Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω την καλύτερη επιλογή, vfm ας πούμε, για να έχω μια κάρτα sim που την θέλω μόνο για data. Unlimited αν γίνεται η κατι πάνω από 30GB το μήνα. Θέλω να την βάλω σε ένα 4g router για να έχω wifi. 

Μέχρι στιγμής βρίσκω την καλύτερη επιλογή στο vodafone on the spot. Έχετε υπόψην και τίποτε καλύτερο; 

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Ψάχνω την καλύτερη επιλογή, vfm ας πούμε, για να έχω μια κάρτα sim που την θέλω μόνο για data. Unlimited αν γίνεται η κατι πάνω από 30GB το μήνα. Θέλω να την βάλω σε ένα 4g router για να έχω wifi. 

Μέχρι στιγμής βρίσκω την καλύτερη επιλογή στο vodafone on the spot. Έχετε υπόψην και τίποτε καλύτερο; 

Ευχαριστώ. 

Δεν μας γράφεις για πόσο καιρό την θέλεις την κάρτα? Μόνο για το καλοκαίρι? Αν όχι υπάρχουν αρκετές επιλογές από το WHATS UP, FROG. Tο WHATS UP έχει προσφορά για 9 ΜΗΝΕΣ με 13.5 τον πρώτο μήνα και μετά 8.5 τους υπόλοιπους 8 και η FROG με 144 τον χρόνο τα οποία προπληρώνεις στα 2 καταστήματα της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πλήρως απεριόριστα και τα 2. Τα χρησιμοποιώ από τα προηγούμενο καλοκαίρι και ανεβοκατεβάζω 6-7TB τον μήνα. Με ταχύτητες στα ΧΑΝΙΑ 700 στο DOWN και 200 στο UPLOAD 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, gkat2829 είπε

Δεν μας γράφεις για πόσο καιρό την θέλεις την κάρτα? Μόνο για το καλοκαίρι? Αν όχι υπάρχουν αρκετές επιλογές από το WHATS UP, FROG. Tο WHATS UP έχει προσφορά για 9 ΜΗΝΕΣ με 13.5 τον πρώτο μήνα και μετά 8.5 τους υπόλοιπους 8 και η FROG με 144 τον χρόνο τα οποία προπληρώνεις στα 2 καταστήματα της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πλήρως απεριόριστα και τα 2. Τα χρησιμοποιώ από τα προηγούμενο καλοκαίρι και ανεβοκατεβάζω 6-7TB τον μήνα. Με ταχύτητες στα ΧΑΝΙΑ 700 στο DOWN και 200 στο UPLOAD 

Δεν θέλω κάποιο δεσμευτικό συμβόλαιο. Αρχικά για 2 μήνες το θέλω, μετά μπορεί να το διακόψω και να το ενεργοποιήσω αργότερα πάλι. Κάποιος μου πρότεινε το cosmote neo με 33 ευρώ τον μηνα, ψάχνω μήπως υπάρχει φθηνότερο. Οι δύο μήνες που το θέλω τώρα θα είναι Ιούνης και Ιουλιος.

Επεξ/σία από mariosnik_
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mariosnik_ είπε

Δεν θέλω κάποιο δεσμευτικό συμβόλαιο. Αρχικά για 2 μήνες το θέλω, μετά μπορεί να το διακόψω και να το ενεργοποιήσω αργότερα πάλι. Κάποιος μου πρότεινε το cosmote neo με 33 ευρώ τον μηνα, ψάχνω μήπως υπάρχει φθηνότερο. Οι δύο μήνες που το θέλω τώρα θα είναι Ιούνης και Ιουλιος.

what's up με 13 ευρώ το μήνα όλα απεριόριστα για 9 μήνες μέχρι 26/5 η προσφορά ισχύει

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι μπορείς να πάρεις το WHATS UP με 13.5€ τον μήνα και να το χρησιμοποιήσεις όσο θέλεις. Ισχύει μέχρι 26/05. Δηλαδή θα πληρώσεις 13.5€ τον πρώτο μήνα συν 3€ η κάρτα SIM. Από εκεί και μετά θα δίνεις από τον 2 μήνα και μετά 8.5€ για όσο καιρό το θέλεις. Δηλαδή 8.5€ τον Ιούλιο και άλλα 8.5€ τον Αύγουστο και τέλος. Ουσιαστικά δεν έχει δέσμευση. 

Επεξ/σία από gkat2829
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, gkat2829 είπε

Ναι μπορείς να πάρεις το WHATS UP με 13.5€ τον μήνα και να το χρησιμοποιήσεις όσο θέλεις. Ισχύει μέχρι 26/05. Δηλαδή θα πληρώσεις 13.5€ τον πρώτο μήνα συν 3€ η κάρτα SIM. Από εκεί και μετά θα δίνεις από τον 2 μήνα και μετά 8.5€ για όσο καιρό το θέλεις. Δηλαδή 8.5€ τον Ιούλιο και άλλα 8.5€ τον Αύγουστο και τέλος. Ουσιαστικά δεν έχει δέσμευση. 

Τα 8.5 ευρώ τους επόμενους μήνες πως προκύπτουν εφόσον το πακέτο θα είναι για 13.5 ευρώ ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες και το Mobile internet της κοσμοτε https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/programmata-kinitis-paketa-mobile-internet.html

Εχει Χριστουγεννα-πασχα-καλοκαιρι προσφορες unlimited. Αλλιως παρομοιες τιμες με το vodafone on the spot.

Τωρα τρεχει προσφορα 25 ευρω για ενα μηνα η 55 ευρω για 3 μηνες

Χωρις καμια δεσμευση η συμβολαιο

Αν εισαι Αθηνα η Θεσσαλονικη η καλυτερη λυση ειναι προφανως frog οπως ειπωθηκε ηδη.

Επεξ/σία από KostisKazan
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Τα 8.5 ευρώ τους επόμενους μήνες πως προκύπτουν εφόσον το πακέτο θα είναι για 13.5 ευρώ ; 

Κάθε μήνα από όσους θέλεις μετά τον 1ο θα επιλέγεις για ανανέωση το DATA MONTH με 8.5€ και θα έχεις απεριόριστα για ολόκληρο τον μήνα. Διάβασε πλήρως τις οδηγίες και θα καταλάβεις. Μπες στο link https://www.whatsup.gr και επέλεξε στην πρώτη σελίδα έλα στο what’s up μέχρι τις 26/05. Διάβασε πλήρως τις οδηγίες και σπεύσε να προλάβεις να παραγγείλεις SIM. Αν τα βάλεις κάτω θα δεις ότι  θα πληρώσεις για 9 μήνες (13.5 ο πρώτος και 3 η SIM και 8.5 επι 8 μήνες= 84.5€)δηλαδή  9.38€ τον μήνα. Αυτή η τιμή για απεριόριστα δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή σε κανένα άλλο δίκτυο χωρίς κόφτη στην ταχύτητα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mariosnik_ είπε

Έκανα την παραγγελία. 

Ok Μολις σου ερθει ενεργοποιησε την μεσα απο την εφαρμογη του WHATS UP.  Φροντισε την πρωτη φορα να βαλεις παραπανω χρηματα διοτι κραταει και φορο. Ενεργοποιησε τα 13.5 και θα εχεις απεριοριστα για 1 μηνα. Να εχεις στο νου σου οτι θα πρεπει να την βαλεις πρωτα σε κινητο ωστε να κανεις την ενεργοποιηση και μετα σε router αφου στο κινητο πριν εχεις απενεργοποιησει το PIN. Αφου σου ερθει θα κανεις τα παρακατω: 

Στέλνουμε αρχικά START στο 1333. 

Κάνουμε restart. 

Έπειτα στέλνουμε INTERNET στο 1333 και ξανά restart. 

Έπειτα στέλνουμε 5G στο 1333 και ξανά  restart (αυτο το κανεις αν το κινητο σου υποστηριζει 5G και θελεις να την βαλεις σε router  5G).

Και τέλος στέλνουμε WIFICALL στο 1333 και μόλις μας έρθει το σχετικό sms ξανά  restart.

Και τελος οπως σου εγραψα απενεργοποιεις και το PIN απο το κινητο πριν την βαλεις σε ROUTER.

Επεξ/σία από gkat2829
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, gkat2829 είπε

Ok Μολις σου ερθει ενεργοποιησε την μεσα απο την εφαρμογη του WHATS UP.  Φροντισε την πρωτη φορα να βαλεις παραπανω χρηματα διοτι κραταει και φορο. Ενεργοποιησε τα 13.5 και θα εχεις απεριοριστα για 1 μηνα. Να εχεις στο νου σου οτι θα πρεπει να την βαλεις πρωτα σε κινητο ωστε να κανεις την ενεργοποιηση και μετα σε router αφου στο κινητο πριν εχεις απενεργοποιησει το PIN. Αφου σου ερθει θα κανεις τα παρακατω: 

Κάνουμε restart. 

Έπειτα στέλνουμε 5G στο 1333 και ξανά  restart (αυτο το κανεις αν το κινητο σου υποστηριζει 5G και θελεις να την βαλεις σε router  5G).

Και τέλος στέλνουμε WIFICALL στο 1333 και μόλις μας έρθει το σχετικό sms ξανά  restart.

Και τελος οπως σου εγραψα απενεργοποιεις και το PIN απο το κινητο πριν την βαλεις σε ROUTER.

Την ενεργοποίηση έχω προθεσμία να την κάνω μέχρι τις 26/5 η πρέπει να την κάνω αμέσως; 

Δημοσ.

Την ενεργοποίηση πρέπει να την κάνεις μέχρι τις 26/05. Εκτός αν δώσουν παράταση. 

• Like 1
Δημοσ.

10 ώρες πριν, gkat2829 είπε

Κάνουμε restart. 

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες και τη συμμετοχή στο νήμα. Ερώτηση:

τί γίνεται εάν το νέο νούμερο θα αποτελεί τη δεύτερη κάρτα whatsup στο κινητό ? χρειάζεται δεύτερη εγκατάσταση του app ή τις βλέπει και τις δύο και τις διαχειρίζεται ο χρήστης από την ήδη υπάρχουσα εγκατάσταση του app?

οι ενέργειες (βήματα) που περιγράφονται παραπάνω είναι τα ίδια ?

ξανά ευχαριστούμε

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zape είπε

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες και τη συμμετοχή στο νήμα. Ερώτηση:

τί γίνεται εάν το νέο νούμερο θα αποτελεί τη δεύτερη κάρτα whatsup στο κινητό ? χρειάζεται δεύτερη εγκατάσταση του app ή τις βλέπει και τις δύο και τις διαχειρίζεται ο χρήστης από την ήδη υπάρχουσα εγκατάσταση του app?

οι ενέργειες (βήματα) που περιγράφονται παραπάνω είναι τα ίδια ?

ξανά ευχαριστούμε

Δεν ξέρω να σου πω γιαυτο. Έχω την εντύπωση ότι το APP δεν επιτρέπει δεύτερη κάρτα στην ίδια συσκευή. Αν κάποιος το έχει ενεργοποιήσει ας γράψει εδώ. Εγώ απλώς το ενεργοποίησα στη συσκευή και μετά μπήκε σε router. Έτσι το χρησιμοποιώ εγώ. 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Την ενεργοποίησα σήμερα την κάρτα. Έβαλα 15 ευρώ και κράτησε 13.8 λόγω του φόρου που είπες. Φαίνεται πολύ καλό το πακέτο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...