επίστρωση του πάνω στον μήνα και πλέον έχουν ακολουθήσει και τα υπόλοιπα του σετ. Προφανώς χωρίς να τα χει ακουμπήσει ποτέ τίποτα αιχμηρό. Κρίμα τα λεφτά που πέταξα στα σκουπίδια

Δημοσ.
1 ώρα πριν, majunior είπε

Πάντως από κόστος φαίνονται πολύ φθηνά, άρα αμφιβόλου ποιότητας. Μήπως η πέτρα είναι απλά παραλλαγή της κεραμικής επίστρωσης;

Μια αρνητική κριτική πχ:

Πραγματικά άχρηστα τηγανιά. Το σχαροτηγανο άρχισε να ξεφλουδίζει η επίστρωση του πάνω στον μήνα και πλέον έχουν ακολουθήσει και τα υπόλοιπα του σετ. Προφανώς χωρίς να τα χει ακουμπήσει ποτέ τίποτα αιχμηρό. Κρίμα τα λεφτά που πέταξα στα σκουπίδια

Έχω αυτό. Σίγουρα η πέτρα και το μάρμαρο πάντως δεν ξεφλουδίζουν 😂 το έχω μήνες και έχει φάει το ξύσιμο...😏

Δημοσ.

Κατσαρόλες Fisler δεκαεφτά χρόνια σαν καινούργιες😎
Τηγάνια Woll Diamond XR Logic Pro κανονικό και γκριλιέρα
με 25 χρόνια εγγύηση, PFOA Free, τα έχω δυο χρόνια απλά απίστευτα.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, whitehed είπε

Κατσαρόλες Fisler δεκαεφτά χρόνια σαν καινούργιες😎
Τηγάνια Woll Diamond XR Logic Pro κανονικό και γκριλιέρα
με 25 χρόνια εγγύηση, PFOA Free, τα έχω δυο χρόνια απλά απίστευτα.

Είχα (μεταξύ πολλών άλλων) και τηγάνι Woll Diamond XR Pro. Στον 1 χρόνο, άντε 1 χρόνο και 3 μήνες άρχισε να κολλά και έκανε και λίγο flake η επίστρωση. Κατέληξε στον Πακιστανό για scrap όπως τα υπόλοιπα.

Στα καλά, ήταν πολύ βαρύ με αρκετή ομοιογένεια στη θέρμανση, κρατούσε ζέστη και είχε έξτρα μακρύ χερούλι.

25 χρόνια εγγύηση έχουν στο σώμα (και λίγα είναι γιατί είναι tank) και 3 στην επίστρωση 😐.

ΥΓ. Κανένα τηγάνι δεν έχει PFOA. Έχει απαγορευτεί. Πιο πολύ σαν marketing το λένε.

Δημοσ.
Στις 19/5/2025 στις 2:54 ΜΜ, efib είπε

Τα fissler δεν αξίζουν τα χρήματα τους. Οι εταιρείες που αξίζουν στα χρήματα που ζητάει η fissler είναι (ενδεικτικά) le creuset, staub, de buyer, circulon.

Το stainless steel είναι εξαιρετικό και κάνει καλύτερη διάχυση της θερμότητας από το teflon. Είναι και αυτό αντικολλητικό αλλά με την σωστή θερμοκρασία. Αν το μάθεις θα πάρεις ένα καλό τηγάνι και θα το κρατήσεις δεκαετίες.

Τα original creuset είναι χυτοσίδηρος, δεν ξέρω αν εχουν και ανοξείδωτη σειρά. Από την ώρα που δοκίμασα creuset πάντως έχω εθιστεί. Κάνει τρομερή διαφορά στο μαγείρεμα αλλά θέλει πλύσιμο στο χέρι και είναι πάνβαρη. Ζαχαρώνω ένα τηγάνι creuset αλλά δεν έχω χρόνο ούτε να κλάσω τώρα τελευταία πόσο μάλλον να μαγειρέψω.

Επίσης κοίταξα και τα δικά μου σκεύη ικεα και είναι η σειρά 365+ 20ετιας! 20 χρόνια δεν έχουν πάθει τίποτα

• Like 1
Δημοσ.

Τσεκαρε και αυτα απο το Costos: https://e-costos.gr/kouzina/tigania-epangelmatika/tigani-28ek-antikollitiko-fpss28-epagogiko-inox-lavi-3-5mm/

Τα χρησιμοποιουμε επαγγελματικα, δεν εχουν κανε θεμα με καθημερινη χρηση, πλυσιμο σε πλυντηριο κτλ. Βλεπε και αλλα στην σελιδα τους για διαφορετικα μεγεθη. Να παρεις με την inox λαβη

https://e-costos.gr/page/1/?s=τηγανι&post_type=product

15 ώρες πριν, majunior είπε

Είχα (μεταξύ πολλών άλλων) και τηγάνι Woll Diamond XR Pro. Στον 1 χρόνο, άντε 1 χρόνο και 3 μήνες άρχισε να κολλά και έκανε και λίγο flake η επίστρωση. Κατέληξε στον Πακιστανό για scrap όπως τα υπόλοιπα.

Τα τηγανια συνηθως χαλανε απο λαθος χρηση. Ειτε πλυσιμο με συρμα, ειτε μεταλλικη πιρουνα μεσα κτλ 

Δημοσ.
20 hours ago, NiKoSmile said:

Ωπα φρενο, μαλλον εκανα λαθος, τα estia που εχουμε ειναι σαν και αυτα που εβαλες στο λινκ η επιστρωση τους.

Διαβαζοντας στο site βλεπω "τριπλή μαρμάρινη αντικολλητική επίστρωση".

Οποτε ειναι το ιδιο? Δεν εχουν προβλημα με υψηλες θερμοκρασιες?

Το εξωτερικο τους βαψιμο ομως εχει γινει χαλια, φευγουν κομματια και κολαει.

Δεν μπορω να εχουμε τετοια σκευη και να μην μπαινουν στο πλυντηριο..

1 hour ago, SabotazNic said:

Τσεκαρε και αυτα απο το Costos: https://e-costos.gr/kouzina/tigania-epangelmatika/tigani-28ek-antikollitiko-fpss28-epagogiko-inox-lavi-3-5mm/

Τα χρησιμοποιουμε επαγγελματικα, δεν εχουν κανε θεμα με καθημερινη χρηση, πλυσιμο σε πλυντηριο κτλ. Βλεπε και αλλα στην σελιδα τους για διαφορετικα μεγεθη. Να παρεις με την inox λαβη

https://e-costos.gr/page/1/?s=τηγανι&post_type=product

Τα τηγανια συνηθως χαλανε απο λαθος χρηση. Ειτε πλυσιμο με συρμα, ειτε μεταλλικη πιρουνα μεσα κτλ 

Δεν ηθελα αντικολλλητικα λογω PTFE αλλα μαλλον οπως εγραψα παραπανω αυτα που εχουμε τωρα δεν ειναι PTFE, δεν μπαινουν ομως στο πλυντηριο. Αυτα που παρεθεσες φαινεται να ειναι PTFE.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Apostol. είπε

Δεν ηθελα αντικολλλητικα λογω PTFE αλλα μαλλον οπως εγραψα παραπανω αυτα που εχουμε τωρα δεν ειναι PTFE, δεν μπαινουν ομως στο πλυντηριο. Αυτα που παρεθεσες φαινεται να ειναι PTFE.

Δεν ξέρω τι είναι όλα αυτά, δεν ξέρω αν θέλω να τα μάθω, εγώ την δουλειά μου να κάνω θέλω. Τα συγκεκριμένα σκεύη κάνεις ομελέτες, τηγανιες, οτιδήποτε και δεν κολλάει τίποτα 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Δεν ήταν το πρώτο αντικολλητικό τηγάνι που είχα και δε χάλασε από κακή χρήση. Χάλασε γιατί αυτό το υλικό τόσο αντέχει κι ας μη το λένε οι εταιρείες που το χρησιμοποιούν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...