Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ερώτηση βρε παιδιά γιατί δεν μπορώ να καταλάβω κάτι.

Ποια η διαφορά αυτού με αυτού του Mini M4?

Δεν μπορώ να βρω κάποια διαφορά μεταξύ του ενός και του άλλου, παρόλο που υπάρχει αισθητή διαφορά στην τιμή.

Επεξ/σία από laxanoulis
Δημοσ.

Έθεσιακό ίσως δεν βγαίνει νόημα είναι φθηνότερο κι από ΗΠΑ και το SKU: ZIMU9D3.1 δεν είναι συτό που θα έπρεπε να είναι ίσως κάποιο build που έμεινε, πάντως όποια αλλαγή επαναφέρει τις τιμές στα κανονικά.
Αν σε ενδιαφέρει 10/10 και 24/512 κάνε ένα τηλέφώνημα για αποσαφήνιση.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, nicewise είπε

Έθεσιακό ίσως δεν βγαίνει νόημα είναι φθηνότερο κι από ΗΠΑ και το SKU: ZIMU9D3.1 δεν είναι συτό που θα έπρεπε να είναι ίσως κάποιο build που έμεινε, πάντως όποια αλλαγή επαναφέρει τις τιμές στα κανονικά.
Αν σε ενδιαφέρει 10/10 και 24/512 κάνε ένα τηλέφώνημα για αποσαφήνιση.

Κ εγώ αυτό σκέφτηκα. Να κάνω ένα τηλέφωνο για να δω τι γίνεται... Παρόλα αυτά, κ εγώ παρατήρησα ότι εάν κάνεις αλλαγές, όταν επιστρέψεις στο προηγούμενο spec η τιμή αλλάζει.

Δημοσ.

Εξωτερική φθορά διακιολογεί πτώση τιμής ένας ακόμη λόγος, τουλάχιστον θα σου ληθεί η απορεία με ένα τηλεφώνημα... και 24gb 
Μόνο να μη σου το προλάβει άλλος!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, atheatos είπε

Κολλάει η σελίδα στην προηγούμενη τιμή όταν αλλάζεις την ραμ από 16gb σε 24 και στο κάνει build order. Σφάλμα της γύφτικης σελίδας τους. 

Εάν βάλω όμως παραγγελία με 1000€, γιατί φαίνεται πως προχωράει κανονικά παραγγελία σε αυτή τη τιμή εάν προσθέσεις το προϊόν στο καλάθι, τι θα μου έρθει? Χαχαχα 

Και επίσης, γιατί έχει άλλο SKU ενώ είναι το ίδιο προϊόν?

Επεξ/σία από laxanoulis
Δημοσ.

Αυτό τι σημαίνει άραγε; (στο 999€)

spacer.png

Επίσης αν δείτε στο λινκ είναι το μόνο που αναφέρει το μέγεθος της ram

Αναφορά σε κείμενο

mac-mini-apple-m4-chip-with-10-core-cpu-and-10-core-gpu-24gb-512gb-gigabit-ethernet

ενώ το άλλο δεν την αναφέρει ότι επιλογή και να κάνεις.

Αναφορά σε κείμενο

mac-mini-apple-m4-chip-with-10-core-cpu-and-10-core-gpu-512gb-ssd-silver-mcyt4gr-a

Αν αλλάξεις και στο φθηνό κάποια επιλογή τότε το λινκ γίνεται όπως και στο ακριβό

Εν το μεταξύ η τιμή για το 16/256 είναι χώμα.

spacer.png

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, micos000 είπε

Αυτό τι σημαίνει άραγε; (στο 999€)

spacer.png

Επίσης αν δείτε στο λινκ είναι το μόνο που αναφέρει το μέγεθος της ram

ενώ το άλλο δεν την αναφέρει ότι επιλογή και να κάνεις.

Αν αλλάξεις και στο φθηνό κάποια επιλογή τότε το λινκ γίνεται όπως και στο ακριβό

Εν το μεταξύ η τιμή για το 16/256 είναι χώμα.

spacer.png

Η αλήθεια είναι πως δεν παρατήρησα αυτό με την παράδοση του φθινότερου. Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να σημαίνει αυτό που γράφει. Επίσης, αφού μου δίνει την δυνατότητα να κάνω την πληρωμή με δόσεις, πως μπορείς να δώσεις το 30%? Πραγματικά δεν βγάζει νόημα. 

Τέλος, να πω την αλήθεια, όντως οι τιμές του base model 16/256 είναι χώμα, αλλά τουλάχιστον τα 24GB RAM θα τα ήθελα για να γίνει λίγο περισσότερο future proof. Μετά άρχισα να διαβάζω στο reddit ότι ο 512 SSD είναι γρηγορότερος από τον 256 και έτσι άρχισα να ψάχνω συνδυασμό 24/512. Και έπεσα πάνω σε αυτή τη τιμή (999€). Παρόλ' αυτά, στα 1300€ είναι τσουχτερή η τιμή γιατί 24/512. Μπορεί τελικά να πάω σε 24/256, όπου παρεμπιπτόντως η τιμή του 24/256 στο σκρουτζ είναι 990€.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, laxanoulis είπε

Εάν βάλω όμως παραγγελία με 1000€, γιατί φαίνεται πως προχωράει κανονικά παραγγελία σε αυτή τη τιμή εάν προσθέσεις το προϊόν στο καλάθι, τι θα μου έρθει? Χαχαχα 

Και επίσης, γιατί έχει άλλο SKU ενώ είναι το ίδιο προϊόν?

Πιθανόν να σε πάρουν τηλέφωνο , να σου πουν την πραγματική τιμη, γιατί όπως γράφει η σημείωση ειναι build to order και θα σου έρθει μετά απο δύο μήνες. 

Κόλπο για να τσιμπάς ειναι με λίγα λόγια. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ksessalonikios είπε

στο amazon.de βγαίνει στα 1086€ 

Εάν προχωρήσω σε αγορά, πιθανότατα να πάω σε δόσεις. Δυστυχώς το Amazon δεν έχει τέτοια δυνατότητα.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, StavrosD είπε

@laxanoulis Μήπως επικοινώνησες μαζί τους για λεπτομέρειες; Ισχύει η τιμή για 24/512;

Όχι, δεν κάλεσα εχθές, και σήμερα οι τηλεφωνικές τους γραμμές δεν δουλεύουν. Είναι μόνο Δευτέρα με Παρασκευή.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, StavrosD είπε

Αν ισχύει η τιμή μάλλον θα πάρω και εγώ ένα. Περιμένω νεότερα.

Εάν βρω χρόνο την Δευτέρα θα καλέσω. Να ρωτήσω και για την τιμή αλλά και αυτό που γράφει για την παράδοση και το 30% μπροστά.

Edit: Εάν καλέσεις εσύ, ενημέρωσέ μας.

Επεξ/σία από laxanoulis
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...